به درد انلاین بازی کردن میخوره بتونی تحت لایو با دوستات و سایر مخلوقات زمینی فیفا بازی کنی:n26:نقل قول:
Printable View
به درد انلاین بازی کردن میخوره بتونی تحت لایو با دوستات و سایر مخلوقات زمینی فیفا بازی کنی:n26:نقل قول:
سلام.
من توی بازی PES با دکمه های 2 و 4 (ضربدر و مربع) به صورت همزمان میتونستم شخص صاحب توپو دنبال کنم و توپو ازش بگیرم ولی تو FIFA نمیشه. چیکارش کنم؟ چطوری توپو از طرف بگیرم؟ خیلی سخته؟؟؟؟
درود
شما باید به تنظیمات مراجعه کنید و حالت دفاعی رو از tactical به legacy تغییر بدید .
یکم کرنر زدن رو میگید چه طوری بزنیم که خطر ناک باشه؟؟؟
راستی از عمق دفاع خیلی راحت گل میخورم.طرف میاد پشت محوطه راحت پاس میده داخل و گل!چی کار کنم؟؟؟؟
و من خودم وقتی حمله میکنم خیلی تعداد کمه..هر تاکتیکی هم استفاده میکنم نمیشه.چی کار کنم تعداد زیادتر بشه؟؟؟
دفاعم خیلی ضعیفه چه کنم لطفا کمک کنید از نظر تاکتیکی .:n03:تیم من رئال است.
از فیفا 14 چه خبر ؟
بچه ها چیزی از انجام شادیهای پس از گل میدونید؟ تا جایی که من اطلاع دارم تا حدودی میتونیم نوع شادی رو خودمون انتخاب کنیم. حتی یه فیلم دیدم که مسی بعد از گل رقص مایکل انجام میداد!! :n04:
با جهت به هر سمت زمین که خواستید حرکت کنید سپس :n02: LB یا LT رو نگه دارید ( ps3 میشه L1 و یا L2 ) با آنالوگ سمت می تونید انواع خوشحالی ها رو انجام دهید . مثلا یه بار راست یه خوشحالیه دوبار راست یه خوشحالی 2 بار بالا یه خوشحایه و یا 1 بار پایین و ... یه عالمه هست فقط یادتون نره باید LB و یا LT رو نگه دارید بعد با انالوگ سمت راست حرکت ! بزنید . در ضمن خوشحالی های LB با LT فرق می کنند .نقل قول:
اگه کافی نبود بگید بیشتر بگم !؟:n16: بگم ؟ بگم ؟ :n09:
نقل قول:
قربونت فقط بگو رقص مایکل رو چطور اجرا کنم؟!! ;)