حوب لازم دارم دیگه:31:نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره؟
حوب لازم دارم دیگه:31:نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره؟
سلام دوستان... من pes 13 گرفتم موقع بازی اسم بازیکنا رو بالای کلشون مینویسه... چی کار کنم کنار صفحه بنویسه... هر که میدونه کمک دوتون گرم
اینو باید تو تایپیک پی اس خودش میگفتینقل قول:
برای این کار میری تو سیتینگ بازی اونجا قسمت یا نمایش هست همونجای که تایم بازی رو در کنار صحفه یا وسط صحفه یا نقشه بازی رو به جناحین انتقال بدی اونجا هم نوشته میتونی بزنی ولی بهتر اینه که اونجا بپرسی تا سریع به جوابت برسی من خودم بازی نکردم برای این دقیق نمیدونم ببین موقع انتخاب دسته سمت راست یا چپ اونجا هم میتونی عوضش کنی ببین اونجا هم دست میشه
خب اگه بگی واسه چه کاری میخوای شاید بتونم کمکت کنم !نقل قول:
هیچی بابا به سرم زد فایل بازی رو با فلش منتقل کنم رو هارد ببینم چی میشه :31:
البته پیشنهاد دانلود نده!
نقل قول:
این دستگاه رو گرفتم زنگ زدم یه جا برا اپدیت Lt3 میگه نمیارزه اپدیتش
باید درایوش رو عوض کنی تازه بازی های جدید رو نمیاره
این جا سوال کردم گفتین هیج فرقی از نظر پردازش با مدل های دیگه نداره و فقط سیستم تهویه و صداش هه که اذیت میکنه
هیچ فرقی نداره عزیز سخت افزار همون 2005 هست تا الان هم هیچ فرقی نداره من دوستم گیم نت داره همشون الایت و پرمیوم هست فقط مال خودش سلیم هست همه بازی ها رو داره روش اجرا میکنه رو تک تک کنسول هانقل قول:
ببین منظور اون شخص عوض کردن درایو نوری هست یعنی شما باید بری یه درایو نوری دیگه بخری همین (همین دی وی دی رام دستگاه رو میگم) خودتون الان تست کنید برید یه بازی رو بریزید تو یه فلش 8 گیگ فرضا کال اف یا گیرز اف وار ...... اجراش کنید صدرصد اجرا میکنه
نقل قول:
اره گفت درایو شو باید Lite on بندازی بعد گفت حله دیگه
ولی فکر کنم 80 تومان میشه
اره منم درایو نوری خودم رو بر اثر یه حادثه ناگوار از دست دادم پارسال اخرای تابستون یه دونه خریدم فکر کنم 90 تومن شد با هزینه پستش دوستم واسم خریدنقل قول:
نه داداش سخت افزار اون موقع فرق داره ! قبلا مادربورد ها Zephyr یا Falcon بودن که احتمال سه چراغه شدن توش خیلی زیاد بود . الان کنسول های 2009 به بعد Jasper هستن و 60 نانومتری شدن که احتمال 3 چراغه و ارور E74 خیلی کمه . اسلیم ها هم که 45 نانومتری شده که دیگه بهتر !نقل قول:
چند گرفتی ؟ ببین چه سالی تولید شده ؟نقل قول: