ممنونم از راهنماییتون . این نوع هدفونی که گفتین به راحتی in ear هستن ؟ چون من تا حالا هر چی داشتم in ear بوده . لینک مدلی رو که گفتین اگه واسم بذارین ممنون میشمنقل قول:
Printable View
ممنونم از راهنماییتون . این نوع هدفونی که گفتین به راحتی in ear هستن ؟ چون من تا حالا هر چی داشتم in ear بوده . لینک مدلی رو که گفتین اگه واسم بذارین ممنون میشمنقل قول:
از نظر کیفیت که هر دو خوب هستن ولی تفاوتشون بیشتر توی صدای بیس هست که بیس XB40ex نسبت به EX300 قوی تره و قیمتشون هم با اختلاف کمی از هم هستن XB40ex حدودآ 80 و EX300 حدودآ 75 تومن البته باید قیمت جدید بگیرید، بهتر از هر جا نمایندگی فروش هست که توی ایران تا دلتون بخواد داره!نقل قول:
شما هم موفق باشید.
این انواع جزو راحتترین هدفونها هستن و تقریبآ همه برای استفاده طولانی مدت ازش استفاده میکنند هم سبکه هم جلوی گوش رو نمی گیره و هم اینکه مثل inear باعث کیپ شده کانال گوش نمیشه.نقل قول:
به هر حال شما باید مجموعه انواع هدفون رو داشته باشید چون هر نوع هدفونی یک سری خصوصیاتی داره توی دیگری نیست و این به تجربه به شما ثابت خواهد شد، حالا هر چقدر هم توضیح داده بشه.
برای تجربه یک سر به اینجا هم بزنید بد نیست:
اینم لینک هدفون شما:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
شما هم موفق باشید.کد:http://www.amazon.com/Sony-Mdr-E10Lp-Blk-Headphones-Fashion/dp/B0015AFWD4/ref=sr_1_11?s=electronics&ie=UTF8&qid=1305911627&sr=1-11
خوب ابن مدل هدفون ها موقع ورزش از گوش خارج نمیشن ؟ چون به نسبت مدل های هدثشق تو گوش کیپ نمیشننقل قول:
این انواع جزو راحتترین هدفونها هستن و تقریبآ همه برای استفاده طولانی مدت ازش استفاده میکنند هم سبکه هم جلوی گوش رو نمی گیره و هم اینکه مثل inear باعث کیپ شده کانال گوش نمیشه.
به هر حال شما باید مجموعه انواع هدفون رو داشته باشید چون هر نوع هدفونی یک سری خصوصیاتی داره توی دیگری نیست و این به تجربه به شما ثابت خواهد شد، حالا هر چقدر هم توضیح داده بشه.
دقیقآ جمله قبلی که برای شما تایپ کردم:نقل قول:
درسته برای کاربرد در حرکت این دسته هدفونها مناسب نیستن ولی برای حل این مسله به شما پیشنهاد میکنم از Hook استفاده کنید که اگه اشتباه نکنم معنی فارسیش میشه قلاب که از یک سمت دور گردن هدفون قرار میگیره و از یک سمت به دور گوش شما و اینطوری محاله از گوش دربیاد حتی بهتر از inear میشه از نظر این کاربرد.نقل قول:
نکته فراموش شده: برای Hook میتونید از هدفون قدیمی یا اینکه از فروشگاههایی که هدفون ارزون قیمت دارن یک هدفون ارزون تهیه کنید و از Hook اون استفاده کنید(قیمت این هدفونها زیر 3 تومنه)
شما هم موفق باشید.
اقيون من ميخوام يه 630 بگيرم ولي نميدونم از كجا !يعني نميدونم كجا برم كه اصلشو بده بهم..تو وليعصر يا تو اين مناطق جايي سراغ داريد كه مطمعن باشه ؟ چون نمايندگي اصليش شاب راهش خيلي از اينجا دوره !
مثلا اينا كه زدن با گارانتي شاب ميدن اصليه ؟
کد:http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=224
سلام
لطفا به سوال من هم تو این تاپیک جواب بدید (تاپیک رو جای اشتباه درست کردم) :
اگه میشه بگید که با ویندوز 7 مشکل داره یا نه ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=489451
سلام
مدل های زیر رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
۱- Sennheiser HD428 Closed-Back Stereo Headphones (HD 428)
۲- Sennheiser HD202-II Closed-Back Headphones (HD 202-II)
۳- Audio-Technica ATH-T200 Closed Back Hi-Fi Headphones (T200)
۴- Koss UR29 DJ Headphones
۵- Sennheiser HD201 Closed Back Headphones (HD 201 Full Size)
۶- Koss UR20 DJ Headphones
۷- Shure SRH240 Professional Closed Back Headphones (SRH 240)
قیمت کدومش زیر ۴۰ هست؟
اینکه یه هدفون hi-fi (های-فای) داشته باشه خیلی ویژگی خوبیه یا اینکه مهم نیست؟اصلا این های فای تو فایل هایی که به صورت mp3 هستن کارایی داره یا مخصوص فرمت های کیفیت بالاست؟
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اگه این مدل هایی که گفتم تو بازار نیستن چند تا هدفون با قیمت زیر۴۰ که به صورت Closed-Back باشه معرفی کنید
دوست عزیز تماس بگیرید با خود نمایندگی شاب و ازشون آدرس فروشگاههای نماینده اونها رو بگیرید.نقل قول:
و اینکه بعید میدونم کسی بیاد هدفون جعلی رو با برچسب گارانتی شاب بفروشه شما میتونید شماره سریال رو از طریق تلفن با شاب چک کنید.
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
دوست عزیز جواب شما داده شد.نقل قول:
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
دوست عزیز از این لیست بلندی که انتخاب کردید فقط دو مدل:
HD428 و HD202 با بودجه شما هماهنگ هستن به این شرط که نمایندگی سنهایزر اونها رو داشته باشد!
بقیه بعید میدونم تو ایران حتی فروشگاهی از این برندها داشته باشه حالا چه برسه به این مدل خاص.
Hi-Fi یک اصطلاح هست که تعریف خلاصه اون میشه:
دستگاهی که حداقل پارامترهای مهم کیفی را داشته باشه که معمولآ برای صدا و تصویر این اصطلاح بکاربرده میشه و اگه دستگاهی این برچسب را داشت میشه گفت حداقل کیفیت مطلوبی داره البته فراموش نکنید که برای وسائل ارزان قیمت فقط در حد یک برچسب زینتی هست.
پیشنهاد میکنم قبل از انتخاب و برای آشنایی بیشتر به اینجا یک نگاهی بندازید:
شما هم موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
خب با این توصیفاتی که شما گفتید که هدفون های بلوتوث زیاد خوب نیستند من نظرم برگشت به همون سیم دار ها حالا من بین 2 موضوع موندم:
1- به نظرتون یه هدفون خوب برای آهنگ بگیرم + یکی از این میکروفون های جدا برای چت صوتی ؟
2- یه هدست معمولی برای چت + یه هدفون خوب؟
تا سقف 90 -100 تومن برای هر 2 تاش چه مارک ها و مدل هایی رو پیشنهاد می کنید که زیاد کار کنند و سیم هاش همچین راحت خراب نشن و اگه قیمت اش رو هم بگید ممنون میشم .
کلا خودم از هدست های ارزون قیمت راضی نیستم چون برام بیشتراز چند ماه کار نکردند... اگه ممکنه قیمت و یه مدل از اون میکروفون ها رو هم بگید.
اینو بگم که منظورم هدفون های توگوشی نیست.
ممنون
دوست عزیز هدفونهای بلوتوث خوب هستند اما برای کاربرد شما فرقی با هدفون معمولی ندارند(کاربرد شما چت هست)نقل قول:
طبق گفته شما که خصوصی فرمودید دو کاربرد دارید:
1. موسیقی
2. چت
به نظر از دو گزینه ای که انتخاب فرمودید دومی بهتر باشه جون:
1. برای انتخاب هدست هزینه زیادی پرداخت نمیکنید
2. بیشتر هزینه صرف خرید هدفون خوب خواهد شد که مطمئنن از هدست کیفیت صدای بالاتری دازه
دلیل قطعی سیم فقط بی کیفیتی نیست. اگه بیشتر مراقب باشید زمان بیشتری می تونید از یک هدست ارزون استفاده کنید ولی مطمئنن قرار نیست که با 10 هزار تومن چند سال این هدست کار کنه.
بهترین گزینه برای شما با توجه به مقدار بودجه استفاده از هندزفری بلوتوث هست که امکان اتصال هدفون جانبی داشته باشه که دو مدلش رو به شما معرفی کردم:
Jabra 3030 , SonyWM600 که مدل سونی الان قیمت دقیق ندارم هم کیفیت بالاتری داره و هم قیمت بالاتری اگه اشتباه نکنم باید همون قیمت سابق باشه که 110 االی 120 تومنه البته بعضی از دوستان باز شده از روی گوشی رو خریدن 80 تومن که شارژر همراش نیست هر چند شارژرش USB هست.
مدل جبرا هم خوش قیمته 65 تومن ولی امکانات جانبی سونی رو نداره و بر خلاف سونی حتمآ باید براش هدفون اضافه بگیرید چون کیفیت خوبی نداره.
حالا برای هدفون معمولی دو برند فعلآ خوش قیمت هستن البته به نسبت کیفیت:
1. کریتیو
2. سونی
مدلهای محبوب کریتیو:
1. EP-630 صدای بیس قوی و های خوب ، مناسب برای سبکهای الکترونیک
2. EP-635 صدای بیس متعادل و بقیه خصوصیات مثل 630
3. EP-830 خصوصیات صوتیش مثل 635 البته خیلی بهتر
مدلهای محبوب سونی:
1. EX300 صدای واضح و وخوب
2. EX500 بیس قوی
شما هم موفق باشید