داره ولی به خونه نهایت 512 با مدرک شرکتی چیزی برای سرعت بالاتر باید خط به نام شرکت باشه قیمتاشم از اینجا ببننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
داره ولی به خونه نهایت 512 با مدرک شرکتی چیزی برای سرعت بالاتر باید خط به نام شرکت باشه قیمتاشم از اینجا ببننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محله ما یه موردی هست که باعث شده هم شدیدا برخورد کنن با تجهیزات ماه.واره هم مرکز مخابرات رو نمیذارن شرکتی بشه. ای کاش یه طرح می ریختن که هم محدود شه و هم 6 ساعت رایگان رو بشه اورد جلوتر ، مثلا از 23 تا 5 . اینطوری بیشتر فوتبال ها هم میفتاد تو تایم رایگان :31:نقل قول:
خیلی جالبه مگه محلتون کجاست؟ تا حالا اینجوریش ندیده بودم در شما شهرم که خیلی گیر میدن شرکتای خصوصی میدن م ا ه واره هم که تا دلت بخواد تو شمال شهر هست شاید شما زیاد جدی گرفتی میترسی بزاری در ضمن یه چیزی به فرمایشات دوست قبلی اضافه کنم اگه فقط میخوای فوتبال نگاه کنی پکیج j.s.c و r.a.i و یه چند تا دیگه به صورت روزانه هم کدش میاد هم ساف ت کم میشه و اگه فقط فوتبال میخوای احتیاج نیست ماهی 10 بدی کیفیت تصویرشم 1080 هست که گیرنده باید پشتیبانی بکنهنقل قول:
در مورد حجمی شدن و اینها همش نکته انحرافی اصلش اینه که اگه خودشون بخوان میکنن به حرف ما کار ندارن ما حالا هی بیگم بشه نشه:31:
مرکز شهید باکری هستیم. کلا اینطوریه اینجا کاریش هم نمیشه کرد. دلیل شرکتی نشدن فکر کنم این باشه که پورت های پادگان های سپاه و ارتش هم این مرکز میده و شاید به بهانه امنیت و این جور مسائل نمیذارن شرکت ها خدمات بدن. ماه.واره هم هیچ کسی پا پیش نذاشته منم میترسم :31:
یعنی محله شما وایمکس و وایرلس point to point هم ساپورت نمیکنه؟نقل قول:
وایمکس ایرانسل کارشناسش اومد خونه و بررسی که کرد آنتن صفر بود! دومی هم نمی دونم چیه دقیقا ولی ظاهرش که میگه گرون درمیاد :31:نقل قول:
سلام دوستان.چرا داخل سرویس مخابرات سرعت torrent پایینه؟:41:
از اینا که میان رو پشت بوم یک دستگاه نصب میکنن! کلا شرکتاش به صورت محله ای کار میکنن یعنی هرکدوم چند تا محله خاص رو پوشش میدن.نقل قول:
خوبه من محله شما زندگی نمی کنم وگرنه تا الآن از بی اینترنتی سر از بیمارستان در آورده بودم.:31:
کدوم مرکزی؟ اینا یک مشکلی فنی دارند گفتم فعلا نگم چون مسخره استنقل قول:
میشه لطف کنید بگید مشکل از چیه؟ هر چه قدر هم مسخره باشه قول میدم نخندم.:31:نقل قول: