ساعات رایگان شب با سرعت دانلود 100-80 امکان نداره 10گیگ دان(نقل قول:جنل خالق):23:
Printable View
ساعات رایگان شب با سرعت دانلود 100-80 امکان نداره 10گیگ دان(نقل قول:جنل خالق):23:
اقا من ی چیزی فهمیدم اقایونی که مثل من 2mb دارن
بعد ساعت 4 یک بار مودمو خاموش روشن کنن سرعتشون 400-500 میشه مثل خودم که 6 شبه با سرعت 400--500 دانلود میکنم
داداش ملت خواب دارن ساعت 4 !!!!!!نقل قول:
میخوام 100 سال دان نکنه دی:
با 128 شبی 1 گیگ میگیرفتم با 512 2 گیگ
با 2 مگ 2 مگم نمیگیره!!!!!:sq_2:
چرا اختلافش با 1 مگ اینقدر زیاده؟؟؟نقل قول:
من یه زمانی شبا 2.5 گیگ میگرفتم با 1 مگ
الان به زور 1.2 میگیرم ولی شما میگید 5 الی 7 گیگ میشه گرفت(با 2 مگ)
ضمنا بگم سرعت من با دانلود منیجر بطور پایدار بین 130 الی 140 هست
با چند تا کانکشن باز کردن و به شرط پر سرعت بودن سرور و نداشتن فایل توی تورنت به این سرعت میرسه اما چند هفته پیش با تورنت و دانلود معمولی و فیلم به 7 6 گیگ میرسید.میشه گفت داره رو به بدتر شدن میره.نمی دونم کی مثل سابق میشه.الان هر شب فایل میزارم اما اون نتیجه دلخواه حاصل نمی شه.چند شب پیش با خیال راحت چند تا فایل با سید بالا تو تورنت گذاشتم نتیجه تا 8 صبح زیر یک گیگ بود!!!!نقل قول:
شما اینارو چند ماه داشتی یا چند روزه طرح رو عوض میکردی؟نقل قول:
کلا امکان این هست که یک طرح بگیریم بعد مثلا یک هفته تغییر بدیم؟
من الان یکی از طرحهای قدیمی یک مگ رو دارم که اشتراک 1 به 8 داشت.اگه طرحمو تغییر بدم دیگه نمی تونم اینکه الان دارم رو بگیرم؟
مهمترین عامل ،منطقه هست.همین دو مگ رو یکی میناله یکی مثل شما سرعت خوبی داره.شما کجای تهران هستی؟نقل قول:
واس من 28 هس،خوبه یا ضعیفه یا واس همه همینه؟ حالا با این حساب مودم DX350 بهتره یا SWC9200 که کره ایه؟ من DX350 دارم،با کره ایه عوضش کنم؟نقل قول:
دوستان با کارشناس مبین نت که میحرفیدم،گفت غرب تهران چون مشترک زیاد داریم،یکم کیفیت خدماتمون پایین اومده البته اعتراف کرد که شرکت تغییراتیم تو سیستم داده(احتمالا ناخواسته و از روی عدم توانایی)که باعث افت کیفیت شده
بقیه غرب تهرانیا چه نظری دارن؟
از سرعتو کیفیت راضی این؟
داداش شما خوش شانسی اونای که باهاشون شیر شدی اهل دانلود نیستن من 1 بار که هیچی ده بار هم ریست میکنم شبانه از 150-160 بالاتر نمیره(سرویس 2 مگ ) سیگنال هم قوی لینک دانلود هم مستقیم :sq_4:نقل قول:
شرق-درست می فرمایید منظقه خیلی مهمه،ولی این همیشگی نیست!!الان که ساعت 7:38 دقیقه صبحه اومدم نگاه کردم 1.4 گیگ دانلود کرده.سرعت لود صفحات هم خیلی کند شده.!!!نقل قول:
طرح های قدیمی به نظرم خیلی خوبن.یه طرح قدیمی 128 دیدم برای یکی از اقوام بود سرعتش ثابت روی 1 مگ بود(125) اولش باورم نمی شد و میگفتم چی جوری ممکنه تا اینکه آوردم چند روز باهاش کار کردم دیدم واقعا رو یک مگه.شبها 2.5 گیگ دانلود میکرد.به خیال خام خودم گفتم شاید طرح 128 الانم سرعت خوبی داشته باشه وقتی فعال کردم دیدم از 30 بالاتر نمی ره!!!
بله واسه همه حدود همون 28 هست. در مورد SWC9200 اطلاعات زیادی ندارم! دوستان شاید بتونن کمک کنن.نقل قول:
بچه ها قضیه این تورنت که میگید چیه؟ من درست نمی فهمم.یعنی هر فایلی که میخوای از سرور تورنت میگیری یا نرم افزارش منظورتونه؟ من خودم یه برنامه به اسم mediaget دارم که فایل های تورنتو میگیره ولی سرعتش از 120 بالاتر نمیره.در ضمن اینم بگم به فایلای تورنت نمیشه زیاد اعتماد کرد.
تورنت بزرگترین شبکه اشتراک گذاری فایل هستش.برای دانلود فایل نیاز به برنامه هست.مثلا utorrent ،اما باید به سیدر و لیچر فایل توجه کرد.سید باید بالاتر از لیچر باشه.و لیچ پایین تر.اینکه می فرمایید قابل اعتماد نیست درسته فایل هایی هستند که هیچ سیدری ندارند و هیج منبعی برای تغذیه کردن فایل ها وجود نداره پس قاعدتا لیچر یا دریافت کننده ای وجود نداره و در نتیجه فایل نامعتبره.اما با توجه کردن به مشخصات فایل، تورنت منبع فوق العاده ارزشمندی برای فایلهای کمیابی هست که شاید به روشی غیر از این (اشتراک فایل) نشه پیدا کرد.بعضی برنامه های دانلود منیجر هم قابلیت دریافت فایل تورنت رو دارند مثل flash getنقل قول:
ممنون.البته خودم مفهوم کلی تورنتو میدونستم فقط نمیدونم شما ها چطوری میگید سرعت دانلود ازش بالاست.من با mediaget با 120 بیشتر نمیتونم ازش دانلود کنم تازه اونم در بهترین حالت. ولی utorrent امتحان نکردمنقل قول:
مبین نت مودم شما را به بز ترین قیمت ممکن می خرد. بیشتر از یکسال هست که سرویس رو شارژ نکردم , زنگ زدن که چرا شارژ نکردی و بعدش گفتن مودم رو از شما می خریم. مودم outdoor که 300 تومان قیمتش هست را 60 تومن حاضر هستن که بخرن! :31:
دوستان تورو خدا یه کرک خوب واسه دانلود منیجر بذارید بچه های اون تاپیک جواب نمیدن.... من هرشب دانلود منیجرم هنگ میکنه:sq_3:
دوستان بعد از خاموش روشن کردن مودم کارکرد اینترنتی نباید مگه بروز بشه ؟ مال ۳ روزه ثابت مونده ؟ به نظرتون قاطی کرده به زنم تو خط دانلود یا مشکل دیگه ای هست ؟
60تومن؟!مطمئنی!نقل قول:
بمن گفتم هزینه مودمو کامل بهت پس میدیم(یعنی همون 165ت)البته واس من کارشناس فرستادن و بعلت پوشش ضعیف مرجوعی زدن
احتمالا یکی از عاملای فروشش داره زرنگ بازی در میاره،وگرنه میدونن شما اگه بخوای به کسیم بفروشی حداقل 200ت دستتو میگیره،یه موقع خامشون نشی
یرو سایت سافت گذر،اونجا میتونی کرک خوبی بگیری،من خودم از اونجا گرفتم و مشکلیم نداشتم با آی دی امنقل قول:
داداش نمیخواد بیدار بشی کهنقل قول:
اینو بزن تو sheulded ویندوز اجرا کنه خودشه زمانشم مشخص کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت قدیمیش رو هم یه امتحان کنید!!نقل قول:
تو سایت قدیمیش کمی متفاوت هست. اما باید دوباره دانلود کنم و تست کنم. مرسی بابت کمک٬ کسه دیگه هست سایت اصلی واسش اپدیت نشه ؟نقل قول:
سایت قدیمیش رو هم یه امتحان کنید!!
اره من دی:نقل قول:
از یه هفته پیش رو 10.62 گیگ مونده !!!!!
آقا منم غربم، اما سرویسش بد نیست، بعضی وقتا یکم کند میشه، اما کلاً بد نیستنقل قول:
داداش گرفتم پچ اونم ایراد داشت!!!! شما برو تو scheduler شیش تا دان بذار بعد start queue رو بزن تو تسک منجیر cpu رو چک کننقل قول:
من الان این پچو گرفتم خدارو شکر درست شد
تا حالا 6تا رو امتحان نکردم،شاید حق با شما باشه،داداش کاری ندارم سرعت چنده اما 6 تا زیاده ها،ایده آل 3 تا 4 تا هس،از پشتیبانی فارسی idm پرسیدم اینونقل قول:
منم نمیگم خیلی بده،اما تقریبا آپلود خیلی ضعیفه،امکان نداره فایلیو بذارم واس آپلودو وسط کار ارور ندهنقل قول:
خونه ما حوالی یادگار-آزادیه البته
----------
حالا جدا از اینا،دوستان کسی چیزی در مورد مودم SWC9200 نمیدونه؟
مشخصات:
Items Specification Model name SWC - 9000 SWC - 9100 SWC - 9200 Frequency band 2.3GHz
(2.30 ~ 2.40GHz)2.5GHz
(2.49 ~ 2.69GHz)3.5GHz
(3.40 ~ 3.60GHz)Channel bandwidth 5, 8.75 & 10MHz 5 & 10MHz 5, 7, 10MHz Modulation DL: QPSK, 16QAM, 64QAM, UL: QPSK, 16QAM Max. data throughput DL: 40Mbps, UL: 8Mbps MIMO Matrix A (STC) & Matrix B Transmit power Max. 27dBm Receiving sensitivity -95dBm @ QPSK ¨ö CTC Antenna 5dBi Gain (Omni - directional antenna) Voice codec G.711a/u, G.729 a/b, G.723.1, G.726 Voice quality VAD, CNG, Echo cancellation, Jitter bug, DTMF Call features Call Waiting, Call Transfer, Call Forward, Caller ID, DTMF, 3-way conference, Fax (T.38) WiFi Security WPA / WPA2, WEP64 / WEP128 Dimension / Weight 180mm ¡¿ 129.5mm ¡¿ 32mm / 300g
6 تا که خیلی زیاده دینقل قول:
تا حالا 6تا رو امتحان نکردم،شاید حق با شما باشه،داداش کاری ندارم سرعت چنده اما 6 تا زیاده ها،ایده آل 3 تا 4 تا هس،از پشتیبانی فارسی idm پرسیدم اینو
واسه امتحان گفتم داداش چون اگه پچ ایراد داشته باشه ممکنه واسه یکی هم ایراد بده...
دوستان اهوازی حالا سرعت چطوره ماله من که صحفه هم به زور باز می کنه<اعلام وضیعت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها این سرویس های ۱ به ۱۰ اش که نامحدود هست و مثلا ۲ مگ رو زده نزدیک ۷۰ ۸۰ تومن با چند دانلود میکنه ؟! ارزش داره بگیرم ؟
دوستان اهوازی حالا سرعت چطوره ماله من که صحفه هم به زور باز می کنه<اعلام وضیعت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟
من از دیشب ساعت 10 سرعتم افتضاح شد. الانم به زور صفحه باز میکنه. سرعت دانلود هم 30 !نقل قول:
اهواز- 1 مگ
2mg-الان.
فعلا که خوبه ولی شبانه خرابه
نه عزیز فکر 1به10 رو هم نکننقل قول:
افتضاحهنقل قول:
اصولی کسی سراغ این اشتراک ۱ به ۱۰ ها نمیره مگه اینکه ندونه و مطمئنا سریع اشتراکشو عوض میکنه.
خود مبین نت هم توضیح داده که به درد نمیخوره...
افتضاح!!شما حساب کن وقتی خودشون میگن سرعت کمه بدون که واقعا پول دور ریختنه!!!دوستان بارها تاکید کردند که بچه ها سمت نامحدود یک به ده مبین نرند!!!بعیده سرویس یک مگش 30 20 بیشتر بشه!!! 1 به 4 رو ولی بعضی از بچه ها تایید کردند.نقل قول:
یه سوال داشتم من ترافیکم داره تموم میشه (مودمی که روی تلویزیون های سامسونگ میدادن 128 دو ساله 12 گیگ) ، الان بخوام یه گیگ ترافیک بگیرم دقیقا باید چه کار کنم ؟ یه پرداخت اینترنتی دیدم وارد اشتراکم شدم باید اونجا 6 تومن بریزم بعد خودشون می فهمن این 6 تومن برای 1 گیگ ترافیک ؟ یا باید کار دیگه ای انجام بدم
نا محدود ۱ به ۴ خوبه و سرعتش دائما ثابته و جون میده برای دانلود.
تا همین ۲-۳ روز پیش به مدت ۲ ماه پشت سر هم ۱مگ نامحدود(۱ به ۴) داشتم، هر چی دم دستم میومد دانلود میکردم، دیگه به پوچی رسیدم :sq_24:
حالا هم اشتراکمو کردم ۲مگ(۱ماهه) تا فقط چیزای ضروری رو دانلود کنم.
اگه دو سالتون هنوز تموم نشده فقط کافیه مبلغ رو واریز کنید تا حجم براتون اضافه بشه.اما فکر نمیکنم براتون هر گیگ 6 تومن باشه.احتمالا 5 هزار تومنه!!تا اونجایی که یادمه یکی از همین مودم هایی رو که میفرمایید با 5 هزار تومن شارژ کردم یک گیگ رونقل قول: