این هم توضیحات فارسی توسط خودم !
1- بازی رو نصب کنید و باید در Social Club عضو باشید "یعنی باید اکانت داشته باشید " که مهم نیست !
2 - از فایل LaunchGTAIV.exe در دسکتاپتون یک Shortcut بگیرید .
3- در Properties این Shortcut وارد بشید و بعد از مسیر بازی عبارت های زیر رو با یک Space در اول قرار بدید !
-windowed -texturequality=2 -renderquality=4 -detailquality=99 -viewdistance=99 -width=1680 -height=1050
چند نکته : این روش برای بعضی افراد در XP کار کرده و در ویستا برای خیلی ها کار نکرده ! لینک در نقل قول موجوده !
رزولشنی که در بالا میبینید رو طبق تصویر مانیتورتون باید تغییر بدید !
و همچنین تنظیمات رو !
کسی که این رو نوشته سیستمش به شکل زیر هست و به صورت تمام جزییات عین مشخصاتی که در بالا نوشته شده با سبز رنگ بازی کرده و این هم لینک عکسش !
سیستم شخص نویسنده :
average AMD 64x2 4000+ with an average if not old NVIDIA Geforce 8800 GT (256MB) and 2 GB of DDR-RAM
کد:
http://img225.imagevenue.com/img.php?loc=loc191&image=37013_SOLVED464_122_191lo.jpg
خط فرمان مسیر شما به این شکل در میاد !
"D:\Games\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -windowed -texturequality=2 -renderquality=4 -detailquality=99 -viewdistance=99 -width=1680 -height=1050
همونطوری که نویسنده هم آرزوی این رو کرده که سیستم همتون راه بیفته تو GTA IV من هم این ارزو رو انجام میدم !
این هم یک نمونه عکس البته نه بر روی GTA IV بر روی یک Shortcut دیگه چون خودم بازی رو ندارم ! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]