نه بابا اکو هم تعریفی نداره اینا سرعت رو بردن بالا بعد از اون ور محدود کردن روی 5 یعنی بگو سرویس 64 اخه انصافه بعد میکن در راستای تشویق مشترکین سرعت هارو بالا بردیم :2:
Printable View
نه بابا اکو هم تعریفی نداره اینا سرعت رو بردن بالا بعد از اون ور محدود کردن روی 5 یعنی بگو سرویس 64 اخه انصافه بعد میکن در راستای تشویق مشترکین سرعت هارو بالا بردیم :2:
برای من هم اون پیام 2 گیگ رایگان هم اومد
به آرت ها چیزی رایگان ندادن؟: دی
دقیقا 240-250 در طول شبنقل قول:
دوست عزيز دانلود شما چند كيلوبايت؟ بايد روي 260و 270 باشه؟
چه طور ميشه سرويس 2مگ گرفت؟
خیلی راحت به دانشجوها هم میدن
بلهنقل قول:
دوستان دوره جدید من از 9 خرداد شروع میشه حالا 2گیگ رایگان نصیبم میشه یا نه؟
دوستان کسی نمیدونه توی یکی دوماه اینده احتمال دادن 3+3 گیگ رایگان وجود داره یا نه؟ من تماس گرفتم با نمایندگی گفت نه احتمالش نیس اما اطلاع درستی نداشت
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه
صفحه قبل رو می خوندی.نقل قول:
احتمالا 24999 ریال تخفیف .
واسه دانلود رایگان شبانه اشتراک 2 مگ گفتن اول زمستون رایگان بود بعد تمدیدش کردن واسه بهار ولی واسه تابستون معلوم نیست تمدید بشه!
تشكر دوست عزيزنقل قول:
دوستان ساعات رایگان از 8 صبح دوباره به 7 نزول کرد ؟! :18:من دیشب 180 مگ داشتم گذاشتم سیستمو رو دانلود تا ساعت 8 بیدار شدم و قطع کردمش !! اما ترافیکم شده 12 مگابایت :18::18:
.
یعنی چی ؟! :18:
اين شاتل چه مرگشه؟ الان 2 روزه بدون وي پي ان نمي تونم سايتي رو بالا بيارم. شبا هم تا 30 ثانيه دانلود مي كنم چراغ لينك مودم كه مربوط به تلفنه قطع ميشه؟ مشكل از خط تلفن يا شاتل قاط زده؟
سلام، درمورد سرویس ART با شاتل مکاتبه نمودم (البته اونجا گفتم ART3)، شما شاتل داران حرفشو تایید می کنید؟!
کد:
با سلام مشترک گرامی ، در رابطه با سوال شما در مورد کیفیت سروس طبق قرارداد ما 95% کیفیت سرویس را
تضمین می کنیم وجهت مطالعه بیشتر فایل تعرفه ها و شرایط به پیوست تقدیم می گردد و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید
با شماره 23099 داخلی 602 بخش فروش تماس حاصل نمایید . از ارتباط شما با شاتل متشکریم
فاطمه درودیان مطلق
کارشناس فروش
شاتل
تلفن: ٢٣٠٩٩
داخلی: ٦٠٢
نمابر: ٢٢٦٢٠٠٧٧
پست الکترونیک: f_dorodian@shatel.ir
سایت: www.shatel.ir