راستي اين قطب نماي ديجيتال اين گوشي كجاست؟
راستي اين قطب نماي ديجيتال اين گوشي كجاست؟
سلام دوستان
من هم همین مشکل رو دارم
می خوام رام گوشی رو عوض کنم،گوشی رو به حالت دانلودینگ میبرم و به کامپیوتر وصل میکنم اما odin کام گوشی رو نمیشناسه و زرد نمیشه
برنامه ی kies رو نصب کردم و درایور گوشی رو هم نصب میکنم اما باز گوشی شناخته نمیشه
قبل از اینکه گوشی رو رست کنم وقتی گوشی رو به pc وصل میکردم میشناخت و حتی میشد فایل درون گوشی ریخت
امه حالا که ریست کردم اینطور نمیشه و ادین هم نمیشناسه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من توجه نکردم ولی بعید می دونم به رام ربط داشته باشهنقل قول:
آیکن مسیج هم نمی دونم:31:
یه چند تا بازی اینجا هست:
چند تا هم اینجاست:کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=163569
اینم پک بازیهای گیم لافت که دیتاشون رو با وایرلس بگیر:کد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1085
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=162462
سلام ...
منم به جمع دارندگان بهترین گوشی جهان پیوستم .
made by گرفتم 715 از پاساژ علائدین .
همه چیزش عالیه .
ساپورت کامل زبان فارسی + کیبورد فارسی + منو فارسی .
فقط یه مشکل دارم که اونم داغ کردن وحشتناک گوشی از ناحیه دوربینه !
اگه آسیبی بهش نرسه مشکلی با این گرما ندارم ، ولی بعید میدونم آسیب بهش نرسه . (الان خاموشش کردم قبل از اینکه آتیش بگیره :31:)
میخوام آپدیتش کنم . به صورت آنلاین مشکلی نیست ؟ لاک نمیشه گوشی ؟
این تعهدی که قبل از نصب آپدیت میگیره رو برام به صورت فارسی مینویسه ، فکر میکنم مشکلی نباشه .
ممنونم ...
سلامنقل قول:
الا 2.3.3 هست! به 2.3.4 تبدیل کن داغی بی داغی دیگه!:31:
مرسی ، آنلاین آپدیت کنم ، رام اینا نمیخواد ؟نقل قول:
فروم همسایه نوشته بود آنلاین آپدیت کنید لاک میکشه ، البته نوشتش برا چند سال پیش بود :20:
:11:
کدوم 2.3.4 بهتره ؟ اگه بخوایم از رام اصلی استفاده کنیم برای مسیج فارسی و مرورگر فارسی چیکار کنیم ؟!نقل قول:
سلام
الا 2.3.3 هست! به 2.3.4 تبدیل کن داغی بی داغی دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا آنلاین چیه:31:نقل قول:
با ادین و فایل فلش!
فریم ور اصلی ورژن kg6 آخرین بود همون رو بریزین!
بهترین راه رو من این میدونمنقل قول:
کدوم 2.3.4 بهتره ؟ اگه بخوایم از رام اصلی استفاده کنیم برای مسیج فارسی و مرورگر فارسی چیکار کنیم ؟!
شما اول به kg6 ببر! بعد روت کن و بعد از رام Cognition S2 استفاده خیالتون راحت این رام دیقا کپی رام آفیشیال هست و با تاچ ویز! والبته فرق هاش نسبت به فابریک میشه به مصرف کمتر باتری وسرعت بیشتر اشاره کرد! در ضمن تغریبا بدون باگ هم هست پس خیالتون راحت!
در ضمن کرنل رو هم اگه به ke4 یا jeffrey speed 2.1 تبدیل کنید خیلی بهتر هست
ممنون . نظرتون در مورد رام XXKH3 چیه ؟! این جدیدتره یا kg6 ؟ راستی برا فارسی ساز مرورگر اصلی گوشی چیکار کنیم ؟!نقل قول:
هترین راه رو من این میدونم
شما اول به kg6 ببر! بعد روت کن و بعد از رام Cognition S2 استفاده خیالتون راحت این رام دیقا کپی رام آفیشیال هست و با تاچ ویز! والبته فرق هاش نسبت به فابریک میشه به مصرف کمتر باتری وسرعت بیشتر اشاره کرد! در ضمن تغریبا بدون باگ هم هست پس خیالتون راحت!
فرقی نمیکنه kh3 با kg6 ! دقیق مطمعن نیستم کدومش آخرین هست ولی چیزی که مهمه تو کارکرد تفاوت ندارن !نقل قول:
شما با این رام cognition و روش فارسی سازش که ماله آقا احسان هست(از بچه های انجمن م و ب ا ی ل س ت ا ن) استفاده کنین همه جا فارسی نشون میده:46: