میشه یکی یه توضیح کامل درباره ی این تغییرات مپ بده? من فهمیدم چی شد اما میخوام کاملتر بدونم
Printable View
میشه یکی یه توضیح کامل درباره ی این تغییرات مپ بده? من فهمیدم چی شد اما میخوام کاملتر بدونم
این Map خیلی خوشگل شده :n19:
شبیه یکی از بازی های pc شده یادم نیست کدوم تو این سبک بود ولی گرافیکش اینطوری بود:n07:نقل قول:
:O
خیلی دوتا گونه شده! و خوشگل!
دوتا خیلی خوشگله یعنی :))؟
مقایسه کردن جایز نیست اما دوتا در برابر لول مثل قارچ خور نیست:n02:؟
من گرافیک دوتا رو بیشتر پسندیدم
گیم پلی رو نه!
اهان من فکر کردم دوتا یه خالی رو میگی نگو منظورت دوتا 2 بوده اینو راس میگی گرافیک مپ اون بهتره اما به هیرو هاش انگار لامپ مهتابی رنگو وارنگ وصله :n08:
گرافیک دوتا 2 وحشتناک مزخرفه
آدم حس میکنه داره تو تاریک خونه عکاسی بازی میکنه
کاراکتر های فوق العاده ی وارکرافت رو زدن ----- توش رفته
اگه lol سعی میکرد به جای رفتن تو فضا و این nexus و این حرفا میرفت زمان قدیم قشنگ تر هم میشد.....به جای منشی riot یه نره خر هم میومد میگفت GOOOOD LIKEEEEE خیلی بهتر بود
اره خدا وکیلی زدی به حدف صدایه این منشی خیلی مسخرس باید یه صدا تو مایه هایه صدایه رنگار رو بیارن قشنک تن صداش ادمو شارژ کنه چیه این آخه... ریوت فک کرده ملت گی هستن:n08::n08:
مال من آپدیت نمیشه چی کار کنم ؟
10 تا 15 مگ میره سرعت 0 میشه ؛ آیا آپدیت میکنه یا نه ؟
جایی هست که آپدیت رو دستی دانلود کرد؟
چرا login نميشه تو بازي مشكل پيش امده,. من فقط ميتونم با شكن وصل بشم كس ديگه هم همين مشكل داره?! حتي همين سايتم
از ساعت 4 بعد از ظهر هست گذاشتم تازه Step اول با حجم 140 رفت :n08:
حالا تازه 450 مگ Step 2 :n02: چقــــــــــــدر من خوشبختم :n19:
سلام به همه ..
یه چیزه جدید ..
Akali هم خیلی Sup ه خوبیه .. 10 بازی کردم باهاش .. تا lvl 6 به adc کیل دادم تو همه بعد از lvl 6 خودم 20 تا اینا کیل گرفتم و بازی رو بردیم .. خیلی حال میده :دی
کلا به نظر من تو یه بازی باید یه Akali و Zed و Lee و Vayne اینا باشن .. :دی
دیروز یه خا زیکس تانک دیدم پوکیدم :دی .. گفتم این چیه ؟! برگشت هر چی میتونست به Riot گفت :دی
کس دیگه ای این مشکل 0 kbps رو داره؟ :((
3 تا پچ هردفعه اینطوری میشم هرکدوم رو حدود 7-8 بار گذاشتم دانلود تا درست شدن خداییش پدرم دراومده دیگه :|
مشکل سرعت دانلود دوستان چند تا راه حل داره که میتونید انجام بدید و امتحان کنید.
1 - سعی کنید فقط فایل lol.launcher.admin رو باز کنید که ویندوز با حالت Administrator برنامه رو باز کنه.
2 - لانچر که باز شد، بالا سمت چپ لانچر یه دکمه هست که شکل دو تا چرخ دنده داره. اونو که می زنید باید گزینه Allow Peer to Peer Transfer ضربدر خورده باشه. اگر نخورده تیکش کنید و Save کنید.
3 - Region رو به North America تغییر بدید ، سرعت سرور های NA همیشه بالاتره، وقتی دانلود تموم شد دوباره Region رو اروپا کنید تا تغییرات انجام بشه. توجه کنید که حتما باید دوباره Region رو اروپا بذارید بعد از دانلود، چون کلا پچ اروپا با آمریکا فرق داره.
4 - اگر باز هم سرعت پایین بود لانچر رو ببندید، یک بار اینترنت رو DC کنید و اجازه بدید یه IP جدید بگیره، دوباره Connect کنید و باز لانچر رو در حالت Admin باز کنید. با چند بار تکرار این کار بلاخره سرعت شما عادی میشه.
این روش ها واسه خیلی ها جواب داده میتونید تست کنید، ضرر نداره.
مال منم 9 بار 0 میشد سرعت و میبستم ؛ دوباره باز می کردم تا درست بشه به نزدیک 1 گیگ فکر کنم با سرعت 11kb آپدیت گرفت ولی خوب تو همین پچ برام این مشکل پیش اومد.
این کلاینت رو انگولک نکنین درست دانلود میکنه :n02:
کسی میدونه زمان دقیق تغیر مپ کی هست ؟ ولی یکم لاین وسط رو تنگ نکردن؟:n13: اگه اینجوری بشه یکم گنک کردن مید سخت میشه :n02:
گزینه 2 اتفاقا بهتره خاموش باشه تا آپلود نکنه از سیستمنقل قول:
الان مشکل دانلود دارن ما چی کار داریم به آپلود؟ میخوان سرعت دانلود بره بالا، اینو که تیک میزنی از بقیه بازیکن ها هم دانلود می کنه، حالا مثلا آپلود هم بکنه چه تاثیری داره؟نقل قول:
عاقع یکی کمک کنه من بعد آپدیت آنتی ویروس نود و اسکن الان دیگه لولم closse program میده چیکار کنم...؟
step 2=2341 mb :/
من خیلی بدبختم :n28:
agha fek konam mape update shode
همه ی مپ تغیر کرده اونم نه تغیر " تغییییییییییییییییییییییی ررررررر:n19:" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n01:
چطور مال من فقط 12mb آپدیت داشت...
dobare in EU weast lanati unavailable shode
اره باو سروره خرابیه :n27::n15:نقل قول:
اصلا برای من نمیاره که چند MB :n13:نقل قول:
che mashkhare hichi avaz nashode map hamon ghabliast
مال من scanning file که میاره دیگه نمیره خیلی باید صبر کنم ؟؟؟:n13:
man to server East test kardamنقل قول:
این که لینکش خرابه :n13:نقل قول:
تغریبا 5 دقیقه ی که داره اسکنین فایل میکنه خیلی باید واستم؟
اگه مپ اینطوری بشه دیگه بازی نمیکنم خیلی خیلی گرافیکی شده یه جوریه
پ.ن:لینک درسته
جور خاصی نیستنقل قول:
اگه مپ اینطوری بشه دیگه بازی نمیکنم خیلی خیلی گرافیکی شده یه جوریه
پ.ن:لینک درسته
سبک دوتا اهه متاسفانه ! و متاسفانش هم به این علته که قشنگیه LOL به خاطر فانتزی بودنش بود از کاراکتر ها گرفته تا مپش
به هر حال بهش عادت خواهیم کرد
دوست عزیز کجاش شبیه مپ دوتا شده آخه ؟؟ به این قشنگی تازه ریوت گفته گیم پلی هم هیچ تغیری نمیکنه همینی که هست میمونهنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه من هنوز داخل بازی ندیدم فقط فیلمی که گذاشته بودن رو دیدم که اصلا هم "به این قشنگی" جمله ای نبود که میشد براش در نظر گرفت..حداقل داخل فیلم
سرور eu west داخل نمیره نمیدونم مشکل از منه یا سرور بعد 20 ساعت هنوز آقلاینه :))
لینک درسته که :n23:نقل قول:
لول رو باز کن بنویس thereisnourflevelنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور DOWN هستش تا اونجا که میدونمنقل قول: