دانلود شبانه دیشب افتضاح بود سرعت زیر یک مگ همش قطعی و همش هم ناقص دان می کرد در idm روی لپتاپ در مجموع شاید 2 یا 3 گیگ دان شد!
Printable View
دانلود شبانه دیشب افتضاح بود سرعت زیر یک مگ همش قطعی و همش هم ناقص دان می کرد در idm روی لپتاپ در مجموع شاید 2 یا 3 گیگ دان شد!
من مشکلم اینه که سیم کارت 4G ، سرعت به 256kbs محدود شده. فقط هم بسته اینترنتی 6-12 ظهر 5 گیگ یک ماهه دارم.
عوض میشه , حداقل تو مشهد هر بار که آنتن قطع بشه یا از 4G به 3G آی پی عوض میشهنقل قول:
نمیدونم چرا چند وقته آخر دانلود فایل که میرسه سرعت به شدت میاد پایین یعنی تو چند مگ آخر سرعت به کیلوبایت میرسه!واقعا عذاب آوره البته جای شکرش باقیه فایل رو خراب نمیکنه قبلنا وقتی اینجوری میشد میدونستم فایل خراب شده.
سرعت تک کانکشن پایینهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من زنگ میزنم میگه مال دانلود منیجر یا ------ است میگم مومن من فقط سیمکارت رو عوض کنم اوکی چطور مشکل از ایناس میگه ما قبول نداریم کاری هم نمی تونیم بکنیم نتمون درسته :| گفتم پس باید برم سراغ همراه اول خدافظنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله نزولات اسماني ايرانسل شامل همه بشه
همراه اول بهتر من همین مقدار رو رایگان با سیم کارت 3جی همراه اول توی 2 شب دانلود کردم(با مودم e3372).:n19::n20:نقل قول:
یه روش هم خدمت دوستان بگم : با برنامه atuo pwer on ساعت 3 بامداد، سیستم(که قبلا hibernate شده) روشن میشه و پسورد یوزر ویندوز خودکار وارد میشه بعد idm خودکار شروع به دانلود میکنه و خود idm ساعت 8:55 صبح، سیستم رو خاموش میکنه
نیازی به این کارها نیست. idm رو تنظیم کنید ساعت 3 شروع بشه ساعت 9 هم متوقف بشه بعد کامپیوتر رو روی حالت sleep ببرید. خودش روشن میشه دانلود میکنه.فقط توی power option مطمئن بشید wake timer برای حالت sleep فعال باشه.نقل قول:
این روش شما نمیتونه پسورد رو وارد کنهنقل قول: