بابا این مخابراتم که شورشو در اورده
اینا چه مرگشونه چرا باز تمدید ماهنه شبانه رو برداشتن
خو یعنی چی این چه وعضیه درست کردن
Printable View
بابا این مخابراتم که شورشو در اورده
اینا چه مرگشونه چرا باز تمدید ماهنه شبانه رو برداشتن
خو یعنی چی این چه وعضیه درست کردن
یعنی گور به گور بشن با این سرویس دادنشون
اخه من با طرح طلایی الان باید سرعتم 18 کیلو بایت باشه
حالا باز جالبه سرعت 4 تا لینک دانلود من تو ای دی ام از سافت 98 جمعا 340 کیلوبایت بر ثانیس!! ولی حیف که شبانه دود شد رفت هوا
پ.ن: سرعت تک لینک همچنان در حد فاجعه هست حتی بدتر خیلی داغانه
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
یعنی واقعا میخوان تمام مشتری هاشون و کاربرهاشون برن و دیگه از مخابرات خرید نکنند این کارها را انجام می دهند آقا ماهی 12 تومانه از بعثت هم گرون تره، ما داریم پول می دیم چرا اینجوری میکنند زمانم تمام بشه میرم صبانت میگیرم خیلی هم سرعتش بهتره هم نامحدود داره مخابرات هم بره طرح هاش رو عوض کنه، مسخره بازی در میاره، طرح های را عوض میکنند هیچی، گران کردن هیچی، سرعت ها پایین با اینکه پول پرداخت میکنیم هیچی، دزدی میکنن هیچی، نامردها چرا طرح ها را باطل میکنید که کسی نتونه شارژ کنه واقعا متاسفم براشون با این کارشون مثل روزهای اول که نت میدادن و جلوی دست تمام شرکت ها را بستن حالا شرکت دارن ازشون پیشی میگیرن....
اینم میزنم امضام گلدنت دزد:n23:
سرعت من الان 24 کیلوبایته من برم به کجا بگم خوب این طرح که دیگه نمیشه شارژ کرد چرا سرعتش را پایین آوردن واقعا دلم میسوزه دو ماهه دیگه دارم، وگرنه الان نزدیک به دو هفته میشه همین گنده کاری ادامه داره، یعنی واقعا من یک سال بعثت داشتم همین بود و الان یک ماه میشه پاییزه طلایی دارم همینه، یک روز خوبه یک هفته بده، من که ناراضی هستم امیدوارم این پولی که به نامردی گرفتم از حلقشون پایین نره آقا من روزم سرعت پایینه خوب چرا من که دارم پول میدم 81 تومان در سه ماه چرا باید اینجوری باشه حالا بعثت که هیچ بدبختی داشتیم اینم همونه، واقعا من که ناراضی هستم دیگه هرکسی یک صبری داره واقعا دارن با مردم بازی میکنن و فکر میکنن مردم توپ بازی برزیل آلمان هستن!!!!
دوستان یه خواهش دارم
اونم اینه که هرکسی رو میشناسین و الاخصوص خودتون
برید تو این سایت (تو پست یکی از بکس همینجا دیدم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از مخابرات شکایت کنید
(شاید شاید اگه تعداد شکایت ها زیاد بشه بهتر رسیدیگی کنن )
5 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره با سکوت کردن و انتظار از دیگران کار به جایی نمیرسه
باید خودمون اقدام کنیم دیگه من حرفی ندارم
اینم اموزش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم و اینم نظر من بود واقعا که شاید بیشتر از این 1000 نفر بشناسم و اسم ببرم که از اینترنت ناراضی هستن؟!
با سلام میخواستم بگم که چرا طرح ها را تعویض میکنید چه دلیلی داره، الان من بعثت داشتم سرعت اومده بود پایین عوض کردم پاییزه طلایی گرفتم قیمت بیشتر از بعثت اما الان کلا طرحهای شبانه برداشته شده و حتی این طلایی هم نمیشه شارژ کرد سرعتش هم که خیلی خیلی اومده پایین حالا غیر از شبانه که 300 بود الان شده 24 حتی روزهای که قبلا 800 بود الان شده با زور 100 کیلوبایت آیا ما پول پرداخت نمیکنیم؟ آیا میخواین ما ناراضی باشیم؟ یا میخواین ما برین کلا از مخابرات نت نگیریم چرا این کارهای را انجام می دهید طرح های نامحدود را که برداشتین بعثت هم که هیچی حالا همین پاییزه مانده بود اینم رفت آخه چرا؟؟؟ متشکر میشم پیام را بخونید و شده برای ما مردم که این حرفها 1000 تا از دوستام که از مخابرات اینترنت گرفتن جواب داده بشه.
امیدوارم که تاثیر داشته باشه!!!!
بهترین اینترنت رو کجا میده؟وقت کوچ کردن از مخابرات فرا رسیده. دوستان راهنمایی فرمایند.
صبانت-آسیاتک-پیشگامان -پارس آنلاین -های وب -شاتل -و ....
الان ما در درگز، همین مخابرات، صبانت و های وب داریم، بنظر من الان یکی از طرحهای صبانت خیلی بهتره هم هزینه هم حجم: یک ماهه 27 تومان 10 گیگ با سرعت 200 فکر کنم بعد از 10 گیگ تا آخر ما نامحدود میشه با سرعت 30 کیلوبایت طرح اول مخابرات بود نامحدود سه ماهه با همین سرعت حالا دارن اینها اینجوری طرح رو میفروشن حقشه مخابرات من طرح ام تمام بشه تا اون موقع اگر نشه شارژ کرد زمان را و طرح شبانه دیگری نیاید میرم همین طرح را میگیرم.
موفق باشی شهرام جان بدون بهترین کار را انجام می دهی.
:n25::n25::n25:باید با مخابرات اینطوری رفتار کرد:n25::n25::n25:
شما ها که کافوی مسی هستید یه راهی دارید برای فرار ما بدبختهای فبیر نوری باید چیکار کنیم. خون ملت رو کردن توی شیشه. یه زمانی هیچ جای ایران نامحدود(مخابرات) نداشت الا مشهد حالا بیا ببین که مشهد شبانه هم نداره !!!
دقیقاً منم همین طرح رو انتخاب کردم..... نامحدود 128 ( ولی سرعت دانلودش روی 200 هست )....... 10 گیگ اول رو با سرعت 200 می گیره ولی بعدش میره روی 30 40 تانقل قول:
نامحدود 256 با 20 گیگ دانلود ماهی 40 تومن
بقیه طرحای صبانت تمامشون شبانه رایگان دارن ( 2 تا 7 ) و قیمتشون خیلی از مخابرات بهتر..... تو شبانه هم سرعتش از مخابرات بهتر
ولی فکر کنم شبانه هاشو توافقی باشه از یک حجم بیشتر سرعت دانلود کم میشه اینطوری نیست ؟نقل قول:
من از اینجا اعلام میکنم با ابن تعرفه های گرون مخابرات، قعطی فراوان، حجم خوری و مشکلات دیگر اعم از برداشته شدن شبانه 27 شهریور که آخرین روز سرویس پاییزه طلاییم هست درخواست جمع کردنش رو میدم میرم یه جای دیگه مگه مجبورم از مخابرات بیشرف بگیرم
بیشرف گفتیو تموم
فقط یاد گرفتن جیب مردمو خالی کنن
یه مشت دزد ریخت تو مخابرات مشهد هر ...دلشون میخواد میخورن
نقل قول:
:n02::n02::n08::n08::n02::n02::n08:
دمه همون گرم باید همه با هم باشیم، بهتون قول میدم اگر همه با هم باشیم و از مخابرات دیگه نت نگیریم تعداد کاربرای مخابرات به زیر 5000 نفر برسه خودشون تمام تعرفه ها را ارزون و حتی شبانه و نامحدود میدن!!!
ما که فیبر هستیم مجبوریم، اما اونایی که نیستن خواهشا بیخیال مخابرات بشن. آخه دل به چیه مخابرات بستین؟ نه برا دانلود خوبه نه پینگ فوق العاده ای داره. پشتیبانی هم که نداره.نقل قول:
نامحدود بدن خوبه ما شبانه نمیخوایم.
منم رفتم برای شکایت از مخابرات برای تغییر های بسیار در طرح هایش.
همیشه مارو سردرگم میکنند و به زور میگن که یک ساله بگیر.البته تا شنبه منتظر میشم ببینم طرح هایی که میگفتن چی بوده
مثل اینکه طرح های شبانشون یک ساله است دیگه طرح شبانه 3 ماه یا 6 ماهه ندارننقل قول:
اینو دیگه نمیدونم.... تو سایتشون هم چیزی در این مورد نگفته بودن..... باید از کسانی که صبانت دارن سوال کنمنقل قول:
سلام بچه ها 3 روز نبودم قضیه چیه؟کی گفته می خوان شبانه هارو بر دارند اصلا واسه چی؟چرا؟
یعنی چی یه سالستنقل قول:
خو یکی نیس به اینا بگه پول یه سال یه جا رو از قبر ... بیاریم بدیم
اخه عقلم خوب چیزیه خدا داده من دانشجو از کجام بیارم 400تومن یه هو بریزم تو حلف این مردک بی سواد
اینم دارم مثل نامحدود میکنن از سه ماهه 40 تومان دیدین رسید به یک ساله 2میلیون تومان آخر دیدن بازم به ضررشون هست برداشتن اینم برمیدارن دقیقا شبانه شد همون نامحدود مخابرات....
دهنشون سرویس دیگه از این بد نمیشه اینجا فحش داد وگرنه حقشون بیشتر از اینهاست!! واقعا ما از کجا باید پول بیاریم شبانه یک ساله بگیریم چی فکر میکنن:n13: از خنده نمیدونم چی بگم:n08:
اینا که 1 ساله کردن فکر ما فقیر فقرا که خونمون اجاره هستو نکردن؟؟؟ واقعا؟؟؟ ما الان 6 ماه دیگه بریم از این خونمون باید بریم با کدوم منطق پول 1 سالو بریزم؟ اصلا 1 سال از کجا پولشو بیارم یدفه؟
تنها راه حلش بیرون اومده اینا کارشونه غیر قانونیه مخابرات داره بجا اینکه ارزون بده این همه میگیره برای 1 شبانه مسخره ماهی 2 گیگ اومده اونم 1 سالش کرده واقعا که
آقا یکی جواب مارو بده جدی جدی قضیه چیه؟نقل قول:
سلام به شما دوست عزیز خبر اینه که شبانه برداشته شده و شده یک ساله و اینکه کسانی که بعثت دارن میتونن شارژ کنن و کسانی که پاییزه طلایی داره نمیتونن شارژ کنن.
و هر روز مخابرات دوست داره کاربرهاشو از دست بده خبر کلی همینه، در ضمن سرعت ها هر روز داره عالی میشه!!! (یعنی کم کم حتی روزها)
من توی 2030 چیزی نمیبیم در مورد شبانه توی بخش تغییر طرح ، همه حالتها بدون شبانه هست. شما این یکساله شبانه دار رو کجا دیدید؟
راستی دوستان دقت کردید چند وقتی هست که برادران سرورهای دانلود از فایر درایو رو فیـلتر کردن؟! حالا نمیدونم باز این از شیرین کاری های مخابراته یا از بالا بستنش. دوستانی که دسترسی به ISP های دیگه دارن بی زحمت امتحان کنند ببینند به چه صورته
والا یکی از همین بچه های فروم گفت البته زیادم شکی درش نیست چون نامحدود هم همین بلا سرش اومد، اما من فردا میرم مخابرات.
خودتون گفتید بهتون اضافه کننن یا خودشون گفتن ?? منم طی اون یک ماه کلی قطعی بود اینترتم که اعصابم هم خیلی خورد بود دیروز زنگ زدم پشتیبانی می گم باید بهم یک ماه جبرانی گیگ و زمان بدید می گه خدا بیامرزه اونماه رو !! تموم شد رفت !! بعدشم قرار نیس کهه مخابرات هم چین بخششی کنه که شما نفر دوم باشی !!نقل قول:
خوب من چی باید می گفتم ??? چه جوری باید ثابت کنم که الان وظیفه مخارات هست که همچین کاری کنه ?????????? این قدر ازاین مخابرات دزد و ح*ر*و*م ز*ا*د*ه بدم میاد که حاضر نیستم یک قرون ام دستشون باشه اما همش ازروی ناچاری هست
راه حل بدید همگی چه طوری بسیج شیم یه یک ماه ویک گیگ رو زنده کنیم خوب !! یک ماه زمان 8100 هست یگ گیگ هم 3880 میشه 12 تومان !! همینم بتونیم بگریم غنیمته خوب!!!
سلام
من طرحم خانواده هست اینا گفتن هر گیگ رو به3880 تومان کاهش دادن ولی شما قضاوت کنین ببینین چه ادمای پست و دزدی هستن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزارش شارژ حساب من هست هر ماه 1 گیگ
من اگر خودم شارژ کنم همون 3880 هست ولی وقتی سیستم اتومات شارژ میکنه 1120 نومان بیشتر حساب میکنه
دوستان کسی آمار شبانه رو نگرفته امروز؟
مخابرات هم مشابه ایران خودرو و اصلا کل نظام مقدس جمهوری اسلامی
مردم را شناخته است !
فهمیده مردم مال این کارها نیستد که حرفی بزنند .
این ماه رمضونی موقع افطار یه دعایی بکنید :
خدایا !
اگر ناسپاسی کردیم و قدر نعمات تو را ندانستیم
باز هم تو مهربان تر از انی که این بلایی که خود بر سر خود آوردیم
را باز هم بر سر ما مستولی گردانی ....
:n14:
یکساله فقط شبانه دارهنقل قول:
کدوم یکساله ؟ تو طرح ها که نبود .نقل قول:
طرح های جدید اضافه میشه.نقل قول:
میگم یعنی اون طرحی که هزینش رو خط تلفن بیاد هر ماهم یعنی برداشته شده ، شده پیش پرداخت فقط؟؟؟؟؟؟:9::47:نقل قول:
نه اونم هستنقل قول:
شما از کجا پرسیدید؟ چرا توی سایت نیست؟ تا کی گفتن اضافه میشه. قیمت ها معلوم نیست ؟ (چه همه سوال)نقل قول: