نه 3g نیست. بله مال ایرانسلهنقل قول:
Printable View
نه 3g نیست. بله مال ایرانسلهنقل قول:
ممنون.کلا وضعيت استان اصفهان کی بهتر میشه? گفتین تو این پارت جدید تجهیزات که رسید استان اصفهان تجهیز میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هرمزگان جاسک خبری نشد؟ از هیچکدام از اپراتورا
سلام. کار در اصفهان سخته. مخابرات طوری رایتل و ایرانسل را زمبن گیر کرده که هیچ شرکتی قادر به رقابت با مخابرات نیست. بله تجهیزات جدید در اصفهان هم نصب میشود. ولی دیتای خوبی در اصفهان نداریم.نقل قول:
سلام اقا رضا
داداش 3جی لرستان_بروجرد در چه مرحله ای هست الان؟؟؟کی قرار وصل بشه؟؟
از این هفته قرار است . شهرهای کوهدشت و پل دختر وبروجرد و الشتر و الیگودرز شروع شود . به زودی همه شهر ها تجهیز میشود.نقل قول:
سلام . قراره از ایرانسل خبرهایی بشود.نقل قول:
سلام اقا رضا عزيز فرمودين مريوان و بانه تجهيز شده اند انشالله چه زماني وارده فازه بهره برداري مي شوند ،ممنون
آقا رضا رباط کریم(تهران)کی راه اندازی میشه؟؟؟؟
از ایرانسل زنگ زدند گفتند پهنای باند هنوز از مخابرات تامین نشده
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
فقط ی سوال میشه بهم بگین این قطعه ای که در عکس مشخص کردم چیه و چه کاربردی داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدم ی آنتن در شهرستان ما فعال شده چجوری میتونم موقعیت اون آنتن رو پیدا کنم؟؟
جناب رضا از برنامه همراه اول واسه افزایش پوشش تو مراغه اطلاعی دارید؟ ایرانسل که کاملا متوقف شده اینجا
Sent from my X8 using Tapatalk 2
انتن ماکرویو دو انتنه است که روی هروزنتال ست شده است. اگه چرخی بزنید زود پیدا میکنید.نقل قول:
فعلا هر دو تا کار را متوقف کرده. همراه اول تمام پیمانکاران را به تبریز فرا خوانده تا نصب ماژول 4g را تمام کنند. که سرعت کار در تبریز بد نیست. دوباره به مراغه برای 4g کردن برخواهند گشت. ایرانسل هم یکی دو تا سایت بیشتر روشن نیست. ولی برای تجهیز همه سایتها در تلاشیم.نقل قول:
ناظر شبکه در کردستان و کرمانشاه فعلا وضعیت سایتها را خوب ارزیابی نکرده ولی اگه تست تمام شود. به زودی ظرف این ماه وصل خواهند کرد.نقل قول:
آقا رضا یه سوال آیا همراه اول برنامه ای برای افزایش پوشش نسل چهارم 4G در تهران دارد !؟
در سر عین
تجهیز دومین سایت امروز به پایان رسید.
سلام. ببینید تهران با بیشترسن سایت و فرسوده ترین bts ها مواجه است . فعلا همراه اول کار را در تهران متوقف کرده چون سبب اختلال در کل سیستم میشد. فعلا در حدود 40 در صد تهران نوسازی شده ان هم در محلات بالای شهر . در فاز دوم bts های نوسازی شده را با نصب rru فورجی خواهند کرد. سپس کار دوباره شروع خواهد شد تا به پایین شهر برسد.نقل قول:
رضا جان تجهیز تمام شود کی بهره برداری میشه؟؟؟؟بروجرد رو میگم
سلام دوستان
من ایرانسل برام سیم کارت 4g اورد ، هم اینکه انتن دهی گوشیم وحشتناک کم شده ، در روز 3 بار یا بیشتر کلا انتن قطع میشه ، امروز هم از صبح sim toolkit دیگه شورشو در اورده ، هدیه بهاری مکالمه تنها برای شما ، نه لغو میشه ، نه تایید ، هی هم وسط کار با گوشی روی همه برنامه ها ظاهر میشه ، چیکار کنم ؟ با 700 تماس گرفتم کاری نکرد !!
در اینده نزدیک تا خر داد ماه شاید هم زودتر. بستگی به ناظر شبکه دارد.نقل قول:
آقای rezarain88، گفته بودید تا آخر اردیبهشت همه شهرهای مازندران و روستاهای نزدیک آنها، ایرانسل به نسل سه ارتقا پیدا میکنه، واقعا همه ی شهر ها، یعنی حتی شیرگاه واقع در سوادکوه هم 3g میشه؟
ممنون از پاسخگویی شما، مشخص شده چه زمانی فاز دوم شروع می کنند !؟ ممنون از پاسخگویی شمانقل قول:
سلام. اگه قسمت باشه بله. 15 پیمانکار فعال در مازندران داریم. ناظر شبکه قوی دارد مازندران.نقل قول:
ازاواسط اردیبهشتنقل قول:
در طالقان
تجهیز سایتها رو به پایان است.
خدمت دوستان بار ها عرض کردم بنده نه کارمند ایرانسل هستم نه همراه اول. سال گذشته کار ما با این شرکت ها به پایان رسیده است. بنده فقط جهت اطلاع رسانی خدمتتان هستم و دوباره از ایران خواهم رفت. نه در امدی از این راه دارم نه ضرری. کسانی که من را میشناسند میدانند که اخلاق حرفه ای را زیر پا نگذاشته و نخواهم گذاشت. پس از گرفتن شماره پیمانکاران و نقشه توزیع لینکها خواهشا خود داری فرمایید. ممنونم
بله مشکل آنتن دهی تقریبا حل شده، قدرت سیگنال بین -81 dBm تا -95 dBm نوسان داره، اکثرا هم روی -91dBm است! سرعت دانلود شبانه هم بین 1 تا 2 مگابایت بر ثانیه روزانه هم بین 500 تا 800 کیلوبایت بر ثانیه! از اینکه پیگیر بودین خیلی ممنونم!نقل قول:
زمان تقریبی نمیدونین که کی میخوان 4G کنن؟
با سلام.نقل قول:
من مشکل اصلیم با ایرانسل هست. چون از ۲ اپرتور دیگه استفاده نمیکنم. میخواستم ببینم که اگر قراره همینجور بمونه که اپراتور روعوض کنم.
دکل رو هم باید در محدوده شهرک صنعتی بگردم ببینم کجاست.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
رضا جان ممنون از پاسخ هات.
یو سیم همراه اول چی شد تو شیراز ؟ عرضه شد به مراکز خدمات؟پوشش فعلی چطوره؟
نقل قول:
سلام اقا رضا بعد از 6ماه بالاخره هفته ی گذشته 3 سایت دیگه تو دورود تجهیز کردن کی فعال میشن؟
میردادماد و ظفر همراه اول به شدت مشکل داره هنوز...
دقیقا برعکس ایرانسل که شمال شهر 3جی 4جی داغونه !نقل قول:
ایرانسل اتفاقا منطقه میردادماد خیلی داغون بود تا هیمن اسفند ماه الان بهتر شده نسبتا نمی گم عالی شده ولی مشخصه یه کارهایی کردن.نقل قول:
همراه اول که هر چی هم میگی عین خیالش نیست...
رضا جان وایمکس توی اندیمشک از 5-6 روز پیش توی اکثر وب سایت های داخل مشکل داره و دیر لود میشن . اینستاگرام که کلا بالا نمیاد ولی با 3جی مشکلی نداره. چرا این مشکلات به وجود اومده؟ سه روز پیش مشکل رو گزارش کردم ولی پیگیری نشده تا الان
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوباره سوال منو جا انداختید:n29:
سلام اقا رضا
توی دزفول پوشش 3g ایرانسل و همراه اول مناسب نیست
شما از برنامه بهبود انتن دهی خبر دارین؟
سلام آقا رضا، وضعیت 4 جی در ارومیه و آذربایجان غربی اصلا خوب نیست!
کی وضعیتش بهتر میشه؟ ممنون میشم اگه پیگیری کنید و اطلاعات لازم رو در اختیارمون بذارید.
والا اول نیاوران و دربند اینا که افتضاحه . کل این منطقه یه آنتن تجریش فقط نسلای جدید داره بقیه حتی تجهیزاتم ندارن .نقل قول:
سلام
آقا رضا خسته نباشید همه سوالات رو با حوصله جواب میدید
سوال بنده اینه که اول 4G در بندرانزلی- استان گیلان کی راه میفته؟ ضمنا ارتقاء پوشش 3G در گیلان در چه مرحله ای هست؟
درود.
دوستان لطفا رعایت کنید و مطابق با قوانین، پست های خودتون رو به زبان فارسی بفرستید!
ممنون.
:n16: