خوبه خودتون میگید ترکر خصوصی تورتنت همیشه غیرمجاز هست. دستشون هم بهش نمیرسه وگرنه بلای ایمیول رو سرش میاوردننقل قول:
درضمن من نگفتم به معنی کلمه نمی تونن دانلود کنم. اونچیزایی که ما دانلود می کنیم رو نمی تونن. معنی جمله من واضح هست.
خوبه خودتون میگید ترکر خصوصی تورتنت همیشه غیرمجاز هست. دستشون هم بهش نمیرسه وگرنه بلای ایمیول رو سرش میاوردننقل قول:
درضمن من نگفتم به معنی کلمه نمی تونن دانلود کنم. اونچیزایی که ما دانلود می کنیم رو نمی تونن. معنی جمله من واضح هست.
خب بازم حرفتون ایراد داره! کل چیزایی که ما می تونیم دانلود کنیم اونا هم می تونن!
داداش ازادتر امریکا دیگه کشوری داریم ؟ این پاراف اخر رو بیشتر بتوضیح علاقه مند شدیم.نقل قول:
چرا مسیر ترکیه رو الکی شلوغ میکنن من نمیدونم !!! حداقل 50 تا اومده روی پینگهام !!
پینگ داخلیم هم از 25 شده 55 :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت زیاد دانلود ما فیلم و مستند هست. به نظر شما اونا بدون پرداخت قیمتش می تونن دانلود کنندنقل قول:
هر بازی که به بازار میاد ما ایرانی ها دانلود می کنیم حتی اگه وقت نکنیم حتی نصبشون کنیم بنظرتون اونا میتونن
هر ویندوز و نرم افزاری که اراده کنیم رو با بهترین نوع کرک و سریال نامبر -- شده رو سیستم مون نصب می کنیم.
نرم افزار مهندسی که رو سیستم من هست رو شرکت اصلی تو المان به قیمت 300 هزار دلار (با تمام مازول ها) که بصورت پیشفرض رو لپتاپ نصب شده می فروشه شما تو امریکا فقط می تونی از سایت دانشگاه به چنین نرما افزارهایی دست داشته باشیید.
اگه تو امریکا ثابت بشه یه البوم موسیقی رو از اینترنت بصورت غیر مجاز دانلود کردید جیمه نقدی سنگین به همراه زندان در انتظار شماست
مثل اینکه اسم قانون کپی رایت اولین باره به گوشتون خورده عزیز
البته به این معنی نیست که اونا ادمای پاکی هستند. اونا هم از این کارها می کنند ولی نه به شدت و هدت ما و نه به اینقدر علنی
512- رایتل
شهرای مختلف
پینگ تهران یکی از باکو کمتره!:n04:پینگ بقیه شهرا کجا!باکو کجا!:n01:
پینگ داخلی انقدر رفته بالا که کم کم داره از خارجی سبقت میگیره :n24:
C:\Users\Se7en>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=130ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=133ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=132ms TTL=51
Ping statistics for 94.182.146.59:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 130ms, Maximum = 133ms, Average = 131ms
C:\Users\Se7en>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=38
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=38
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 168ms, Maximum = 173ms, Average = 170ms
به نظر شما دانلود یک فیلم با کیفیت Bluray و 3 بعدی که برای مثال 20 گیگ حجم داره و همزمان دانلود یک بازی اصلی 20 گیگی، و وصل شدن همزمان تمام اعضای خانواده و chat تصویری و استفاده از لپ تاپ و موبایل و غیره، به اینترنت با چه سرعتی نیاز هست؟؟نقل قول:
اونجا کلا زندگیشون با اینترنت هست ! ، اگر شما یکدفعه برای مثال به XBOX Live سر میزدی دیگه این حرف رو نمیزدی !! ، سریال و مستند و اینجور چیزا و 200 تا کانال با مبالغ ناچیزی در اختیارشون هست با کیفیت فول اچ دی و 3 بعدی و جدیدا هم که Ultra HD اومده که حجم های فوق العاده بالایی دارن و نیاز به همچین اینترنتی دارن اتفاقا. حالا استفاده همزمان چند نفر هیچی !
امریکایی ها حقوقشون به اندازه ای هست که دیگه نیاز به Pirate کردن نباشه. این 300 هزار تومانی که شما میگی برای اونا میشه 100 دلار و حقوق یک کارمند معمولی اونجا 4000 دلار هست یعنی 100 دلار میشه 2.5 درصد حقوق. شما بودی با این قیمت کم و شرایط اوریجینال بودن و پشتیبانی شرکت، Pirate میکردی ؟؟
دوستان این خبر رو یه نگاه بکنید. :n16:
من کجای حرفم گفتم که این سرعت به درد اونا نمیخوره؟ مگه اینترنت پرسرعت برای اونا مثل ما فقط برای دانلود هستنقل قول:
قبل از جواب دادن به پست من جبهه نگیر و درست متن رو بخون. اون قیمتی هم که دادم 300 هزار دلار بود نه تومن که زحمت کشیدی برام چنج شدش رونوشتی.
والا اولین بار نیست که به گوشمون خورده ، اما مبدونم این یریال هاسچی که جماعت فصل به فصل تو تورنت دانلود میکنن رو با حق اشتراک نا چیز با بهترین کیفیت انلاین میبینن (تلویزیون کابلی رو نمیگم)نقل قول:
ببینید واخد پول و درامد که یکی باشه قدرت خرید بالا میره وتسه همینهواسه خرید کنسول های جدید صف میبندن.دیگه فیلم و موزیک پیشکش.
البته اونا دانلود از تورنت دارن اما فقط نبایستی دانلود فایل ها اینقدر سنگین باشه مثلا پونصد کیگ ماهی فوری میان خفتت میکنن....اینطوری هم نیست که یهو با تفنگ بریزن تو خونه و ببرنت.
اول از طرف پلیس فدرال یه ایمیل میاد و بعدش در صورت تکرار خفت میشی.
البته خیلی ها اینکارو میکنن و همونطور که گفتم تو حجم کم هیچوقت هیچکس هیچی نمیفهمه.
پیروز باشید.
به نظرتون پارس آنلاین بگیرم بهتره یا آسیاتک؟
در کدامشون سرعت دانلود از سرورهای ایران بیشتره!
دوست عزیز کی گفته نمیتونن دانلود کنن ؟ کاربر های آمریکایی اگر بخوان میتونن هر چیزیو خواستن دانلود کنن. دیگه اونجا که عین ایران نمیان همه سایتارو فیلتر کنن که :|نقل قول:
ولی فرهنگ و قیمت ها و در آمد طوری هست که فقط 9 درصد کاربر ها از تورنت های غیر مجاز دانلود میکنند
حرف شما کاملا اشتباهه.محدودیت برای دانلود اون ها وجود نداره
درستهنقل قول:
من تو اولین پست همین رو گفتم که باتوجه به دانلود ما اونا اصلا نمی تونن اینقدر دان داشته باشن. منم نگفتم با تانک میرن تو خونه و خفتشون می کنم گفتم جریمه سنگینی داره
بالاخره ابداع واختراع اینترنت مال خودشونه و زیرساخت مناسب با اون رو هم دارن و تو زمینه های دیگه استفاده می کنند.
باز هم متن من رو دقیق نخوندید:n02:. بگذریم
:n04:نقل قول:
الان ما داریم از روی لج و لجبازی بخاطر فیلتر سایت ها دانلود می کنیم:n02:
ربطی به درامد اونا نداره عزیز. اولا کاری به درامد و خرجی که اونا برای نرم افزار می کنند نداریم بحث ما درباره قانون کپی رایت هستنقل قول:
دوما با توجه به قیمت ها و درامدهاشون نرم افزارهای مختلف برای اونها هم گرون درمیاد. فکر کردی چند درصد امریکایی ها افیس رو میخرن؟ خیلی کم درعوض بیشتر از نرم افزارهای اپن سورس و رایگان مثل داک گوگل استفاده می کنند خیلی ها هم
از همون ورژن های قدیمی تر که کارشون رو راه میندازه استفاده می کنند و حتی حاضر نیستند وقتی نیاز ندارند برای اپدیت اون نرم افزار هزینه کنند
اگه بیان ببینن رو همه سیستم های ما افیس بطور پیش فرض نصب هست سرشون سوت میکشه
اونا نرمافزاری که نیازشون رو براورده می کنه استفاده می کنند نه مثل ما که همه ماژول های یه نرم فزار رو نصب می کنیم شاید یه روز ازش استفاده کردیم .نسخه زیر 2013 رو هم قبول نداریم.:n02:
بگذریم بحث تاپیک به انحراف کشیده شد................
سلام عزیزنقل قول:
قطعا پارس آنلاین بهتره -- فقط محدود بگیر حتما !!
اینم سرعت دانلود شبانه 1 مگ مخابرات از سرور خارجی :n09::n05:
1 مگ محدود تلکام
مشهد - فرشچی
غیررایگان:
رایگان:
البته idm با speedtest همخونی نداره!
رایگان:
بهترین نت تاپیک :n20:سرور فرانکفورت :n20:
می خوام نت از پارس آنلاین بگیرم سرعت تست با سرعت اتصال میزارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو هفته پیش از پارس سرویس داشتم وضعم این بود!خطم مثلا 9مگ بسته شده بود...
مخابرات 512 نامحدود
تعرفه ات چی بود؟نقل قول:
آن روش آی دانلود روی پارس آنلاین جواب می داد؟
1مگ بود...نقل قول:
تست نکردم...فکر نمیکنم...چون باید سرعت سرور داخلی زیاد باشه!
مثل اینکه سرتو کردی زیر برف 95 % :n09::n10:نقل قول:
به غیر از شاتل چه سرویس دهنده ای سرعت سرور داخل بالاست؟نقل قول:
حالا سرعت دانلود پارس آنلاین از سرور های داخلی بالاسـت؟
قزوین جون این تست شما fake هستش،تست adsl آپلود 1.47 هستش که چنین چیزی امکان ندارد :n19:نقل قول:
دوست عزیز من همین پارس انلاینش رو هم نمیگم بده ها! وضعیت هر شرکتی در هر شهر و مرکز مخابراتی فرق داره....متاسفانه پارس انلاین در شهر ما وضعیتش افتضاح بود.نقل قول:
شما بهتره در این مورد تحقیق کنی که کدوم شرکت در مرکز و شهر شما خوبه...
صبانت هم گزینه بدی نمیتونه باشه اما باید تحقیق کنید.
اسیاتک هم برای سرور داخلی سرعت خوبی داره!
چرا adsl2+ تا 2 مگ اپلود ساپورت میکنه...تازه این تست واسه اقا حامد هست که خطش رو 11 مگ بسته شده :n09::n10::n05::n20:نقل قول:
95 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%
:n20::n20:
در تعرفه های پارس آنلاین آیا همه محدود حجمی ها ترافیک شبانه رایگان دارند یا اینکه فقط آنهایی که 2 گیگابیت حجم دارند؟
آپلود من رو 2 مگ بسته شده،اما همین که بالا می ره،دوباره برمی گرده رو 1 مگ،پس تست fake هستش چون همچین چیزی محاله :n20:نقل قول:
در سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت دانلود از سرور های ایرانی چند؟ مثل سرورهای میهن دانلود و سافت گذر.
ضریب اشتراک چطور؟با هر تعرفه ای که دارید...
سلام دوستان .
من چطوری میتونم Ping واقعی خودم رو بگیرم ؟
آخه از هر جا میگیرم یه چیزی میگن . مثلا نمونه های زیر :
از Speedtest پینگ گرفتم شد این :
از Pingtest گرفتم شد این :
رفتم سراغ CMD ویندوز و با تایپ دستور ping 4.2.2.4 -t اینو بهم داد :
بلاخره کدومشون درست تره ؟نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=213ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=209ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=212ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=212ms TTL=46
من شاتل 2 مگ آفیس دارم .
خوب همشون درسته دیگه!!!نقل قول:
با اسپید تست از سرور تهران گرفتید ! با ویندوز از آمریکا !!! و با پینگ تست از سرور غزه
سرعت دانلود معمولا همون سرعتی هستش که میبندن مثلا با سرویس ۲ مگ تو روز دانلود ریت دور و ورِ همون ۲ مگ هستشنقل قول:
اما شبانه اوضاعش متفاوت هست(البته من از پارس تازه این ماه قراره سرویس بگیرم اما یکی از دوستان داره و من به نقل از اون گفتم)
عجب !نقل قول:
خوب همشون درسته دیگه!!! با اسپید تست از سرور تهران گرفتید ! با ویندوز از آمریکا !!! و با پینگ تست از سرور غزه
الان پینگی گه من واسه ----- لازم دارم باید رو 200 باشه حالا کدومشون دقیقه .
اگه برای اکانت سی سی کم میخواید، باید از فروشنده اکانت، آدرس یا IP سرور رو بگیرید که احتمال 99% موقع خرید اکانت بهتون دادننقل قول:
اونوقت تو cmd اون IP یا آدرس رو پینگ کنید
دوست من اکانت های cccam سرورشون معمولا ایران و اروپاست. همون 4.2.2.4 رو تست کن شمانقل قول: