من امروز طرح 6 ماهه دو مگ را ثبت کردم و فردا فعال میشه .
هر مدلی حساب کردم دیدم به نفعم هست بلند مدت 6 ماهه دو مگ بگیرم .
فردا شب تست میزنم شات از سرعت میزارم ، قبلا 250 تا میداد .
Printable View
من امروز طرح 6 ماهه دو مگ را ثبت کردم و فردا فعال میشه .
هر مدلی حساب کردم دیدم به نفعم هست بلند مدت 6 ماهه دو مگ بگیرم .
فردا شب تست میزنم شات از سرعت میزارم ، قبلا 250 تا میداد .
دو شب سرعت 2 مگ 6 ماهه تست شد ، سر عت بین 210 تا 245 هست .
سرعت وب گردی چطوره؟ من که الان برای هربار باز کردن دراپ باکس یا جیمیل یکی دوتا چایی میخورم تا شاید باز شه!نقل قول:
الان یه هفتست اینجوریه.
تعرفه من 512 با 5 گیگ محدودیته.
سرعت وب گردی چطوره؟ من که الان برای هربار باز کردن دراپ باکس یا جیمیل یکی دوتا چایی میخورم تا شاید باز شه!نقل قول:
الان یه هفتست اینجوریه.
تعرفه من 512 با 5 گیگ محدودیته.
اره واسه منم یخورده ضعیف شدهنقل قول:
سلامنقل قول:
وبگردی خوبه ، مشکل خاصی نداره
البته من اکثر اوقات چیز پی ان میزنم که بهترم میشه
-------------------------------
یک چیز عجیب نصف شب دیدم ، در نصف شب بدون وصل کردن چیز پی ان پینگم بین 160 تا 180 بود که برای اولین بار بود چنین چیزی می دیدم ! همیشه پینگم بین 200 تا 250 بود .
خدائی از ایرانسل راضی ام ، مثل قدیم سرعت دانلود خوبه
سرعت یه مگ تو یه روز برفی
سرور فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور ایران
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
سلام
خونه یکی از دوستان نزدیکی دریاچه چیتگر شهرک گلستان هست وبه خاطر نوع کابل ها نمیتونه adsl بگیره
برای همین میخواد یا بره سراغ وایمکس یا رایتل
مبین نت رو تست کرده و اونجا انتن نداره
مبخوام بدونم پوشش ایرانسل چطوریه؟
از سرعت و تعرفه هاش راضی هستید؟
اگه بخواد میشه مودم را فقط برای تست بیارن که ببینیه میگیره یا نه؟
بین ایرانسل و رایتل کدوم به صرفه تره؟
اصلا وایمکس نگیره . وایمکس خیلی گرونه و سرعت نداره . همون سیم کارت دیتا رایتل بگیره چون بسته های سیم کارت دیتا بهتر و متنوع تر هست . ما الان واسه وایمکس 5 گیگ 27 تومن ولی رایتل 8 گیگ 28 تومننقل قول:
سلام
من الان توی شهرکمون که حومه شهر تهران هست از اینترنت وایرلس استفاده می کنم....متاسفانه اینجا ای دی اس ال فقط مخابرات داره...مشکلی که دارم اینه که این نت وایرلس تایم اوت زیاد داره و واسه بازی آنلاین pes شدیدا مشکل دارم...پینگ سرور pes با این ای پی 210.148.52.133 با این نت وایرلسم معمولا 345 هست ولی تایم اوت توی بازی زیاد دارم بی پدر بازی رو که باز می کنم تایم اوت میده......می خواستم ببینم کسی pes بازی می کنه با وایمکس ایرانسل؟ خوبه؟ وایمکس بگیرم از این نت وایرلسم بهتره واسه بازی یا نه؟
مرسی...
سلامنقل قول:
اوضاع کیفیت پینگ و تایم اوت شبکه وایمکس کلا تعریفی نداره سراغش نیا.
دوستان با یه مکافاتی بعد از 7-8 ماه اومدم فقط بگم چقدر اوضام خرابه
2 مگ پایه بودم اصفهان الان 1 ماهه 1 مگ پایه
اکثر مواقع بخصوص 9 تا 12 شب حتی گوگل باز نمیکنه 7 8 ماهه 2 بارم زنگ زدم کاملا بی فایده تا میگم خودم مهندس کامپیوترم الکی یه چیزی میگنو قطع می کنن
اصلا تست سرعت نمیتونم بگیرم که بذارم براتون
با IDM سرعت حداکثر 20 کیلوبایت است
به روح پدر ایرانسل و شرکا و جد و آبادشون.....(هر چی خواستید بزارید خودتون)
انگار تونستم بعد 8 ماه یه تست بگیرم!!!!!!!!!!
نگاه کنید 1 مگ پایه رو!!!!!!!!!
-GRADE:F
slower than 99% of ir
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
ADSL نمی دن بهمون حتما مبین نت می گیرم
بچه ها
من سرویس ۲۵۶ نامحدود هستم
سرعت رو ۳۰ هست
میخام سرعت ۲ مگ با ترافیک ۱۲ گیگ بگیرم که سرعت حداقل ۲۰۰ باشه
میخاستم ببینم اگه به ۲ مگ تغییر بدم٬ شبانه رایگان هم سرعت ۲ مگ دارم برا دانلود؟
دوستان من تازه میخوام وایمکس اعتباری ایرانسل خانگی بگیرم. کدوم مودم وایمکس برای خونه خوبه ؟ (برقش از یو اس پی یا باطری گرفته بشه)و آیا هر مودمی که خوده شرکت وایمکس داد بگیرم یا خودم جدا بخرمش؟
هیچ تضمینی وجود نداره که شب ها هم سرعت 2 مگابیت داشته باشید حتی ممکنه در روز هم نتونید حد اکثر سرعت دریافت کنید. بستگی به منطقه و شلوغی شبکه داره.نقل قول:
ایرانسل دیگه مودم برای فروش نداره و ثبت نام سرویس وایمکس رو دیگه انجام نمیده.نقل قول:
اگر مودم میخواید باید دست دوم تهیه کنید و بعد به نام خودتون بزنید.
پیشنهاد میکنم اگر خط تلفن در منزل دارید از ADSL استفاده کنید چون وایمکس دیگه کیفیت نداره و تعرفه هاش به صرفه نیست.
من Adsl دارم ولی میخوام یکی دیگه جدا از خانواده داشته باشم .به نظرتون یه خطه تلفون دیگه یگیرم بهتر است؟
بنده مودم دست دوم و فعال وایمکس ایرانسل (مودم رومیزی، مودم USB + تقویت کننده و مودم خارجی) و مبین نت (مودم رومیزی) دارم.نقل قول:
کاملا" سالم و با پک کامل.
نصف قیمت نو میدم.
در صورت تمایل پیغام خصوصی بدین.
ممنوننقل قول:
میدونم سرعت خیلی وضعش خرابه
اما میخام بدونم اگه ۲ مگ رو ثبت کردم٬ سرعت شبانه هم تغییر به دو مگ میشه یا نه همون ۲۵۶ قبلیم میمونه ؟ (منظورم اینه که توی سیستمشون تعریف میشه که سرعت شبانه هم ۲ مگ باشه یا خیر)
بله خط جدید بگیرید اینطوری هم به صرفه تره و هم سرعت و کیفیت بیشتری دارید.نقل قول:
بله وقتی شما تغییر طرح تعرفه بدید کلا 256 حذف میشه و چه شبانه و چه روزانه روی 2 مگابیت هست.نقل قول:
من امروز رفتم سایت دیدم تعرفه 1 مگ نامحدود 80 تومنه .گفتم اینو بذارم واسه دانلودهام.
مودم رو بعد از 1 سال و خورده ای از تو جعبه در آوردم. بعد چون شماره شناسه رو فراموش کردم زنگ زدم به پشتیبانی. همون موقع هم در مورد طرح نامحدود پرسیدم.
گفتن تا 20 گیگ مشکلی نیست بعد شیرینگش بیشتر میشه. اما گفت این ترافیک بین 20 تا 40 گیگ متغیر هست ولی معمولا بعد از دانلود از یک سقفی مسیج میاد و اعلام میکنه .
گفتم ای بابا اومدیم اعتماد کنیم بعد از مدتی به وایمکس باز پشیمون شدم. فکر کنم باز باید بره تو کارتن بره داخل کمد :n02:
تحریم وایمکسدوست عزیز اشتباه کردی اشتراک گرفتیهر چند وایمکس هم تحریم کنیم و اشتراک نگیرم فقط خودمون ضرر می کنیم چون پول مودمی رو دادیم که به هیچ دردی نمی خوره اینجا ایرانه و طبق معمول چیزهایی رو به مردم قالب می کنن که بعد از مدتی به درد نمی خوره
والا مجبورم وایمکس گرفتم . منطقه ما adsl نداره و هزینه وایرلس و خرید تجهیزاتش رو ندارم . 3 ساله دارم تحملش می کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من اگر دنبال دانلود هستید و به 4 گیگ در روز راضی هستید تعرفه سه ماهه دو مگ را انتخاب کنید .
البته باز بستگی داره که برای شما چقدر سرعت داشته باشه .
تعرفه 6 ماهه دو مگ را حدود 1 ماه قبل فعال کردم ، سرعت 250 و در فرجه شبانه رایگان 4 الی 4.5 گیگ دانلود میکنم .
دوستان شما چند روزه مشکلی در سرعت اینترنت ندارین؟ واسه من سایت های داخلی خوبه ولی سایت خارجی یا سایت های ایرانی که سرورشون خارج باشه خیلی کند باز میشن ..با *یلتر شکن که دیگه افتضاح میشه
کلا وایمکس تعطیل شده. با همین قیمت (فرضا برای تعرفه 512kbps 5 گیگ در ماه) که حدود 26-27 تومنه میشه 7 گیگ +7 گیگ هدیه رایتل 3G گرفت. با پینگ بهتر و سرعت دانلود و آپلود بسیار قوی تر.نقل قول:
من منتظرم شارژ این ماهم تموم شه کلا وایمکس رو جمع کنم به خاطرات بپیونده.
یه مودم روتر +یه دانگل رایتل خریدم تستشم کاملا راضیم کرد.
درستهنقل قول:
الان یک هفته هست با اینکه تعرفه دو مگ دارم صفحات به زور باز میشن
البته راهش وصل کردن چیز پی ان هست و در دانلود مشکلی نداشتم و سرعت دانلود خوبه
الان تنها بهانه برای تمدید کردن وایمکس ، طرح شبانه هست .نقل قول:
من یکسال و نیم هست وایمکس دارم ، ولی برای من پینگ بهتر از قبل شده !
قبلا با دستور ping 4.2.2.4 -t پینگ من بین 200 تا 250 بود ولی الان پینک بین 160 تا 200 هست !
مشکل وبگردی یک هفته هست به شکل شدید وجود داره ولی با وصل کردن چیز پی ان برطرف میشه .
سرعت آپلود فقط در دو مگ خوب هست ، آپلود در دو مگ 50 هست و من حدود 500 گیگ ویدئو مربوط به نهمین سالروز درگذشت زنده یاد ناصر عبداللهی را در با همین نت و یک شب تا صبح آپلود کردم که در فروم هستش .
به جای وایمکس میشه مثلا تعرفه ی 6 ماهه اینترنت 3G و 4G ایرانسل را گرفت که به نظرم خوبه .
6 ماه با 30 گیگ ترافیک 60 تومن .
یا اگر کسی چیزی برای دانلود داره ، یک طرح داره همراه اول از ساعت 2 تا 7 صبح و 22 گیگ ترافیک 9 تومن .
یه طرح دیگه داره ایرانسل ، یک هفته از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر با ترافیک 5 گیگ به قیمت 2 تومن !
من خودم دوماه وایمکس را تمدید نکردم ولی زود پشیمون شدم ! چون شبانه ی وایمکس را نیاز داشتم .
واقعا همینطوره وایمکس فقط شبانش بدرد میخوره وگرنه بدتر شده . چند ماهی بود که مشکلی نداشت . من مجبورم و الان هم پول اضافی ندارم 300 بدم وایرلس راه اندازی کنم . باید منتظر این te.lte بمونیم ببینم میخوان چیکار کنن .ولی 80% مطمنم شبانه رو بر میدارن چون سرعت بالا میره
من چند روزه توی باز کردن سایتهای داخلی مشکل دارم. مثل فارس نیوز و میهن بلاگ.
كلا وايمكس ايرانسل به درد نخور هستش مخصوصا عصرها كه سرعتشون به نصف شايد هم كمتر تقليل پيدا مي كنه.
تا دیروز برای منم همین طوری بود امروز درست شدنقل قول:
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
امروز مشکل اون وب سایت ها درست شده امیدوارم خراب تر نشه البته واسه من نرم افزار دیوار و بازار کار نمیکرد الان خوب شده. دیشبم بهشون ایمیل زدم !
برای من هم سایت دیوار و چند تا سایت داخلی باز نمیشد
برای من هم سایت دیوار و چند تا سایت داخلی باز نمیشد
سلام
من یک سالی بود از وایمکس استفاده نمی کردم.
چند روزه که دوباره وصلش کردم اما مدام ریست میشه...
تقریبا هر یک ساعت یک بار مودم ریست میشه و دوباره خودبه خود وصل میشه...
مودمم BM635 هست...
باید چی کار کرد؟
خوب یه بار ریست کن اگه بلدی دوباره تنظیمش کن . شایدم قسمت شما مشکلی دارهنقل قول:
بازکردن سایتهای خارجی یا دانلود از سرورهای خارج واقعاً مصیبت شده . چندماهی هست که اینجوری شده اصلاً هم درست بشو نیست .
کلا وبگردیش دو هفته هست نابود شده ! راه حل = استفاده از چیز پی ان !نقل قول:
در مورد دانلود :
موقع دانلود فقط از دانلود منیجر IDM استفاده کنید و بگذارید روی حالت 16 تکه شدن .
دانلود منیجرهای دیگر نمیتونند درست سرعت را بکشند !
اگر سرعت دانلود مناسب نبود ، دو یا سه لینک را همزمان دانلود کنید تا سرعت مجموع لینک ها به حد واقعی برسد .
نکته :
بعضی از سایت ها کلا فایل ها را روی سرورهای بی سرعت گذاشتند و دانلود منیجر خوب سرعت را نمیگیره مثل سایت دانلودها !
بعضی از سایت ها فایل ها روی سرورهای پر سرعت هست و دانلود منیجر عالی سرعت میگیره .
اگر شما دو لینک را همزمان ( یکی از سرور بی سرعت و دیگری با سرعت ) همزمان دانلود بزنید میبینید که کل سرعت میاد روی لینک پر سرعت !
البته با بعضی از آپلودسنترها مشکل داره و تنها راهش وصل کردن چیز پی ان هست .
برای مشکل وبگردی ، اگر کسی لازم داره بگه تا چند تا برنامه بزارم در تاپیک :n02:
همین مشکل بازکردن سایتهای خارجی باعث شد که موقع پرداخت اینترنتی دوباره وجه از حسابم برداشت بشه ، تا الان هم که وجه به حسابم برگشت نخورده . فروشنده هم حاضر نیست حسابشو چک کنه ببینه دوبار رفته به حسابش یا نه ! با ADSL خانواده پرداخت بدون مشکل انجام شد .نقل قول:
فـیـلـتـرشکن هم هیچ کمکی نمیکنه حتی بدتر هم میشه (در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه قبل یکی از کاربرها اینو هم گفته بود) . از IDM هم متاسفانه نمیتونم استفاده کنم در واقع raspberry pi 2 دارم که لینوکس روش نصبه دانلود منیجر هم aria2 هست . سرعت دانلود هم اصلاً به نهایتش نمیرسه ولی اگه فایل رو مستقیم کنم روی سرورهای ایرانی (مثلاً 4upld) سرعتش خیلی خوب میشه .
قبلاً این مشکلات رو نداشتم . معلوم نیست کی میخواد درست بشه . تو فکر این هستم که جمعش کنم برم سراغ یه اینترنت دیگه !