سلام
فقط مودم Huawei B612 هست که قابليت اجراي طرح 360 يعني وصل شدن به دکل هاي همراه اول رو داره (در واقع تو قسمت تنظيمات اين مودم دو حالت براي اتصال به اينترنت وجود داره ؛ يکي حالت TDD که در اين حالت دستگاه امواج Tdlte را دريافت ميکنه . و حالت FD که امواج 4G Lte را که همون 4G همراه اول هست را دريافت ميکنه . پشت اين مودم نيز جاي دوتا آنتن هست که در صورتي که دستگاه روي حالت FD باشه با وصل آنتن به دستگاه قدرت گيرندگي دستگاه در حالت FD افزايش پيدا ميکنه . )
زماني هم که نصاب تماس ميگيره حتما بهش بگيد که مودم B612 رو بياره و تاکيد کن حتما مودم را با طرح 360 مي خوام . البته من خودم طرح 360 فعال نکردم و نصاب گفت با توجه به اين که آنتن دهي اينترنت tdlte در منطقه شما خوبه نيازي به فعال کردن اون نداريد و با فعال شدن طرح 360 در سرعت ، افزايش و يا تغييري نخواهيد داشت . البته اين جا نظر دوستان اينه که طرح 360 سرعت رو افزايش ميده . آدم ميمونه حرف کي رو قبول کنه ......:n27:
در مجموع ميتونم بگم اين مودم ، مودم کاملي تو بازار ايرانه و الان ايرانسل داره اونو به قيمت 1.700.000 به فروش ميرسونه و اما مبين نت اونو با قيمت 500.000 تومن بهمراه سه ماه اشتراک اينترنت ميفروشه ولي :
1- بايد به اين نکته توجه کني که مبين نت اين مودمو به ضورت اماني ارائه ميده و تا اونجايي که اطلاع دارم در زمان خريد يه چک 250.000 توماني به شما ميدن و اگه به مدت سه ماه از اينترنت مبين نت استفاده نکني مودم رو ازت پس ميگيرن و اون مبلغ چک رو هم بهت ميدن .(اطلاعات دقيق تر رو از خودشون بپرس )
2- بايد به اين نکته هم توجه داشته باشي که مودم به هيچ وجه قابل انلاک نيست (تا اين لحظه) . يعني فقط ميتوني از سيم کارت خود مبين نت روي دستگاه استفاده کني.
مبين نت کلا اينترنت پايدار تر و پينگ بهتري را ارائه ميده و در مقابل ايرانسل سرعت بيشتر و پايداري کمتري داره
در استفاده يکماه من از اينترنت مبين نت اکثر مواقع پينگ بين 30 تا 39 بوده .
تمام اونچه که از مبين نت تو اين مدت فهميدم رو نوشتم . اميدوارم اين اطلاعات کمکت کنه .
موفق باشي .