سرعت تهران هم 1.8 شد
Estimated download bandwidth: 1760000bps
Printable View
سرعت تهران هم 1.8 شد
Estimated download bandwidth: 1760000bps
عجب, فقط 512 نیست که سرعتشون اینطوری شده. 128 هم اینطوری شده. سرعتش خفن رفته بالا. دیشب 3.8 گیگ دانلود کردم.
چي شد؟ شاتل تهران هم زياد كرده؟ چه سرويسي؟نقل قول:
برای من این اتفاق افتاده یعنی از زمانی که باید تمدید میکردم الان 37 روز گذشته ولی مخابرات پورت رو نبسته و هنوز چراغ مودم روشن میشهنقل قول:
شاتل هم میگه اگه بخوای الان تمدید کنی باید هزینه ماه قبل که تمدید نکردی رو بدی
یعنی 18900 برای ماه قبل + 18900 برای این ماه!
راه دیگه ای نداره؟؟؟
بچه ها من ماه اوله که از شاتل گرفتم...از روز 7 ام ماه برام وصل شده....برای شارژ ماه جدید باید همون 7 ام شارژ کنم یا اول ماه جدید؟
یکی دو روز زودتر شارژ کن که دیگه قطعی نداشته باشی !! تا مهلتت تموم شه شارژت وصل میشه !نقل قول:
بچه ها من ماه اوله که از شاتل گرفتم...از روز 7 ام ماه برام وصل شده....برای شارژ ماه جدید باید همون 7 ام شارژ کنم یا اول ماه جدید؟
دیگه بد داره میره رو اعصابمنقل قول:
نه تغییر نکرده برا من همون 192ه
سلم دیشب سر عت دانلود من هم در حد دایلاپ هم نبود ایا برای همه این طور بود بعدش ایا همیشه این طوریه؟ یعنی 5و6 روز عالی بعدش خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
فرقی ندارخ فقط قبل از دوره جدید بریزید پول رو :31:
حتی میتونید همشو همین الان هم بریزید چون تراز مالی دارید و تا زمانی که منفی نشه خططتون قطع نخواهد شد(همش تو اکانتتون تو my.s h a t e l .i r هستش)
دیشب که افتضاح بود
الانم یک مشکل جدید دارم
دارم کار میکنم هر 10 دقیقه یا 5 دقیقه یهو فقط sent دارم و بعد از 2 یا 3 ثانیه یهو receive هم میاد و صفحه باز میشه
کلکسیونی از bug ها تجربه کردیم تو این 2 ماه
و فکر هم نمیکنم هیچ وقت به یک ثبات نسبی برسن این ISP ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرام جان! شما هم مرکز حسن زاده ای!؟
همون 7 ام بايد بريزي ولي هميشه 5 ام بريز دردسرش كمتره چون 6 ام صبح زود براي يادآوري موقت قطع مكنن و اگه باز نريزي يا حتي ريخته باشي قبض به دستشون نرسيده باشه 7 ام قطع ميكنن.نقل قول:
این افزایش سرعت بالقوه اس هنوز بالفعل نشدهنقل قول:
احتمالا در چند روز آینده این اتفاق میافته
Your download speed is 1.072 Mbps or 137.193 kB/s
به این سایت برید و روی گزینه bandwidth meter کلیک کنید
کد:http://ping.eu/
من تا آخرای تابستون از صبانت مشهد سرویس می گرفتم بعدش شارژ نکردم الان میخوام باز بگیرم . از صبا پیشنهاد میدین یا از شاتل و چه نوعی از سرویسای شاتل که پول کمی بخواد و قضیه کارت طلایی چیه ؟
دوستانی که 2مگی شدن توی تهران هستن؟
شما مطمنی اینجا درست مینویسه ؟نقل قول:
ماله من رو زده :
Your download speed is 1.068 Mbps or 136.697 kB/s
جالبتر اینکه ping ام رو میزنه 90 درحالی که با خود ویندوز یا speedtest.net میزنه 250
دوستان سرعت دانلود من زیاد شده یکدفعه: دی
داشتم چیزی دانلود میکردم دیدم سرعت بالای 250 شده! کف کردم بعد گفتم نه حتما اولشه و کم میشه ولی همونجوری موند .
قبلا سرعتم از 70 بیشتر نمیشد.
میدونم ربطی به تاپیک نداره اما رکورد پینگ
ممکنه یه نفر اینو تحلیل کنه
این قضیه 2 مگ چیه؟؟؟؟مثل 128 به 512 قبلی ماهستش؟؟؟؟؟نقل قول:
ببخشید بچه ها من الان 4 روزه خیلی قطع و وصلی دارم ... چی کار کنم ؟ باهاشون تماس بگیرم ؟
مثلا هر 1 ساعت یکبار حدود 2 دقیقه قطع میشه دوباره وصل میشه... چند ثانیه قبل از قطع شدن سرعت شروع میکنه به پایین اومدن بعد قطع میشه!!
شما مشکل ندارین؟
این داستان افزایش سرعت فقط برای اکو هاست یا آرتی ها هم رفته بالا ؟؟؟ برای من که هنوز 225 (همون 192 یعنی) و هنوز 28 فیکس ...
نه من مشهدمنقل قول:
دوستانی که 2مگی شدن توی تهران هستن؟
اره. مال ما قضیه 128 به دو مگ هستش:دینقل قول:
بعد واقعا سرعت دانلود 4 برابر شده؟ یعنی الان شما حدودا با سرعت 250 کیلو بایت در ثانیه دانلود دارید؟نقل قول:
نقل قول:
من كه آره من تا 350 هم ميرسه بد جوري فاز ميده مخصوصاًاينكه من همش فيلم دانلود ميكنم من 128 speed كه گرفتم اما با 250 -300 دانلود ميكنه
منم 128 اينم ببين :5:نقل قول:
چرا اینقدر پینگ بالاست؟؟؟
با اجازتون 8 روز بود که ترافیکنم تموم شده بود و نرفتم بخرم
تا صبح برام مینوشت "قطع بدلیل اتمام ترافیک"
الان دیدم آیکن شبکه فعاله...
خودش وصل شده!!
ترازم هم توی سایت شاتل منفیه!
چطوریاست؟؟؟
اره سایتها رو خیلی راحت باز میکنه و هرچی داره سریع همشو میاره . من زیاد راضی نیستم. چون ترافیک خیلی زود تموم میشه. خدا کنه شب هم همینقدر باشه سرعت.نقل قول:
شاید از مشتریان خوش حساب بودید.نقل قول:
جناب شما eco 128 هستید یا eco 512 ?نقل قول:
سلام بچها مي خواستم بدونم اين سرويس art home شاتل سرعت دانلودش واقعي چنده؟
بعد يه سوال ديگه اين eco 128 يا eco 512 سرعت دانلود شبانه مجانيش چنده (البته واقعيش لطفا)؟
نه آقا!!!نقل قول:
دوره ی اولی بود که میگرفتم! دوره ی دوم هم رایگان برام شارژ کردن انگار!
دوستان شاتلی من میخوام این ماه دوباره شارژ کنم! به نظرتون 128 اکو بگیرم یا 512 اکو!؟
من 512 دارم سرعم هم بین 68 و 69 می چرخهنقل قول:
نه خودشون دوباره قطع میکنن واسه منم اینطوری شد چند وقت پیش توی این تاپیکم هستش چند صفحه قبلنقل قول:
گندش بزنه اين شاتل الان يه چند روزي كه سرعت خيلي پايينه :13:
اينم تست با اكو 512 :2:
الان 512 با 128 از لحاظ سرعت هیچ فرقی نداره. فقط قیمتاشون متفاوت هستن و اینکه 512 نیم گیگ بیشتر داره. همون 128 رو بگیر مقرون به صرفه تر هست.نقل قول:
دوستان شاتلی من میخوام این ماه دوباره شارژ کنم! به نظرتون 128 اکو بگیرم یا 512 اکو!؟
من دیشب 4 گیگ دانلود داشتم. میخوام ببینم امشب میتونم رکورد دیشب رو بزنم یا نه.
نقل قول:
یعنی 128 هم 2 آپ میشه؟؟؟!!!
واقعا این دیگه ستمه(من ماهی 30 تومن ناقابل پول میدم:31:بخوام 4 گیگ دان کنم 4 روز طول میکشه)
کسی خبر نداره قرار به ارت هم برسن یا نه؟هیچ کس از کسی چیزی نشنیده؟
من فردا میخوا برم تمدید کنم، یعنی اینایی که الان مصرفغ کردم جز مصرف دوره حساب میشه یا نه؟نقل قول: