منبع يا اوني كه نقل كرده بود؟:n02:نقل قول:
Printable View
منبع يا اوني كه نقل كرده بود؟:n02:نقل قول:
این چطوره ؟؟ ( سر در نمیارم ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خطت تا 9 مگ میکشه الان که روی 2 مگ هست مشکلی نداره ولی اگه بخوای بیای پارس بهتره روی 6 مگ ببندی لینکت نپره
نویزت بالاست شاید با تعویض سیم کشی بهتر بشه از اون قسمت ارور ها هم عکس میذاشتی بهتر بود
هردومون :n02:نقل قول:
محمد تست آرش رو دیدی از فارانت؟
اینطور که بوش میاد، بلر میره :n09: بهتره برم فارانت... هزینه ی اولیه اش بالاس ولی میرزه واسه دانلود... :n01:
سلام دوستان
سرویس های محدود مخابرات رو دارن طوری تنظیم میکنن که هر سرویس در ساعات غیر رایگان (روزانه ) سرعت واقعی خودش رو داشته باشه و تنها سرعت دانلود با نرم افزارهای مدیریت دانلود 2 برابر خواهد بود.به عنوان مثال اگر 1 مگ بگیرید سرعت وبگردی همون 1 مگ هست و برای دانلود حدودا 2 مگ .و در ساعت شبانه چه رایگان و چه غیر رایگان سرعت کاملا واقعی خواهد بود.
دستت درد نکنه از جواب ! بفرما اینم خدمت شما : ( میشه 10 مگ بگیرم ) ؟؟؟ :n13:نقل قول:
این یعنی چی ؟ یعنی من سرویس 5مگ بگیرم از مخابرات شبانه همون سرعت واقعی 5مگ رو بهم میده ؟ دوستان خواهشا شما هم به پشتیبانی زنگ بزنید ببینید اصلا این شبانه میمونه یا نه من تصمیم به تخلیه گرفتمه اگه مخابرات شبانه رو داشته باشه همینجا میمونمنقل قول:
من با پشتیبانی صحبت کردم گفتن که تایم رایگان شبانه سرعت نصف میشه.یعنی 2 مگ داشته باشی میشه 1 مگ
سلام لطفا یکی لیست قیمت سرویس های محدود رو بزاره
لعنت بر پشتیبانی...لعنت بر مخابرات...
خدایا اینارو این حق خور ها رو با ابن ملجم محشور بفرما...
آمین
اینا به من 10مگ نمیدن جواز هم دارم ولی نمیدن چون 10مگ شبانش رو 5مگ ست شده تو اکانتینگ حتی قانون هم دارن زیر پا میزارن حالا که از مخابرات رد شدیم نمایندگی ها دارن سنگ میندازن انگار از جیب خودشون میخوان پول بزارن میگن دیگه کلا 10مگ نمیدیم همه ی نمایندگی ها خیلی شیطونن
داداش کیفیتش برای 10 مگ کمه مودم رو ببر دمه در تست کن اگه اون Attainable rate بیشتر از 11 مگ شد سیم کشیت رو درست کن و گرنه زیاد فایده ندارهنقل قول:
پس 10 مگ گذاشتن به کیا بدن ؟؟ خب جواز کسب بفرستی باید بفروشن دیگهنقل قول:
چون فهمیدن مخابرات شبانش رو 5ست کرده بخاطر همین میخوان کسی استفاده نکنه:n27:نقل قول:
قبلا 10مگ با جواز میدادن چون شبانه نداشت
مگه مرض دارن تو لیست گذاشتن ؟؟ خب مفتی که نمیخوان بفروشن. پولشو میگیرن.نقل قول:
کاری نداره ! دادگاه و شکایت رو گذاشتن واسه همین دیگه. کافیه یه بار زنگ بزنیم و مسئول فروش بگه نمیفروشم و صداشو ظبط کنیم. باباشونو در میاریم. یا از لیست برش میدارن یا میفروشن
فکر کنم میخوان که مردم دانلود نکنن که مخابرات جمعش نکنه که فقط خودشون و فک و فامیلاشون تا میتونن سیر دانلود کنن و کیفشو ببرننقل قول:
فقط سیم تلفن رو از پریز کشیدم !!! مگه تلفن نویز درست می کنه ؟؟ دم در هم باید بگیرم پس ولی با چه سیمی ؟؟؟ سیم ها که همه سوکت دارن !!! :n13:نقل قول:
خوب مشکل از همونه مگه اسپلیتر استفاده نمیکنی ؟نقل قول:
آره باو بدون اسپلیتر که نمیشه اصلا !!! :n02:نقل قول:
بالاخره ریشه یه سری مشکلات و مزیت هارو زدن . خداحافظ نامحدود . الان از سامانه جدید 512 نامحدود نازنینمو با 512 3 ماهه 15 گیگ واسه 1 ماهم ! شارژ کردم .
آدرس سامانه جدید ؟؟؟نقل قول:
هنوز که راه نیفتاده!:n13:
بچه های پشتیبانی و فروش باهاتون کار خیلی مهمی دارم بهم پ/خ بدید سریع:n02:
فقط سریع چون خیلی کارم مهمه
آقا من وقتی می خوام سرویسم رو تمدید کنم بهم اجازه میده 10 مگ بگیرم .شما مطمئنید مشکل داره.راستی 10مگ سرعت خوبه؟؟؟؟؟؟؟شبانه داره؟
دوستان با این وضعیت تا چه سرعتی میتونم بگیرم ؟ واسه من فقط همینارو زده...
یعنی از تو سیترا میتونی 10مگ بگیری؟سوسنگردی؟دزفول؟بندر امام؟نقل قول:
اصلا معلوم نیست خطت رو چند بسته شده که snr اینقدرهنقل قول:
شوشتر
چطور میتونم یکی از این لیست ها بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما که اهوازیم بهمون نمیدن بی وجدان ها مجبورم از یه راه دیگه ای اقدام کنمنقل قول:
10مگ خیلی خوبه حالا؟؟؟؟؟
1 درصد هم امکان نداره از توی سیترا بتونی 10 مگ بگیری. مگر این که قبلا داشتی و حالا دوباره بخوای تمدید کنی !!!نقل قول:
نقل قول:
درخدمتم .جانم ؟:n10:
اینا قاطی کردنه من الان 3 ساله مخابرات دارم از همون اول هم مجوز بردم و 2مگ میگیرفتم وقتی که شبانه رو ورداشتن من اومدم روی 256 نامحدود الان که میخوام باز برگردم 2مگ بهم اجازه نمیده میگه مشتری حقیقی هستید ولی قبل این که قاطی کنه منم میتونستم 10 مگ رو بگیرم از توی سیترا به درگاه بانک هم میرفتم ولی انصراف میدادم این دوستمون هم که میگه میتونم واقعا میشه :n02:نقل قول:
10.232.139.186نقل قول:
خوبه تو هم ضحی هستی علی بهت میگم 10مگو واسم باز کن وگرنه خودم دست به کار میشم هاااا خود دانینقل قول:
من که نمیتونم وارد بشم.شما چطور وارد میشی؟نقل قول:
پ 2مگ کو پ5مگ کو پ10مگ کو همشونو برداشتن که تا 1مگ هست فقط!
چرا تو سامانه پارتاک وضعیت خطمو نوشته در حال جمع آوری یعنی دارن تخلیش میکنن؟؟!!
منم نمی تونم وارد بشم . فکر کنم برای ضحی هست فقط !!!نقل قول:
بچه های پشتیبانی این سامانه ماله چه شرکت های هست ؟؟؟ :n13:
یک توضیح هم درباره سرویس شبانه بدید باو . بالاخره سرویس رو نصف میبدن یا کامل ! مثلا 10 مگ شبانه هم همون 10 هست یا کمتر ؟؟ :n24:
منم نمیتونم وارد بشم...نقل قول:
شما سیترا میتونستی وارد شی قبلا؟:n13:
من رفتم توی سامانه . پاس ماناماد هستم . توی سرویس جدید IBSng زده شده : 512 NO FREE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!