آرهنقل قول:
از حالا هم شروع به کار کردن
فک کنم بعد از عید اینترنت به صورت دائمی قطع و اینترانت وصل بشه :(
Printable View
آرهنقل قول:
از حالا هم شروع به کار کردن
فک کنم بعد از عید اینترنت به صورت دائمی قطع و اینترانت وصل بشه :(
ربطی نداره نت بقیه آی اس پی ها نسبت به گذشته خیلی بهتر شده دیشب آمار گرفتم هیچ مشکلی نداشتن خودمم یه نت از آسیا دارم های وب از مزخرف ترین مسیر ها استفاده میکنهنقل قول:
Sent from my E6533 using Tapatalk
وقتی اینترنت ملی راه اندازی قطعی بشه همون شرکت هایی هم که شما میگید فقط میتونن اینترانت ارائه بدننقل قول:
این طور هم که به نظر میاد و وزیر ارتباطات گفته راه اندازی دائمی اینترنت ملی تو سال 95 انجام میشه
اینم لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان پنل برای شما هم باز نمیشه ؟!!
ترافیک تموم کردم پنل هم باز نمیشه !!!:n34:
ویرایش : درست شد :n06:
یک گیگ فشفشه یک روزه از دستتون نره !!:n06:
این فشفشه هدیه از ابتدای روز سهشنبه 25 اسفندماه تا پایان روز پنجشنبه، 27 اسفند در «تب بستههای ویژه» در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دریافت است.
یک فشفشه هدیه دیگه هم به جز چهارشنبه سوری اومده - (فقط برای یزد ! :( )
فشفشه هدیه وقتی بیاد تو بانک مجازی میشه بعدا هم فعالش کرد یا فقط تو همون روز ؟
تو بانک مجازی بیاد هر وقت خواستید میتونید استفاده کنید.نقل قول:
یکی دو روزه های وب حتی نصفه شب ها هم خیلی کند شده (هم اینترانت و هم اینترنت)!
تائید میشهنقل قول:
اخه يه سري فشفشفه اضافه كرده ملت هم بيست و چهارساعته در حال دانلودن بخصوص تو ايام عيد از طرفي هم دارن فاز جديد في ل ت ري ن گ اجرا ميكنننقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
به نظرم بیشتر همون مورد دوم تاثیرگذار بوده :n27:
نمیدونم این سیستم ف ی... لعنتی چندتا فاز داره؟
الان بیشتر از یک ساله که وضع اینترنت کشور به طور محسوسی هر روز از روز قبلش خراب تر میشه
بعدم میان میگن پهنای باند رو چند برابر افزایش دادیم و فلان (ظاهرا هر وقت اعلام کردن پهنای باند افزایش پیدا کرده و اینترنت سریع تر میشه باید انتظار کندتر شدن اینترنت رو داشت):
تست سرور خارج ساعت 9.12 شب
اینترنتت 8 مگه یا 12 مگ؟نقل قول:
در کل الان چند هفته ایه بدک نیست. تست الان (21:50) :
خوش به حالت خطت خوب میکشه من خطمو روی حداکثر بستن(8مگ)نقل قول:
sent from my LG G3-d855
دینامیت 8 مگ ....نقل قول:
در کل های وب نسبتا خوبه این چند هفته که داشتم فقط مشکلش پایین اومدن سرعت سرور خارج
بین ساعت 5 عصر تا 12 شب هست در بقیه موارد تقریبا راضی کننده هست ....
مشکل اصلی اینترنت ایران کمتر بودن مقدار پهنای باند خارجی کشوره که حدود 1/10 پهنای باند داخلیه و باعث میشه کمتر بودن سرعت سایت های سرور خارجی در مقایسه با سایت های داخلی خیلی به چشم بیاد و فک نمیکنم با تغییرISP هم این مشکل حل بشه چون پهنای باند بین المللی از طرف شرکت ارتباطات زیرساخت تامین میشه و ربطی به ISP نداره (فک میکنم وضعیت ISP های دیگه هم به همین صورت باشه)نقل قول:
این افت سرعت سرور خارجی تو ساعات ابتدای شب هم که برای های وب همیشه وجود داشته (شرکت های دیگه رو زیاد خبر ندارم وضعیتشون به چه صورتیه)
ولی مشکل اصلی اینجاست که تا همین چند روز قبل از ساعت 1 و نیم شب تا حدود 11 صبح سرعت سایت ها و دانلود از سرور خارجی هم مثل داخلی عالی می شد و به حداکثر ممکن می رسید و هیچ مشکلی هم از نظر سرعت و پینگ نبود اما الان چند روزه که تو اون ساعت ها هم مشکل افت سرعت (به خصوص سرور خارجی) خیلی مشهود شده این کم و زیاد شدن سرعت خیلی رو اعصابه حداقل یه مقدار ثابتی بمونه که آدم تکلیف خودشو بدونه ضمنا قطع و وصل موقت اینترنت های وب هم تو این چند روز زیاد شده و روزی 3-4 بار اتفاق می افته (در حد یکی دو دقیقه قطع و دوباره وصل میشه)
فک نمیکنم نتیجه ای که این سایت speedtest میده زیاد به واقعیت نزدیک باشه خیلی از جاها شنیدم که سروراش کش میشن از طرفی همه مشترکین های وب از کندی سرعت (به خصوص سرور خارجی) تو ساعت 9-12 شب گله دارننقل قول:
سرعت دانلودت از سایت مایکروسافت چقدره؟ (با این چیزی که speedtest داده باید حدود 1.3 مگ باشه)
البته این موضوع قطعی های وب که شما میگی را من نداشتم که فکر کنم برمیگرده به شهر و مرکز مخابراتی که فرق میکنه ...نقل قول:
اون موضوع سرعت سرور خارجی در ساعات شب مثلا در شاتل و پارس انلاین و صبانت که من قبلا داشتم خیلی به ندرت اتفاق میفته و این شرکت ها مشکلی در این زمینه ندارند
ولی شما باید گیگی 4000 تومان هزینه کنید در این شرکت ها که برای خیلی ها که مصرف اینترنت روزانه بالایی دارند پرداخت این مبلغ مقدور نیست .....
حدود 1.2 مگ هست این هم تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تست هاش تک کانکشن و مبتنی بر SSL هست و بحث نامعتبر بودن و دستکاری ISP و ... غیر قابل طرح شدنه :نقل قول:
امشب (برعکس چند شب پیش) سایت های سرور داخلی قاطی کرده
تو هیچ کدوم نمیتونه بره
زنگ زدم پشتیبانی 40 نفر تو صف انتظارن :n38:
خوش به حالتنقل قول:
واسه من فقط تو بعضی از ساعات روز اونم فقط از سرورهای داخل سرعت دانلود به این مقدار میرسه و سایت های خارجی 1/3 اینم نیست
های وب برنامه ای برای عیدی نداره انگار :n13:
چرا منتها هنوز خبرشو تو صفحه اصلیش نذاشته
اینم لینک خبرش :n16::
سلام به دوستای عزیز و های وبی
سال نو و عیدتون مبارک
فشفشه های هدیه های وب به مناسبت عید نوروز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکین ۱ تا ۴ ستاره، یکشنبه اول فروردین ۱۳۹۵ = 1 گیگ 1 روزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکین ۵ و ۶ ستاره، دوشنبه دوم فروردین ۱۳۹۵ = 2 گیگ 1 روزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترکین ۷ ستاره، سهشنبه سوم فروردین ۱۳۹۵ = 3 گیگ 1 روزه
عیدی ما رو که دیشب داد ، از دیشب که سرعت ریده شده و فیلتر شکن هم درست کار نمیکنه.نقل قول:
دیشب به خاطر تغییر ساعت 1 گیگ حجم اصلی سرویسم در 1 ساعت سوخت شد :n03:
منم همینطور شد :n28:نقل قول:
از های وب راضیم.....
سرعت خوب بوده در روزهای اخیر و هدیه هاشم بخوبی داره مصرف میشه :n02:
موافقمنقل قول:
اینستا خیلی خوب لود میشه خیلی بهتر از شاتل حتی :n06:
سلام
سرعت شبانه سرویس های 128 - 256 - 512 چنده الان ؟
همه جا اینجوری شده حتی صبانت و ایرانسل[emoji1]نقل قول:
وزیر متشکریم[emoji111] [emoji74]
sent from my LG G3-d855
من یک مدت سرویس ۵۱۲ داشتم ، سرعت شبانه ۶۰ بود !نقل قول:
بعدش رفتم روی سرویس ۱۲۸ شبانه ۱۶۰-۱۸۰ شد.
سرویس ۲۵۶ هم شبانه چیزی بین ۲۰۰-۲۴۰ هست.
در کل های وب به درد دانلود شبانه نمیخوره ،تو بهترین حالت اش میتونی شبی ۲.۵ گیگ دانلود کنی.
دیروز کلاً های وب خیلی خوب بود ولی امروز خراب شده حتی از روزهای قبل از عید هم بدتر شده :n27:نقل قول:
از من خوبه !!!نقل قول:
:n39:
خوش به حالتنقل قول:
مسیر اتصالت از کدوم کشوره؟
سرعت دانلود سرور خارجیت با داخلیت خیلی فرق داره یا مثل هم هستن؟