نه شما 100 ساعت اول سعی کنید از مد داینامیک استفاده نکنید.و از نمایش طولانی مدت تصاویری که لگوی ثابت دارن پرهیز کنید من جمله تصاویری که 16:9 نیستند و باعث میشه بالا پایین تصویر نوار مشکی رنگ به وجود بیاد.نقل قول:
Printable View
نه شما 100 ساعت اول سعی کنید از مد داینامیک استفاده نکنید.و از نمایش طولانی مدت تصاویری که لگوی ثابت دارن پرهیز کنید من جمله تصاویری که 16:9 نیستند و باعث میشه بالا پایین تصویر نوار مشکی رنگ به وجود بیاد.نقل قول:
مرسی. تو این فاصله که شما لطف کردین و پاسخ میدادین من پستم رو ویرایش کرده بودم اینو اضافه کردم:نقل قول:
شما هم هاله سبز رنگ مشکوکی تو قسمتی از صفحه نمیبینید؟ مخصوصاً تو رنگ های خاکستری و سبز.
دوستان ۱ سوال، توی کاتالوگ نوشته عینک سه بعدی ۳،۲ متر برد داره من هم تست کردم تا ۴،۵ متر باز هم جواب میداد ولی بیشتر از اون قطع و وصل میشد آیا روشی هست که بشه این برد رو برای vt30 و st30 بیشتر کرد؟ البته تو ایران قابل دسترس باشه چون ir booster هست مه با vx300 کار میکنه ولی هم تو ایران نیست هم معلوم نیست با این مدلها کار کنه
ممنون
منظورت همون هاله ی سبز رنگی هست که بطور خیلی جزیی و نامحسوس اطراف اجسام متحرک در تصاویر دیده می شه ؟ ( اونم توی فاصله نزدیک و با دقت زیاد ؟)نقل قول:
من خونه این رفیقم pirates of caribbean 4 رو با vt30 دیدم ۶۵ اینچ پخشش هم pioneer lx54 بود البته سر راهش به تلویزیون یک pioneer lx85 av receiver هم گذاشته که تصویر از پخش میره توی اون بعد میره به vt30نقل قول:
crosstalk رو داشت با توجه به اینکه این فیلم بیشترش توی تاریکی بود ولی متوجه لرزشی توش نشدم
در مورد فاصله هم کاملا موافقم حدود ۳ متر بهترینه
توی نور هم رفلکس چراغها تو عینک اذیت میکنه
خلاصه من هر روز که میرم خونه اینها به تلویزیونشون تعظیم میکنم (البته قکر کنم همین روزهاست که باباش دیگه راهم نده)
من خونه این رفیقم pirates of caribbean 4 رو با vt30 دیدم ۶۵ اینچ پخشش هم pioneer lx54 بود البته سر راهش به تلویزیون یک pioneer lx85 av receiver هم گذاشته که تصویر از پخش میره توی اون بعد میره به vt30نقل قول:
crosstalk رو داشت با توجه به اینکه این فیلم بیشترش توی تاریکی بود ولی متوجه لرزشی توش نشدم
در مورد فاصله هم کاملا موافقم حدود ۳ متر بهترینه
توی نور هم رفلکس چراغها تو عینک اذیت میکنه
خلاصه من هر روز که میرم خونه اینها به تلویزیونشون تعظیم میکنم (البته قکر کنم همین روزهاست که باباش دیگه راهم نده)
مقایسه led / lcd و پلاسما به روایت تصویر :
اینکه میگن به برایتنس led یا lcd زیر نور مغازه ها توجه نکنید بیشتر این برایتنس fake هست و باعث میشه حقیقت ماجرا رو نبینید که همون کنتراسته واسه اینه:
led / lcd:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
plasma:
led/lcd:
plasma:
led/lcd:
plasma:
led/lcd:
plasma:
led/lcd:
plasma:
از اساتید محترم سایت کسی راجع به طول عمر VT30 اطلاع داره، در کل عمر VT30 بیشتر هستش یا LED و LCD های موجود در بازار؟
عمر کامل پلاسما معلوم نیست نیمه عمر نئوپلاسما پاناسونیک 100 هزار ساعت یعنی بعد از 100 هزار ساعت درخشش نصف روز اول میشه عمر کامل ال سی دی 60 هزار ساعت بعد از 12 هزار ساعت درخشش نصف روز اول میشه (نیمه عمر) عمر ال ای دی 100 هزار ساعت.
عمر پلاسما کمتره ولی افت کیفیت تصویر هم کمتره..............................