سلام
میشه یکی آموزش کانفینگ کردن مودم linksys را برای من توضیح بده؟
خواهش میکنم فوریه
یوزر و پسورد دارم ، مودم هم دارم ولی نمیدونم چی کار کنم
با سپاس از دوستان
Printable View
سلام
میشه یکی آموزش کانفینگ کردن مودم linksys را برای من توضیح بده؟
خواهش میکنم فوریه
یوزر و پسورد دارم ، مودم هم دارم ولی نمیدونم چی کار کنم
با سپاس از دوستان
چه مدلی ؟نقل قول:
میخوای PPPoE باشه ؟
سلام فقط قسمت بریدج رو به PPPOE تغییر دادم ولی وصل نشد الا عکسو واسه کل مراحل میزارم میشه دقیقا
باید چیارو تغییر بدم
کد:http://www.irupload.ir/images/513ysfauhu5mze6zk2n.jpg
http://www.irupload.ir/images/otz5hcpc23lrkp4iypfk.jpg
http://www.irupload.ir/images/dvc54il6lsl2epz0mty.jpg
بچه ها قیمت این linksys wag120n چنده ؟
ویرایش:
با 7pn مشکلی نداره؟
ممنون
مدلش wag200g هستنقل قول:
راهنماییم میکنید؟
نقل قول:کد:1. Connect your router in between your modem and computer. Modem should be connected on the WAN/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of the router. Computer should be connected to one of the numbered port.
2. Open a web browser and access the routers setup screen by typing 192.168.1.1. Default Password: admin.
3. Set “Internet Connection Type” to “PPPoE”, and type in there the username & password that your ISP provided you.
4. Click on save settings.
5. Go to the Status Tab and check on the status of the connection. If it’s disconnected, Click on the connect button.
سلام ممنون از شمانقل قول:
امروز عصر رفتم خود شرکتی که سرویس گرفته بودم کانفینگش کرد و جلو خودم چراغ adsl روشن شد ولی الان که اومدم خونه وصلش که میکنم به pc چراغش روشن نمیشه و نمیتونم وصل بشم به نت به نظرتون مشکل از کجاست؟
جی کار کنم؟:41:
الان با دیال آپم
مودم رو 20 دقیقه خاموش کن.نقل قول:
تمام تلفنها رو از دوشاح بکش و دوباره مودم رو روشن کن ببین چی میشه.
سلام به همه دوستان
من از مودم shuttle adsl wireless 915 wm استفاده می کنم و تازه راش انداختم ولی برای استفاده به صورت بیسیم مشکل دارم هر کار می کنم به اینترنت وصل نمیشه ( به کانکش وصل میشه ولی میگه no internet access )
میشه منو راهنمایی کنید ؟! :)
خیلی ممنون
مودم linksys wag 120
سرور آسیا تک
مشکل : معمولا روزی یک بار ارتباطم با مودم قطع میشه و چراغ وایر لس مودم خاموش یا شروع به چشمک زدن با فاصله زمانی زیاد میکنه ؛ تا مودما خاموش روشن نکنم درست نمیشه ، ضمنا مودمم همیشه روشنه (به خاطر داشتن چندتا یوزر تو یه ساختمان) ولی واسه زیرش یه سیستم تهویه بسیار نایس درست کردم که داغ نکنه؛با ریست هم درست نشد
help meeeeeeeeeeeeeeeee
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم مودمم با یوزر و پسورد که داخلشه کار نمیده حتما باید کانکشن بسازم قبلا کار میداد و چند بار هم یوزر و پسورد هم داخلش دادم مشکلی نداشت ولی از دیشب خودش قطع شد و دیگه هم کانکت نشد فقط با کانکشن کار پیش میره وقتی یوزر و پس ورد را داخلش سیو میکنی جواب نمیده به نظرتون مشکل از کجاست اموزش های زیادی هم گرفنم حتی مربوط به مودم خودم ولی باز نمیشه مودمم هم asus 602 هستش
مطمئنی مشکل از سمت ISP نیست ؟نقل قول:
به پشتیبانی زنگ بزن.
با سلامنقل قول:
شاید سرویس دهندتون موقتا داره تنظیماتی انجام میده و نمیشه به صورت pppoe وصل شد.
مودم رو یه دور ریست کنید و دوباره کانفیگش کنید
موفق باشید.
نقل قول:مشکل از ISP نیست ، چراغ اینترنت و dsl روشنه و بقیه کسایی که دارند استفاده میکنند مشکلی ندارندنقل قول:
رفتم یه مودم Zyxel p-650-t1 v3 خریدم,اومدم راه اندازیش کنم هر کاری توی دفترچه گفته بود کردم حتی رفتم توی سایت شاتل و راهنمای نصب رو گرفتم و هر کاری گفته بود کردم ,چراغ اینترنت و لاین روشن میشه ولی روی مانیتور توی تولبار یه مثلث زرد هست و نمیتونم برم تو نت ,مخمان ترکید,کمکی نمایید
من یه مشکل دارم. وقتی روی کانکشنم کلیل میکنم کانکت میشم و چراغ اینترنت روی مودمم هم روشن میشه و برای دو سه دقیقه اینترنت دارم ولی بعدش یهو چراغ اینترنت روی مودمم خاموش میشه و دیگه نت ندارم. چراغ DSL روی مودمم همیشه روشنه. میشه بگید مشکل چیه؟؟؟
مودم : Linksys WAG120N
نقل قول:
نه زنگ زدم از اونجا تست کردند گفتند هیچ مشکلی نداره فکر کنم مشکل از خودم باشه اخه اول با کانکشن هم مشکل داشت یه خورده مودم رو دستکاریش کردم شد ولی تا سیو میکنی داخل خودش این
Windows can't communicate with the device resources (Primary DNS Server)
ارور رو میده چندین بار هم ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم ولی جواب نمیده فکر کنم باید تو تنظیمات نتورک کانکشن تو اینترنت پروتوکل اونجا که ای پی رو میزنند قسمت اپی هارو بلدم ولی نمیدونم dns رو چی بزنم
آقا من دو تا سوال دارم خواهشا جواب بدید :
1- تفاوت کانکشنها (PPPoA , PPPoE , Bridge ) در چیست ؟ (کامل لطفا)
2- ما یک خط تلفن داریم که من میخوام adsl را بهش وصل کنم پریزی که تلفنمان بهش وصل میشه داخل آشپزخانه هستش و پریز برای pc داخل اتاق دیگری ، حالا سوال اینجاست که برای پریز آشپزخانه نیاز به میکرو فیلتر هستش ؟ و اگر بخواهند داخل خانه از پریزهای دیگر با همان یک خط با دیال آپ (در حین حال که adsl داریم) وصل بشوند امکانش هست ؟
نقل قول:
اقا مشکل حل شد زنگ زدم به شرکت گفتند مک شما بسته شده واز اونجا درست کردند
با سلامنقل قول:
1- تفاوت pppoe با bridge در این هست که شما اگه بخواید به صورت اتومات وصل بشید یعنی با روشن شدن مودم به اینترنت وصل بشید pppoe تنظیم میکنید
اما اگه بخواید با کانکشن از داخل ویندوز وصل بشید از حالت bridge استفاده میکنید.
حالا یه حسنی که pppoe داره این هست که اگه وایرلس مودم رو بخواید فعال کنید باید حتما در همین حالت تنظیم کرده باشید.
2- بله امکانش هست
موفق باشید.
سلام
مودم لینکسیس 120 بهتره یا ایسوس n13u آخه ایسوسه یو اس بی می خوره میشه فایل با فلش شیر کرد؟
در ضمن سوال دیگه این که با پورت یو اس بی ایسوس می تونم به کامپیوتری که لن نداره وصل کنم و از لن مودم به کامپیوتر دیگه و موبایل با مودم وصل شم؟در ضمن با لپ تاپ می تونم به ایسوسه وصل شم؟(وای فای داره؟)
لطفا اشکالات n13u رو بگید.
مر30
آقا سلام خسته نباشید
توروخدا کمکم کنید
من یه مودم pin avid گرفتم بعد از کلی دردسر و مشکلات ؛ هنوز چراغ لینکش ثابت نمیشه علتش چیه ؟
خواهشا یکی جواب بده
سلام. من مودم td-link8901g گرفتم. ولی خیلی مشکل دارم.
1- اولش که cd مودم رو تو لپ تاپ میزارم از اون مرحله ای که بین گزینه های PPPOE و bridge باید یکی رو انتخاب کنیم. اگه PPPOE رو انتخاب کنم در مرحله آخر error020 میده و مجبورم گزینه bridge رو انتخاب کنم تا بتونم تا آخرین مرحله برم.
2- طبق گفته دفترچه راهنما کانفینگ کردم و لی به اینترنت وصل نمیشه و error 691 میده. اینم بگم که چراغ adsl مودم روشنه. و چراغ اینترنت خاموشه.
مشکل دوم که فکر کنم مربوط به مخابراته و هنوز کاری نکرده ولی مشکل قسمت اول نمیدونم از کجاست؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
سلام
اگه کسی نحوه تنظیم مودم وایرلس رو روی خطوط نوری مخابرات میدونه لطفا راهنمایی کنه
نقل قول:
سلام
احتمال داره اسپلیتر خراب باشه یا اینکه اگه از دوشاخه تلفن ضد برق استفاده میکنی از نوع ساده استفاده کن
اگه چندتا گوشی داری بهتره واسه هرکدوم یه اسپلیتر بزاری
سلام منم pin avid دارم. اگه چراغ لينك ثابت روشن نميمونه بخاطر اينه كه حتما خطتون رانژه نشده يا اگه خط رانژه س حتما خط تلفن تون مشكلي داره كه سيگنال به مودم نميرسهنقل قول:
من از مخبرات استان اصفهان اشتراک اینترنت گرفتم و مدل مودمم TP_LInk td-8811 است وقتی سی دی مودم را اجرا می کنم تو قسمت install adsl device وقتی داره وضعیت شبکه رو بررسی می کنه یکی از پیغام های زیر رو میده:
please check network connectivity.
please check the model of your router
error code oo6
the connectivity of router's line port is detected failed.please check your network and retry.
error code 045
اینم بگم که چراغ adsl مودم روشن نیست.از دو شاخه ضد برق هم استفاده نمی کنم.سیم تلفن را هم مستقیم به مودم زدم ولی درست نشد.
مودم را هم از طریق usb وصل کردم.
حالا مشکل از کجاست؟چی کار باید بکنم؟
قضیه رانژه بودن خط چیه؟
سلام
من امروز یه مودم asus n 11 خریدم ولی هر کاری میکنم lan رو نمیشناسه
ولی با مودم قبلیم راحت کانکت میشم
نمیدونم باید چیکار کنم
هی ارور میده the cable unplagged
ولی مودم قبلیم اینطور نیست
با سلامنقل قول:
کابل لن که استفاده میکنید همون قبلی هست یا جدیده؟
و اینکه آیا زمانی که میزنید کابل رو به کامپیوتر چراغ لن روی مودم روشن میشه یا خیر؟
موفق باشید.
کابل لن 100% سالمهنقل قول:
چراغ لن ثابت میشه
tthe cable unplagged
نمیشه رفت تو تنظیمات مودم
بعضی وقتام که میشه رفت بعد از 1 -2 دقیقه دیگه دسترسی به تنظیمات مودم )192.168.1.1 ( قطع میشه
درایور کارت شبکه رو به روز کنید و تنظیمات مودم رو ریست کنیدنقل قول:
اگه مودم یه پورت دیگه لن داره از اون استفاده کنید
چراغ لن ثابت میشهنقل قول:
اشتباه چاپی بود اون :31:
از 4تا پورت لن هم استفاده کردم فرق نداره
1) The setting of Dynamic Ip or Static IP connection is not valid.
2) Please check if you entered correct WAN IP Address and DNS.
این دوتا ارور رو میده
مشكل شما مربوط به سرور isp تون ميشهنقل قول:
منم همين مشكل رو با adsl مخابرات اروميه داشتم و 2 تا كار رو انجام دادم تا درست شد:
اول: به كارت شبكه م دستي آي پي دادم و DNS سرورها رو درست ست كردم مثلا براي مخابرات اروميه آي پي DNS Server اينه: 217.218.127.104
دوم: مودم رو هم نرم افزاري و هم دستي رست كردم و گذاشتم رو حالت PPPoE و حالا مثل بچه آدم كار ميكنه!
*** مهم ***
در تمام اين مراحل سوكت تلفن رو از مودم جدا كرده بودم چون وقتي سوكت تلفن به مودم وصل بود همه چيز بهم ميريخت
انجام دادم نشدنقل قول:
اصلا چراغ لینک ثابت نمیشه
دوستان من یک مشکل اساسی با مودم linksys WAG120N-AP دارم اینه که هر طور که بگین کانفیگش کردم ولی چراغ اینترنتش روشن نمیشه یعنی اینترنت ندارم فقط یک بار شبش تا صبح داشتم دیگه ندارم یک جای دیگه بردم طرف زد پیش اون کار کرد ولی پیش من نداره ولی مودم های دیگه پیش من خیلی راحت جواب میدن
((من این رو واسه دوستم خریدم الان خودشم شاکیه آخه پیش اونم یک روز وصل شده بود دیگه وصل نمیشه به نطرتون چیکار کنم آبروم رفته یک پیشنهاد بدین )))
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
خط شما رانژه شده؟ كي واسه adsl درخواست دادي؟نقل قول:
تقریبا 4ساله رانژه هست :31:نقل قول:
با این مودم مشکل دارم کابل wan وصل نیست میگه
با مودم قبلیم کانکت میشم راحت
یک نفرم نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
خب البته فكر كنم 4 سال كافي باشه :31: (خودم از سوالي كه كردم خنده م گرفت!)
پس مشكل از مودمتون هست، ببريد يه جاي ديگه تست كنيد