بله فکر کنم یه جایی تو همین فروم خوندم یه نفر میگفت برای یه سال حدود 35 تومن جریمه میکنننقل قول:
Printable View
بله فکر کنم یه جایی تو همین فروم خوندم یه نفر میگفت برای یه سال حدود 35 تومن جریمه میکنننقل قول:
من که حدود یک سالی هست آسیا تک دارم
راضی ام
سرعت شبانه و روزانه ام فرقی نمی کنه
سرعت 4 مگابایت هست
و با سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود می کنم در تمامی ساعات
داتک که فقط تهران و شیراز سرویس میدهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
جالبه آسیا جدیدا حدود یکی دو هفته هست کاری کرده که ip address رو توی مودم به درستی نشون نمیده!
شاتل داره میـــده :n29::18:نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام آسیاتک بگیرم ار مرکز مخابراتی الغدیر تهران پیشنهاد میدید از آسیاتک بگیرم یا نه؟
آسیاتک واسه مرکز مخابراتی الغدیر چطوره؟
آسیاتک که داره رایگان هم می ده! فن آوا و شاتل هم رایگان دارند (هزینه ماهی 5 تومن)، داتک هم که می گن رایگان داره! و .... اتفاقا پارس جزو محدود سرویس دهندگانی هست که کلا رایگان مایگان نداره!! بگذریم همشون یک @#$%!!%* هستند.نقل قول:
بعد فکر نکنید اگر پارس یک سوم قیمت حساب می کنه مجانی می شه! اگر دانلودر باشید هزینه اش سر به فلک می کشه! مخصوصا که امکان خرید 100 گیگ رو هم از پنل هاش برداشته و تا 50 گیگ بیشتر نمیتونید بخرید و باید هزینه پلکانی رو چندبار پرداخت کنید.
داداچ داری اشتباه میای هر کجا میری برو به جز آسیاتک بیای پشیمون میشی شک نکن از کیفیت بسیار پایینش مخصوصا اگه اهل تله و اینستا و ویدیو آنلاین باشی بهت توصیه میکنم اینجا نیای الآن هم سرویس ویژه جالبی نداره.نقل قول:
از دیروز تا حالا وی پی ان کار نمیکنه. تو بازیهای استیم هم نمیره. گه بزنن به اسیاتر
Sent from my D6633 using Tapatalk
من الان وی پی ان وصل هست و کار میکنه. مشکلی ندارم.نقل قول: