من مودم B525 هواوی دارمنقل قول:
اسم برنامش Ltewatch هست
باید نسخه هواوی رو بگیری تا بتونی تنظیم کنی
البته دانگل USB فکر کنم قابلیت تجمیع نداشته باشه
Printable View
من مودم B525 هواوی دارمنقل قول:
اسم برنامش Ltewatch هست
باید نسخه هواوی رو بگیری تا بتونی تنظیم کنی
البته دانگل USB فکر کنم قابلیت تجمیع نداشته باشه
والا من که این کارا رو از همون شب اول تست کردم واسه من جواب نداد.نقل قول:
سیمکارت دومم هم بعد اینکه 3 روز رو یک مگ قفل بود از امشب رو 256 محدود شده.
درود. بله متاسفانه برنامه کثیف همراه اول و عمدیست منهم همیشه از شبانه همراه اول استفاده میکردم سرعت منطقه ما خیلی خوب هست شبها تا 100 مگ هم میرسه جمعه شب یه بازی برای دانلود گذاشتم سرعتم حدود 80 مگ بود بعد از یک ساعت دیدم سرعت اومده روی 8 مگ و قفل شده گفتم شاید اختلال شبکه هست دو روز گذشت اما درست نشد سیمکارت دیگم که بسته معمولی روشه همون سرعت قبل رو داره جالبه پشتیبانی هم طبق معمول زیر بار نمیره و میگه هیچ مشکلی وجود نداره و محدود نکردیم و اصلا چنین امکانی نداریم که سرعت سیمکارت خاصی رو محدود کنیم! کثیف رو به این علت میگم که اینطوراشکارا دروغ میگن وگرنه اعلام کنن سرعت بسته شبانه محدود هست هرکه خواست بخره یا نخره چرا دیگه دروغ و انکار.نقل قول:
چیز جدیدی نیست
همه شرکت ها یک حد مصرف معین دارن (نسبت به قیمت بسته)
سرعت لینک های داخلی هم محدود هست؟
اگر منظورتون به من هست مسئله همینه که به حد مصرف هم نرسیدم حدش 450 گیگ در ماهه و من حدود 50 گیگ فقط مصرف کردم. دانلودم از داخلی هست و کلا پهنای باند محدود شده چه داخلی چه خارجی و انجور که از کامنتها مشخصه مشکل من تنها هم نیست برنامه همراه اول هست
شاید 450 گیگ شده 50 گیگنقل قول:
با این بسته ایرانسل مقایسه کنید
ایرانسل 30 گیگ یک ماهه 2تا7 صبح 9 هزار تومان
نه هنوز همون 450 گیگ ماهانه هست در پنل کاربریم هم 450 گیگ رو نشون میده. همراه اول کمبود پهنای باند هم نداره چون پهنای باند که یک شبه کم نمیاد تا پیش از این قضیه با سرعت خوب و بدون اختلال دانلود میشد بنظر میاد همونجور که یکی از خبرگذاری ها هم نوشته بود همراه اول تحت مالکیت سپاه در طرح به اصطلاح صیانت از فضای مجازی پیش قدم شده و قبل از تصویب در مجلس داره با ایجاد محدودیت عمدی در پهنای باند طرج رو اجرا میکنهنقل قول:
حالا یه چیز جالب بگمنقل قول:
با همون فرکانس پریشب، دیشب سرعتش روی 250 کیلوبایت بود
ایندفعه روی تجمیع 2800 محدود نشد
نه اینطوری نیستنقل قول:
من بستم تمام شده بود
بسته جدید خریدم مشکلات شروع شد
حتی به 20 گیگ هم نرسید محدود شد
دقیقا مال منم همینطوری شد. شب تمدید این بساط شروع شد. فکر می کردم از شانس منه ولی نگو...نقل قول:
2600 دیگه؟ فکر کنم اشتباه تایپی بوده.نقل قول:
بلهنقل قول:
منظورم 2600 بود
پسر امشب هم سرعتم من افتضاحه. آخه برای من دو روز درمیان محدود نمیشد، امشب نوبتش بود. فکر کنم اینا از هر جا که بتونن میخوان پول بکنند ولو اینکه یک نفر که با یک بسته شبانه کارش راه میافتاد حالا باید 4-5 بسته بخره تا همونقدر مصرف کنه. برای اینا میشه انگار 4 تا منبع درامد جدید.
مگه میشه بسته شبانه رو قبل از اتمام موعدش، دوباره خرید؟ ایکاش اینطوری باشه و دردشون این باشه. ولی من چندبار تست کرده بودم نمیشد میگفت از زمانش مونده.نقل قول:
دوستان بنظر همگی به 195 شکایت کنیم نگید اثر نداره قطعا یک شکایت خاص که تکرار بشه مجبورن ترتیب اثری بدن ی حداقل بپذیرن و مانند الان انکار نکنند که نه مشکلی نیست این شکایت پایه و اساس داره چون در بسته شبانه قید شده تا سقف مصرف منصفانه با حداکثر سرعت قادر به استفاده خواهید بود و اینا دارن پیش از رسیدن به سقف مصرف منصفانه محدود میکنن شکایت هم باید بر همین اساس باشهنقل قول:
من شب اول با سرعت متغیر بین ۳ تا ۶ مگ
دیشب هم دومین شب بود که سرعت دانلود بین ۳۰۰ کیلو تا ۱ مگ بود
دوستانی که دانلود میکنن، یه شب درمیون سرعت محدود میشه یا کلا فرق داره ؟
نه منظورم اینه که طرف مجبور بشه چند تا سیمکارت اعتباری بگیره بعد با گوشیهای مختلف مصرف کنه.نقل قول:
برای همه فرق میکنه. برای من سرعت دو روز درمیون ازاد میشه ولی روزی که ازاد نمیشه از 256 کیلوبایت بالاتر نمیره. تازه همون هم که میگم ازاد میشه باید نصف شب مودم رو از USB خارج کنم و دوباره وصل کنم تا سرعت درست بشه. یعنی برای من رو یک کاری کردن که اصلا نتونم استفاده کنم. لامصب چقدر هم سرعت 2 مگ و 200 کیلو باهم فرق داره. با سرعت 2 مگ کلیپهای یوتیوب تو چند دقیقه دانلود میشه ولی با 200 کیلو گاهی 1 ساعت طول میکشه دانلود بشه.نقل قول:
من شب اول با سرعت متغیر بین ۳ تا ۶ مگ
دیشب هم دومین شب بود که سرعت دانلود بین ۳۰۰ کیلو تا ۱ مگ بود
دوستانی که دانلود میکنن، یه شب درمیون سرعت محدود میشه یا کلا فرق داره ؟
کلا اینگاری نود درصد پهنای باند رو محدود میکنن برای شما سرعت دو مگ بوده شده دویست کیلوبایت برای من ده مگ بوده شده یک مگ و فعلا هم سه روزه همون یک مگ قفل شده. چنین سرعتی شاید برای استفاده معمولی بد نباشه حتی یوتیوب هم با حداکثر کیفیت استریم میکنه اما برای دانلود سنگین نه ارزش برق مصرف کردن روهم نداره با سرعت یک مگ ساعتی چهار گیگ میشه دانلود کرد حالا یک بازی که هشتاد گیگ هست بیست ساعت طول میکشه. ایرانسل هم که کلا ول معطله برای امتحان دیشب بسته یکروزه نامحدودش که داخلی هست رو گرفتم چون سایتی که بازی دانلود میکنم هم داخلی هست لینک اولی رو با سرعت حدود چهار مگ تو دانلود منیجر دانلود کرد دومی دیگه اصلا متصل نمیشد اومدم سایت رو باز کنم تا لینک رو رفرش کنم خطای dns میداد اصلا بازش نمیکرد کلا بیخیال ماجرا شدم و خاموش کردم نمیدونم این بسته داخلی دیگه چه صیغه ای هست وقتی سایتهای داخلی بزرگی مثل p30dayرو پوشش نمیده احتمالا از سایت حوزه علمیه قم که قرار نیست دانلود کنیم! فکر کنم مجبورم با اینترنت خونه دانلود کنم قیمتش بیشتره 150 گیگ شبانه یکماهه رو مخابرات میده 25 تومن چون من vdsl دارم سرعتم بد نیست به پای همراه اوله نمیرسه اما روی 40 مگ خط رو بستن و تو دانلود منیجر حدود 4/5 مگ سرعت میده
حالا یک چیزه عجیبتر بگم. دیشب که داشتم از یوتیوب دانلود میکردم دیدم تمام نرم افزارهای سنجش اینترنت مثل DuMeter و Networkx دارن سرعت رو 250 نشون میدن ولی IDM داره با سرعت 126 دانلود میکنه(نصف سرعت). رفتم تو Resmon دیدم پهنای باند اشغال شده فقط مربوط به IDM هست و اتفاقا 250 هم هست. یعنی تنها بخشی که متفاوت با بقیه بود IDM بود. قندشکن رو خاموش کردم و لینک یوتیوب رو بردم تو یک سایتی که ق*یلتر نبود لیچ کردم دیدم سرعت دانلود به 250 تو IDM رسید. اینم بگم وقتی سرعت 125 بود تو IDM، زمان باقی مانده رو نوشته بود 4 ساعت و وقتی سرعت دانلود بدون قندشکن رفت روی 250 ، زمان باقی مانده رو نوشته بود 2 ساعت. یعنی وقتی با قندشکن دانلود میکردم نصف پهنای باندم پرت میشد که اصلا نمیتونم توضیحی براش پیدا کنم.
دوستان دیروز رفتم و سیمکات رایتل خریدم و بسته دانلود نامحدود 3 تا 9 صبح رو فعال کردم که مصرف منصفانه 150 گیگ داره ولی الان دارم با سرعت متوسط 7-8 مگ بر ثانیه دانلود می کنم هر چند ظاهرا اینم اکانتینگش کار نمی کنه و از حجم شبانه که تو پنل زده 150 گیگ کم نمی کنه ولی حتی اگه کمم کنه باز مقرون به صرفه ست. فقط اینکه این سرویس تو سایتش هست و تو پنل مای رایتل نمیاره. خلاصه اگه رایتل تو مکانتون آنتن دهی مناسبی داره استفاده کنید.
صحبت های قبلیم رو اصلاح می کنم، طاهرا اکانتینگش کار می کنه ولو با تاخیر و از حجم شبانه م کم کرد ولی فکر کنم این به نفع خودمون باشه چون مفهومش اینه که شرکت خودش به فروش 150 گیگ تو یه بازه خاص به قیمت 15 تومن راضیه و دیگه بهانه نداره. فعلا که سرخوش از دانلودم.:biggrin: اطلاعات تکمیلی رو صبح میذارم.
۱۵ تومنی ندیدمنقل قول:
تو سایتش زده ۵۰ تومن ۷ روزه
p.s: پیداش کردم.
این مشکل دیشب برای من حل شد سرعت برگشت به ۲ تا ۴ مگابایت، حالا ببینیم چی میشه امشب باز خراب میشه یا نه!
عرض سلام مجدد خدمت دوستان، می دونم اینجا تاپیک رایتل نیست و اینم پست آخرمه در رابطه با رایتل در این تاپیک ولی چون همگی مون درگیر محدودیت دانلود شبانه همراه اول بودیم و بنده هم گفته بودم نتیجه قطعی استفاده از سیم رایتل و سرویس دانلود یک ماهه نامحدود 3-9 صبح با سقف مصرف 150 گیگ رو عرض خواهم کرد.
برم سر اصل مطلب که یه شب 173 گیگ و یه شب 167 گیگ دانلود کردم بسته به موقعیت مکانیم و فعلا به مشکلی نخوردم و مزیتی هم که داره این هستش که با اینکه سرویس یک ماهه ست ولی برخلاف بسته همراه اول میشه چند تا بسته یک ماهه رو پشت سرهم خرید و میاد روی حجم توی پنلتون و مثلا میشه 10 دا بسته خرید و تو پنل 1500 گیگ دانلود شبانه داشت و استفاده کرد.
من قبلا استفاده کردمنقل قول:
متاسفانه توی منطقه ما بیشتر از 2 مگ رایتل سرعت نمیده
قابلیت تجمیع هم نداره
تایمش هم خیلی دیره
سلام
من یک هفته نامحدودشو فعال کردم 50 تومن 150گیک زده تو مایرایتل سرعت دانلودم رو 4-5 بعد از 12 شب امتحان نکردم ببینم سرعتم میاد پایین یا نه!
منم رایتل گرفتم
متاسفانه روز اول سرعت تا 5 مگ هم رفت (بین ۲ تا ۵ مگ)
اما روز بعد کلا روی 500 کیلو قفل شد
:mellow:
شرمنده بازم راجع به رایتل می نویسم.
اون سرویس مقرون به صرفه نیست واسه دانلود شبانه واسه استفاده روزانه خوبه. سرویس 15 تومنی 150 گیگ 3 تا 9 صبح رو استفاده کنید.نقل قول:
عجب! والا من همین الانشم دارم با سرعت متوسط 8 مگ ( ن.سان بین 12 تا 6 ) دانلود می کنم.نقل قول:
الان 4-5 روزه که از کاهش سرعتِ همراه اول میگذره و انگار قرار هم نیست که دیگه درست بشه. فرقی هم نمیکنه که سرور داخلی باشه یا خارجی. سرعت به زیرِ 250 کیلوبایت بر ثانیه رسیده که به دردِ مستراح هم نمیخوره. این آخرین باری بود که از همراه اول اینترنت میخرم. از این به بعد میتونه به خودش بفروشه و حالشو ببره.
این اختلال نیست دوست عزیز که درست بشه وقتی ما سه سیمکارت همراه اول تو خونه داریم دوتاش سرعت عالی بالای شش هفت مگ هست فقط اون یکی که بسته شبانه روشه زیر یک مگ قفله این یعنی نه اختلالی وجود داره نه پهنای باندی کم دارن این محدودیت رو عمدی اعمال کردن تا نتونی دانلود زیاد انجام بدی که این یعنی دزدی آشکار بسته میفروشه پولش رو میگیره بعد نمیگذاره استفاده کنی سر و صحابی که وجود نداره سه بار تماس گرفتم هربار ربع ساعت با پشتیبانی سروکله زدم اصلا زیر بار نمیرن که ما چنین کاری کردیم بهترین کار همونه که این بسته شبانه همراه اول رو نخریم. یاد آذری جهرمی هم بخیر فقط اون چهار سالی که ایشون وزیر بود از این دزدیها و بی شرف بازیهای اپراتورها راحت بودیم هم جلو افزایش قیمتشون ایستاد و قیمتها رو به قبل برگردوند هم از لحاظ سرعت و اختلال و این چیزها
دوستان اون سیمکارت من که سرعتش محدود شده فقط بسته شبانه روش دارم و اعتباری هست. اگر بسته روزانه هم روی همون خط باشه آیا اونهم محدود هست یا فقط ساعات شبانه محدود میشه؟ کسی تجربه اش رو داره؟ یعنی منظورم اینه که شاید فقط برای اونهایی که تنها دانلود شبانه دارن محدود میکنند. از طرفی سیمکارت دائمم الان با بسته معمولی سرعت عالی داره چه روز چه شب نمیدونم بسته شبانه فعال کنم اونهم محدود میشه یا نه سیمکارت دائمیها نمیشه
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه منم به همین درد دچار شدم
هردو سیم کارتم یک روز بعد از تمدید مجدد بسته یک ماهه، روی دومگابیت (200 کیلوبایت) قفل شده!!!
کاملا مشخصه که عمداً محدودیت ایجاد کردن.
پشتیبانی هم که کلا تو درو دیواره انگار داری با یه ادم فضایی صحبت میکنی
فقط میتونم بگم امیدوارم برگرده به حالت قبل چون ظاهرا هیچ چاره ایی نداره
خیلی بهتر شدنقل قول:
سرعتم دیشب روی ۲ تا ۳ متغیر بود و تونستم ۵۰ گیگ از تورنت دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما همراه اول الان ۴ روزه که سرعتش بین ۱۲۰ الی ۲۵۰ قفله و درست بشو نیست که نیست
محدودیت حجمش قطعی اعمال میشه یا مثلا میگذران بیشتر از 150 گیگ دانلود بشه؟ (البته اینم با مهاجرت مصرف کننده ها ممکنه یا داغون بشه یا بسته هاش گرون بشه).نقل قول:
جالبه شبانه ایرانسل فقط داخلی هست نمیدونم کی اون بسته رو میخره.
من تست نکردم ولی شما 99.99 درصد مطمئن باشه شبانه نامحدود بخری سرعتت محدود میشه. وضع خرابه منبع درامد ندارن اینجوری میخوان درامد کسب کنند.نقل قول:
دوستان اون سیمکارت من که سرعتش محدود شده فقط بسته شبانه روش دارم و اعتباری هست. اگر بسته روزانه هم روی همون خط باشه آیا اونهم محدود هست یا فقط ساعات شبانه محدود میشه؟ کسی تجربه اش رو داره؟ یعنی منظورم اینه که شاید فقط برای اونهایی که تنها دانلود شبانه دارن محدود میکنند. از طرفی سیمکارت دائمم الان با بسته معمولی سرعت عالی داره چه روز چه شب نمیدونم بسته شبانه فعال کنم اونهم محدود میشه یا نه سیمکارت دائمیها نمیشه
من هرچی میگردم همچین بسته ای پیدا نمیکنمنقل قول:
نه داخل رایتل من و نه داخل پنل تحت وب
حذفش کردن ؟:biggrin:
چه جوری گشتینقل قول:
کد:https://package.rightel.ir/ExtraPackageSales/ProductListToSales/ShowProduct
سیم کارت دیتا انتخاب کنید
این بسته 30 روزه 150 گیگ 3 تا 9 فقط برا سیم دیتا هست
تو سایتش برای هر سه نوع دائمی، اعتباری و دیتا هستش که، یعنی تو برنامه رایتل من فقط برای سیم دیتا این بسته های نامحدود شبانه هست؟نقل قول:
دوستان عزیز چند روزیه شبانه همه شده ۲۵۰ کیلوبایت
رو سیمکارت بیشتر از ۱۰ نفر تست شد
احتمالا سراسریه و درست میشه
شخصا هیچکدوم حتی داونلود نداشتن
روی خط هایی که بسته شبانه دارن اعمال میشهنقل قول:
منم تست کردم برای من ساعت 3 سرعت 250 بود
با گوشی یه نفر دیگه که بسته نداشت تست سرعت گرفتم 30 مگ سرعت داد