سرویس نامحدود رو برداشتن.نقل قول:
ولی دانلود شبانۀ رایگان هنوز برای سرویسهای 6 ماهه و 1 ساله فعاله.
Printable View
سرویس نامحدود رو برداشتن.نقل قول:
ولی دانلود شبانۀ رایگان هنوز برای سرویسهای 6 ماهه و 1 ساله فعاله.
داداش شما از این بابت مطمئنی ؟ منم میخوام برم سمت این شرکت که توی بهشهر اسمش کایره نامحدوداش رو دیدم هنگ کردم فقط های وب نامحدوداش انقدر گرونه ...مطمئنی 3 ماهست توی بهشهر ؟نقل قول:
128 حجمی با سرعت > 16کیلوبایت برثانیه.. دیال آپه یا اینترنت پر سرعت؟:n29:
ههنقل قول:
مخابرات دیگه با این کاراش ما رو یاد قدیم میندازه:n08:
خوبه یه همدرد پیدا شد. دوستانی که خطشون فیبر شده اگر راه حلی برای نجات از اینترنت مخابرات دارن لطفا کمک کنن. یعنی هیچ شرکتی نیست که این خطوط رو ساپورت کنه؟
چند روز دیگه صبر کن ایرانسل 3G میده کیف کن سرعت کمتر از 1 مگابایت نیست اول شهریور.شاتل هم سرویس میده رو فیبرنقل قول:
3g ایرانسلو شنیدم اما قبلا تهران وایمکسشو داشتم راضی نبودم. اما اگر شاتل بیاد رو فیبر که دیگه میترکونه خبر داری کی میاد حسین جان؟
نه وایمکس فرق داره با تری جینقل قول:محتوای مخفی: 3g
شاتل رو بعضی مناطق رو فیبر میده حتی آسیاتک ولی تمام جاها رو پوشش نمیده
شما از کدوم شهرستان هستی؟نقل قول:
توی نوشهر اتفاقآ برعکسه مخابرات رو فیبر سرویس نمیده ولی نماینده پارس آنلاین رو فیبر سرویس میده. اگر شهر شما نمایندگی پارس آنلاین داره سوال کنید ببینید سرویس میده یا نه.
نامحدود شاتل 128نامحدود از چند گیگ به بعد لاک میکنن ؟
دوستان من یک مگ گرفتم سرعت 140 هست سرعت شما چنده ؟
کسانی که 6 ماهه دارن سرعت دانلود شبانه چطوره ؟
سرویس های بدن حجم 6 ماهه دانلود رایگان دارند؟
دوستان من یک مگ گرفتم سرعت 140 هست سرعت شما چنده ؟
کسانی که 6 ماهه دارن سرعت دانلود شبانه چطوره ؟
سرویس های بدن حجم 6 ماهه دانلود رایگان دارند؟
خیر دوست عزیز من قایمشهر هستم کسی خبر داره اینجا سرویسی غیر از مخابرات روی فیبر ارایه میشه یا نه و یا اصلا ارزش داره منتظر باشیم یا بریم 6 ماهه مخابرات بگیریم از رو ناچاری واسه شبانه رایگان ؟
کسی میدونه کیفیت و سرعت آسیاتک تو روز و شب چطوره ؟
فعلا افتضاح شده البته دانلود تو روز تا جایی که خطت بکشه میبندن.شبانه افتضاحنقل قول:
وبگردی هم جدیدا خراب شده منم تخلیه کردم دیروز
فن اوا تو مازندران چطوره؟نقل قول:
فن آوا رو خبر ندارم.اگه میتونی برو پارسنقل قول:
تعرفه پارس گرونهنقل قول:
من فقط نامحدود میخرم:n01:
این مخابرات واقعا چی فکر کرده که ریده به سرویس هاشنقل قول:
یک مگ که باید 225 باشه نه 140
اینا بابا شورشو در اوردن :n24:
یعنی الان اگه کمپینم تمام بشه بخوام یه مگ بگیرم سرعتم 140 میشه؟:n21:
اینجا دیگه کجاست دزدی دیگه تو روز هم عادی شده علانا دارن جیب مردمو با یه مودم رایگان میزنن
خدا به ما صبر بده واقعا....
دوستان عزیزی که میرن کمپین میگیرین اگه واسه مودمش میخرین برین شاتل
اونایی که هم واسه دانلودش میکننن که دیگه از این ریده تر؟
نخرین بابا نخرین
همین ایرانسل کلی کاربر با سیم کارت هدیه و کلی امکانات دیگه جذب کرد انقدر گنده شده که اومده 3g و4g رو میخواد راه بندازه
چرا؟ چون انقدر کاربر داره که 2 درصد هم برن سیم کارتهاشونو به 3g تبدیل کنن ببازم درامدشو داره
مخابرات هم همینه فقط فرقش اینه که انقدر کاربر داره که داره با هر کلکی جذب میکنه و با همون چند نفری که میان کمپین میخرن سودشو میبره
حتی میاد میگه مثلا تو کمپین 1 مگ 5 گیگ شبانه رایگان با مودم میدم و سرعت دو بربر :n20:بعد میگه شبانه نداریم :n13: بعد سرعتش چی؟ ای بابا اینم که نصفه چیزی که کاربرهایی مثل من داارن که...
اقای عزیزی که میای مخابرات به هر دلیلی نیااااااااا دیگه چطور بگیم تمام حرفاشون کشکه سرعت دو برابر تو ساعت هایی که میخوایین و همه حرفاشون کشکه ....نذارین این شرکت به اصلاح اینترنت پر سرعت سود کنه و خونمونو و شیشه بریزه .... که هیچ ارزشی واسه کاربرهاش قائل نیستن
دیگه نمیدونم چطور بگم نیااااین
من کمپینم تمام بشه رفتم که رفتم سرعت 220 قابل تحمل بود ولی دیگه 140 :n24:
امر به معروف و نهی از منکرم تمام شد تو خواه از سخنم پند گير خواه ملال
کسی موج گویا داره ؟ سرعتش و کیفیتش روزانه و شبانه چطوره ؟
از دوستان کسی خبر از تصمیم شرکتهایی مثل شاتل و های وب و آسیاتک و ... برای پشتیبانی از فیبر نوری نداره؟ هیچکس راهی برای داشتن اینترنت درست درمون نداره؟. من دانلود نمیکنم اما تو این ماه بیشتر از 40 تومن برا این چرتکه مخابرات پول دادم تورو خدا یکی به داد برسه
دوستان اینترنت رایگان هنوز از ساعت 1 تا 7 صبحه؟؟؟؟ دیشب 800 مگ از ترافیکم رفت!!!!!
شما چه سرویسی داری ؟ شبانه با چه سرعتی دانلود میکنی ؟ یه شب کلا چقد میتونی دانلود کنی ؟نقل قول:
اره بابا توسایت خودشون هم بری نوشته سرویس های نامحدود فقط سه ماه داده میشه و این هزینه برای سه ماه می باشد فقط برا فعال سازی سرویس 20 تومن می گیرن یعنی اولین باز حدود 90 پیاده میشی :n27:نقل قول:
دوستان مخابرات خیلی جالبه ها من وقتی سرویس نامحدود داشتم همش قطع بود زنگ میزدم میگفتم قطعه پرت و پرت میگفتن بعد امروز سرویس یک مگ محدود یکساله گرفتم اصلا قطعی نداره حالا امشب ببینم قطعی یا دانلود شبانه داره سرعت دانلود بین 100 تا 160 هست فردا اعلام میکنم سرعت از چه قراره در شب.
وزیر ارتباطات: تلاش می کنیم خدمات ICT در استان های شمالی، به نفع مردم گسترش یابد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع استاندار مازندران ،معاونان خود و مدیر کل ICT استان مازندران گفت: مردم در ایام پیک مثل تابستان و عید نیازمند خدمت ویژه اینترنت، موبایل و به طورکلی، ICT در سطح استانهای شمالی هستند.
به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی با بیان این مطلب افزود: استان مازندران نباید در تسهیلات ICT مشکل داشته باشد.
وی توجه به نیازهای مسافران در استانهای شمالی را ضروری بر شمرد و گفت: تاکید دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان اهتمام به صنعت گردشگری است که باید مورد توجه همه ارگانها، سازمان های دولتی و خصوصی قرار گیرد.
واعظی برون سپاری ارائه خدمات به بخش خصوصی را تنها راه حل برون رفت از کمبودهای احتمالی در استان های شمالی بر شمرد و ادامه داد: تحول در شهرهای بزرگ مثل تهران، مشهد و مازندران به تمام کشور تسری خواهد یافت.
وی نصب BTS های سیاردر استان مازندران را لازم برشمرد و گفت: باید تلاش کنیم اختلالات اینترنت و موبایل در استان، به صفر نزدیک شود.
واعظی بر آمادگی وزارت ارتباطات برای تامین پهنای باند استان مازندران تاکید کرد و افزود: محدودیتی در زمینه تامین پهنای باند در استان مازندران، نداریم.
وی توجه به موضوع دیتا سنتر استانی را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: اینکه نصب دیتا سنتر در کجا انجام شود موضوع مهمی نیست؛ بلکه نتایج انجام این خدمت مهم است که همانند ابری بر سر تمام شهرها و مردم استان مازندران، قرار خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات بر ترکیب موضوع ICT و گردشگری تاکید کرد و افزود: این موضوع می تواند یکی از اپلیکشن ها در نهضت تولید محتوا باشد.
نقل قول:
الان این وزیر جوک گفته چرا داره چاخان میکنه :n04:
بابا دارن صحبت میکنن دیگهنقل قول:
کنتور که نمیندازه:n02:
دوستان فقط سرویس های کمپین دانلود شبانه داره مثل من اشتباه نکنید الکی سرویس یکساله گرفتم
کسی از دوستان در مورد کمپین خبری داره؟
ایا امکان داره تغییر طرح از یکساله به کمپین داد؟
یعنی هیچکدوم از سرویسای پنل دانلود رایگان نداره؟؟؟:n13:
یه سوال دارم من الان از مخابرات نت دارم
بعد الان میخوام نقل مکان کنم
میخواستم بدونم باید دوباره ثبت نام کنم ؟یا خودشون فقط شماره خونه جدید رو میذارند رو اشتراک من؟
نقل قول:
شما باید اونجا اعلام کنید و دوباره سیستمتون راه اندازی بشه چون کانفیگ مودم شما تغییر میکنه و باید دوباره مودمتون تنظیم بشه
نقل قول:
شما باید اونجا اعلام کنید و دوباره سیستمتون راه اندازی بشه چون کانفیگ مودم شما تغییر میکنه و باید دوباره مودمتون تنظیم بشه
سلام به همه دوستان
ی نفر ی تاپیک بزنه جهت شکایت از مخابرات مازندران
و اینکه توش توضیح بده که چطور میشه از شکایت کرد
تا بتونیم دوستان رو توی تاپیک جمع کنیم تا ی شکایت حسابی ازش کنیم متنشم در مورد گران فروشی نداشتن اینترنت نا محدود و پینگ خراب باشه کلا تا میتونید بزنین تو سر مال
لطفا ی متن هم آماده کنید جهت ارسال
دوست عزیز مخابرات دیگه پوکیدنقل قول:
تخلیه بهترین راهه:n26:
دو تا سوال داشتم:
الان سرویس های 6 ماه و یکساله دانلود شبانه رایگان داره یا نه؟
چه مدت از سرویس تموم شده بگذره میشه دوباره سرویس جدید گرفت؟ یعنی اگه دو ماه بگذره و سرویس جدید نگیرم چی میشه؟
تمام دانلود رایگان هایی که الان میخواهید بگبرید (6 یا 1 ساله) لغو شده.نقل قول:
1 ماه پیش سایت مخابرات به شکل اعلامیه زده بود:n27:
در مورد سوال دوم اگه منظورتون تخلیه پورته که خیالت راحت 1 سالم نگیری فک نکنم خطط تخلیه شه....چون کاربراش دارن تموم میشن به خاط خدمات نوینی که داره میده:n08:
پس چه سرویسی دانلود رایگان داره؟ اونایی که کمپین دارن دانلود رایگان داره؟ الان میشه طرح کمپین رو گرفت؟نقل قول:
نامحدود رو که برداشتن !!!
الان کدوم شرکت نامحدودش خوبه ؟
سرعتش هم مثل مخابرات محدود باشه مهم نیست . فقط حجم نامحدود میخوام
ساری
اونایی که از قبل داشتن فقط دانلود رایگاه دارن و بسنقل قول:
دیگه فک نکنم از مخابرات شبانه رایگان بچکه!!!!!!!!!!