آمپ فقط ظرفیت توان خروجی باند رو تکمیل میکنه یا اینکه تو شفاف شدن ودلنشینی صداهم تاثیرداره؟
آمپ فقط ظرفیت توان خروجی باند رو تکمیل میکنه یا اینکه تو شفاف شدن ودلنشینی صداهم تاثیرداره؟
صد در صدنقل قول:
ولی بیشترین تاثیر تو نوع بانده
بعد پخش بعد آمپ
داداش دستت درد نکنه .پایونیر و باند mtx رو میخرم . برای نصب باند های جلو رو قطع میکنند؟ چون اون باند mtx دو تا باند کوچیک هم داره....نقل قول:
داداش این مدل 6965 که قیمتش زیادتره ورژن ۲ (v2) آمپ خورهنقل قول:
یه مدل 6965 پیدا کردم به قیمت 135 تومن که ورژن ۱ (v1) امپ نمیخوره
مغازه داره بهم گفت اگه نمیخای آمپ ببندی اصلا سیستم نبند.بهم گفت یه آمپ premier بخر 130 تومن با یه باند 6965 ورژن دو 230 تومن.حالا نظر شما چیه داداش حرف تو برام سنده
به نظرت به حرف مغازه داره گوش کنم ؟ امپ premier 130 تومنی با باند 6965 ورژن دو 230 تومنی ببندم ؟ یه نظر کارشناسی ببند
تصمیم گرفتم امپ ببندم چون میگن بدون امپ نهایتا 53 وات میتونی از پخش کار بکشی ولی با امپ 400 وات میشه از باند کار کشید
سلامنقل قول:
دوست عزیز اون دو تا باند کوچیک که میگید اسمشون تیوتره!
سایزشون هم اندازه یه سکه 50 تومنی یا یکم بزرگتره!
بهتره اونارو جلو روی داشبورد بذارید
برای نصب هم به نظر من باندای عقب رو غیر فعال کنید و جلو ای هارو بذارید
ولی بیشتر حجم صدا رو از تو تنظیمات پخش بندازید روی باند های جدید عقبی
اینطوری صدا بهتر میشه
چون باندای فابریکی تو ولوم بالا صدا شون در میاد بهتره که خروجی کمتری بشون بدید
__________________________________________________ _________________
ولی حواستون باشه که کامپوننت بیس ان چنانی نداره ....
در مورد قیمت ها هم حواستون باشه!این فروشنده ها زیادی میچپونن
قیمت امپ 170 و کامپ 210 تومنه
نمیشه بقیه ی دوستان هم مشاوره بدننقل قول:
دوست عزیز من جای شما باشم پول برا برندای متفرقه نمیدم....بودجتون چقدر برای امپ و باند؟نقل قول:
دلم میخاد با 200 ببندم ولی تا 300 هم جا دارهنقل قول:
عزیز باندا رو داره پنجاه تومن بهت گرون میده آمپ هم پرمییر فایده نداره چینیه یه وقت بانداتم میسوزونه یه امپ 3500 پایونیر بخر 180 تومنه یعنی 130 تومن امپ اون فروشنده با 230 تومن باند میشه 360 تومن انوقت یه امپ به درد بخور 180 تومنی و یه باند 180 تومنی هم میشه 360 تومن قیمتا هم جفتش برا تهرانه خواستی بخری چون بودجت محدوده از تهران بخر و بگو برات پست کنندنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
سلامنقل قول:
اسپيكر آديو سيستم Co 609 قيمت470
آمپ دو كانال آديو سيستم Ml100.2 قيمت 470
مسلما كن وود بهتره.شك نكنيد.بهترين انتخاب براي شما 716 هست كه حدودا 420 قيمت داره.بعضي از فروشنده ها رو ديدم تو برند كن وود و پايونير قيمت كالا هاشون رو نزديك قيمت خريدشون اعلام ميكنند!!!!،فقط همين رو خدمتتون عرض ميكنم خيلي مراقب اجناس با قيمتهاي وسوسه كننده باشين.هيچ ارزوني بي حكمت نيست.نقل قول:
اسپيكر و آمپ؟نقل قول:
صبر كنيد قيمت كالاها مجددا كاهشي ميشوند به لطف خدا.:n12:
داداش نمیشه آمپلی رو واسه ۲تا باند عقب بزارم و خروجی ضبط به باند های جلو که الان وصله رو بزارم بمونه و حجم صدارو بیشتر رو باند های عقب بندازم? فک کنم خوب بشه چون آمپلی هم ۲ کاناله.......نقل قول:
در مورد کامپوننت که گفتین بیس زیاد نداره ; خیلی خوبه چون صدا دوست دارم نه دوپس دوپس!!!!
اره داداش هم امپ میخام هم باندنقل قول:
تا 300 تومن
پخش خودمم lg هست چهار کاناله
کامل گیج شدم داداش :what:نقل قول:
هرکدوم از دوستان یه راهنمایی جداگانه میکنن
تورو خدا یه راهنمایی جامع به من کنین که بهترین مشاوره باشه
باند میخام با امپ
تا 300 تومن
من نمیفهمم این که میگین یه باند امپ خور هست یا نیست اصلا بر چه مبنایی گفته میشه ...
عزیزم همه باند ها به امپ وصل میشه حتی باندی که 10 واتم باشه با امپ صداش بیشتر میشه ...
پس چیزی به نامه بانده امپ خور یا غیره امپ خور وجود نداره چون اشغال ترین بانده تو بازارم با امپ صداش خیلی بهتر میشه ...
پس لطفا با حرفه 4 نفر که اکثرا هم مغازه دارن این چیزا رو باور نکنید ... مرسی
با این بودجه چیزه خوبی نمیتونی بخری... والا خوب که نه بدشم شاید نتونی ... :n02: واسه همین دسته دوستان بستس ...نقل قول:
گیج شدم ، عجله ای ندارم برای خرید چون همه میگن تا یک ماه دیگه خیلی ارزوووون میشه :what:
لطفا همه ی داداشای حرفه ای بیان مشاوره جامع بدین ، تصمیم گرفتم با بودجه 300 امپ باند بخرم
ممنون ولی 420 تومن یه کم بالا میشه. پایوونیر 2550 یا 3550 ویا 5350 چطورهست؟نقل قول:
نگفتم یه چیز حرفه ای که !!!!نقل قول:
یه چیز معمولی دیگه !!!!
شما اگه نمیتونی راهنمایی کنی لطفا فاز منفی هم نده..با 300 تومن بالاخره میشه یه چیزی بست
بهترین انتخاب با 300 تومن چیه..دست دوم هم نمیخام
چرا راهنماییت میتونم بکنم زیادم سرم میشه عزیزم ... راهنمایی منم همونی هست که دوستانم گفتن... حالا شما دوست داری با 300 تومن معجزه بشه که از تو حرفایه ما یه چیزه خوب در بیاری اون یه بحثه دیگس... :n05:نقل قول:
سلام به همه دوستانی که با 8019 کار کردند : وقتی سوییچ رو باز میکنم هر بار پخش میپرسه دمو روشن باشه یا نه.. آیا همینجوریه؟ سیما درسته چون حافظه پاک نمیشه:n13: آیا باید اینقدر بدنه پخش داغ باشه؟ پخشای مدل پایینتر اینقدر داغ نمیشه:n04:
پیشنهاد من این هست:نقل قول:
MTX-THX693SS
MTX-TR694
امپ:
GM- 3500T
خدود 350 در میاد ولی حداقل بهتر از برنداای متفرقه است
نه داداش معجزه نمیخام !!!! چرا اینجوری حرف میزنی !!!! پست هایی که مینویسم بخوننقل قول:
دارم میگم "بهترین انتخاب" چیه
دنبال """""بهترین اتخاب""""" با این بودجه هستم
عزیز گیج چرا؟نقل قول:
مگه فروشنده به شما یه امپ پریمیر به قیمت 130 تومن با یه باند 6965 ورژن دو معرفی نکرده به قیمت 230 اینا روی هم مگه نمیشه 360 اگه اشتباه میگم بگو اشتباه میگی چیزیه که از حرف خودت متوجه شدم دیگه
من دارم میگم فروشنده باندی که تهران قیمتش 180 تومنه رو داره بهت میده 230 تومن یه امپ اشغال چینی هم داره بهت میده 130 تومن شما بیا و امپ و باند رو از تهران بخر تا اینجاش درست.
خب حالا امپ 3500 پایونیر قیمتش 180 تومنه باند 6965 هم 180 تومنه میشه روی هم 360 تومن
میخوای همون سیصد تومن بشه ورژن یکش رو ببند
حالای متوجه شدی منظورم رو دیگه از این واضح تر نمیتونستم بگم
دوستان پیشنهاد دادن که نو هست منم cadence zrs-710 خودمو پیشنهاد دادم که با dls 1073 برابری میکنه گفتم امپم تا حداکثر 150 نو میتونی بخری البته بعدا ... این حتی در حده خیلی خوب هم هست ... ما که اینجا دعوا نداریم عزیزم من پیشنهاد میدم که ضرر نکنی چون جنسه گرون و خوب و سالم دسته دومش مثله طلا شده...
بازم خود دانی
کاملا درسته ...نقل قول:
اوکی حله <3 من چاکرتمنقل قول:
دمت گرم بابت راهنمایی
امپ 3500 پایونیر میخرم
با یک جفت باند 6965 ورژن ۲
پخش هم که خودم دارم
یه lg دارم
دوست عزیز منم که همینو گفتم خدمتتون!!شاید من بد منظورمو رسوندم:n06:نقل قول:
شما اینو انجام بدید
تیوتر ها جلو
کامپهای متصل به امپ عقب
اسپیکر فابریکی عقب قطع
به اسپیکر های جلو هم دست نزنید
از توی تنظیمات برید بیشتر حجم رو بندازید عقب
که من خودم 80درصد برای عقب و 20 درصد برا جلو گذاشتم
تیوتر ها هم یه جورایی به استیج جلو کمک میکنن
از کجا تشخیص بدم اینا اصلیه (امپ 3500 پایونیر با یک جفت باند 6965 ورژن ۲)
سلامنقل قول:
1-گارانتی اصلی شرکت پایونر در ایران پایونیران اسمشه
2-هولوگرامشون هم سه بعدیه
عزیز 3500 که اصن تقلبیش نیست توی بازار 6965 هم چیزی نیست که بخوان تقلبیش رو بیارن شما از جای مطمئن بخری بقیش حله بیشتر باندایی مث 6975 و اینا یا باندا و چیزای گرون قیمت رو تقلبیش رو میزنند این باند 6965 تقلبیش نیست اصننقل قول:
اخرین سوال
ایا اگه 100 تومن افزایش بودجه بدم موارد بهتری هم هست ؟ ایا اختلاف کیفیت و اخلاف صداش اونقدر ارزش داره که 100 تومن اضافی هزینه کنم ؟ اگه صداش یه ذره بهتر و بلندتر میشه بیخیال
داداش ببخشید من متوجه منظورتون نشده بودم. بابت کمک همگی ممنون :n16:نقل قول:
یه سوال ، اونم اینکه خودم میتونم بخرم و نصب کنم یا اگه نمیشه اجرت سیستم بند چقد میشه؟
نحوه تشخیص 718 تقلبی از اصل واصل ساخت کجاست و در ضمن قراره دست دومش را بخرم وبه چه نکاتی باید توجه کنم چند بخرم بهتره؟
سلامنقل قول:
نصبش خیلی راحته
من سیستم خودمو خودم نصب کردم
دفعه اول هم بود
ایشالله تا چند روز دیگه تو تاپیک مربوطه عکساشو میذارم
شما اینا رو برای نصب نیاز دارید
بست کمر بندی 20تا 500 تومن
کابل برق 6 یا 8 گیج (اگه ماشین پرایده 6/5 متر و اگه بلند تر 7/5 متر)متری 2و4 تومن مارک کارینا خوبه
1عدد کابلشو+وارنیش (عایق )هزار تومن
فیوز و هلدرش 15تومن مارک کارینا خوبه با یه فیوز 80 امپر
10متر کابل اسپیکر سینمای خانگی متری1000 تومن برای اسپیکر ها و تیوتر های جلو
ارسی ای هم نیاز دارید که از 5تومن شروع میشه تا 150هزار تومن.......
5متر هم سیم نازک برای ریموت امپلی فایر متری 300 تومن
__________________________________________________ __
نصب خیلی اسونه
ولی اگه حوصلشو ندارید و کار فنی تون خوب نیست بدید بیرون براتون نصب کنه
کلا 2 ساعت بیشتر طول نمیکشه
__________________________________________________ _
اگه خواستید خودتون نصب کنید میتونم کاملا کمکتون کنم...
داداش ایشالاه تاپیکو زدی اسمشو پخ کن...نقل قول:
تو این ماه شاید بگیرم و مزاحمت بشم واسه راهنمایی نصبش...:n12:
نقل قول:
آمپ تا 400 تومن پیدا نمیشه کسی جواب نمیده؟ :n02:
نه آقا نه 6965 ورژن 2 نمیبندی هانقل قول:
کی گفت ورژن دو بخری اونم 230 تومن
فروشنده غلط اضافی کرده
6965 ورژن2 قیمتش 175 تومنه
آمپ پریمر چرا داداش
بابا من اون 6965 که بهت گفتن 110 تومن منظورم بود منظورم نبود که 230 تومن پول بدی برا 6965 ورژن دو اصلا ارزش نداره
آمپلی رو 3500 پایونیر بزار 180 تومن
باندارو هر کدوم از اینارو که پیدا کردی بزار هموشون از 6965 ورژن 2 بهتره حتی کنوود 718 که خودتم میخواستی از ورژن 2 بهتره بابا
dls 960 قیمت 250 تومن
hertz ecx 60 قیمت 204 تومن
جی بی ال 938 قیمت 198 تومن
هر کدوم از اینارو پیدا کردی با آمپلی 3500 ببند اون 6965 ورژن 2 رونخری 230 تومنا:n24:
پس صددرصد آمپ 3500 پایونیر میبندم **به قیمت 180 تومن**نقل قول:
باند هم هرچی شما بگی همونو میخرم ((منتظرت بودم داداشی بیای نظر نهایی رو بهم بگی،چون دوستان اسرار داشتن 6965 ورژن ۲ بخرم،میخاستم ببینم اگه شما هم تایید میکنی برم بخرم))
cadence xenith 4 chanelنقل قول:
پیشنهاد خودت کدوم یکیه
پیشنهاد دوشتان کدومه
1-دی ال اس
2-هرتز
3-جی بی ال