نقل قول:
میدونی هر کی این مطلبو میخونه با خودش میگه خدایا مگه چه سوتی داده؟؟؟؟
اگه برات اشکالی نداره بگو قضیه از چه قرار بوده؟:n02:
ببخشید که فضولی میکنم:n01:
Printable View
نقل قول:
میدونی هر کی این مطلبو میخونه با خودش میگه خدایا مگه چه سوتی داده؟؟؟؟
اگه برات اشکالی نداره بگو قضیه از چه قرار بوده؟:n02:
ببخشید که فضولی میکنم:n01:
تنها یه جمله:
خواستن توانستن است....
همین
به قول یکی از بچه های همین تاپیک نوشته بود:
وقتی کسی چیزی رو نمیدونه سر اون چیز باهاش کل کل نکنین، راست میگفت
منو یاد یه بنده خدایی انداخت
یه روز رفته بودم خونشون،بحث کامپیوتر شد،من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر بودم،اما اون هم سن من بود و دیپلمشو (تجربی)گرفته بود و سربازی شو هم تموم کرده بود
میگفت رشته کامپیوتر یه رشته کاملا بیخودیه، و همه بلدن با کامپیوتر کار کنن :sq_6:
میگفت الان داداشم که کلاس پنجم دبستانه کامل همه چیز کامپیوتر رو بلده و خودش یاد گرفته(چون من جلوشو نگرفتم و هر وقت سئوالی در مورد کامپیوتر داشت منم بهش میگفتم انقدر امتحان کن تا خودت یاد بگیری)
و حالا به اندازه ی یه مهندس کامپیوتر بلده...:n27:
آخه یه بچه دبستانی که زبان انگلیسی تا حالا نخونده ،چرا درموردش همچین ادعایی میکنی؟
گفتم تو چی فکر کردی،فکر کردی فقط کامپیوتر همین آهنگ گوش کردن و شو نگاه کردنه؟
خلاصه هر چه بهش درمورد کامپیوتر توضیح دادم توی کتش نمیرفت که نمیرفت...
باز بحث گوشی شد:n08:
من یه گوشی نوکیا c7 داشتم که از همه امکانتش(Gps,WiFi,NFc...)استفاده میکردم و به کارم میومد
گفت چند خریدی گفتم 400
گفت اوه اوه
چه خبره انقدر الکی پول به گوشی دادی
دیدم از توی جیبش یه گوشی صد تمونی درآورد گفت ببین این رو خریدم250 هزار تومن:n02:
ببین چه دوربینی داره؟(3پیکسل)
اما از 8 پیکسل تو هم بهتره،این گوشی اصلیه،سرعت بلوتوثشو ببین.:n25:.. و و و...
گفتم اون گوشی به کار تو بهتر میاد این گوشی به کار من.
امکانتشو بهش توضیح دادم هیچی نفهمید ،باز دوباره گفت یه گوشی فقط میخواد زنگ بخوره جواب بدی بعد قطع کنی:n30:
خلاصه اون روز با نفهمی هاش اعصابمو خط خطی کرد
بعدا باخودم گفتم چه غلطی کردم که با این کل کل کردم
این جور آدمها رو با بزاری توی همون جاهلیت بمونن
به نظرم بهتر بود به جای اینکه بگید "حواستون به جمع باشه" میگفتید با قومیت،ظاهر و ... شوخی نکنید.نقل قول:
همیشه سعی کنید اگر در جایی و جمعی قصد مزاح و شوخی دارید در مورد قومیتی یا دین خاصی و یا ظاهر((مثلا کچل بودن یا بینی بزرگ داشتن و...)) حواستون به جمع باشه! یوقت حضار کسی مورد خطاب نشه! یا مثلا بابای دوستتون شوهرش یا ...خلاصه حواستون باشه دیگه:n28: سوتی دادم یعنی در چه حد!:n30:
سلام .
چند روز پیش روز رو با اتوبوس رفتم مسافرت ، حواسم نبود جایی نشستم که تا مقصد آفتاب میخورد البته پرده بود و کولر هم داشت ولی خب هر از گاهی اذیت میشدم . قبل از سوار شدن یا رزرو کردن بلیط یه حساب ساده با
خودتون بکنید _خیلی وقته اینکارو انجام میدم ولی اینبار یادم رفته بود - مثلا شما قراره از تهران با اتوبوس از تهران به تبریز برین یعنی توی مسیری که پیچی بیشتر از 90 درجه نداره و همش توی اتوبانه
یعنی با اغراق زیاد یه خط راست ، افتاب هم که از شرق طلوع میکنه و غرب هم غروب ما هم که تو نیمکره شمالی هستیم پس معلومه کسی که سمت راننده بشینه توی کل مسیر آفتاب بهش میخوره .
آقا اینقدر نقل قول نگیرین -قانون تاپیکه - بدون نقل قول هم میتونین جواب بدین !
لطفا تجربیات خودتون رو توی دعوا (خارج از خونه و خونواده) بگید. مثلا باید چه کار کنیم؟ اول زنگ پلیس بزنیم؟ ما هم سر و صدا کنیم؟ یا ... ؟
دوستان عزیز لطفا در مورد تجربیات یک دیگر نظر ندهید اگر تجربه ای دارید بفرمایید
خواهش دیگه ای که دارم لطفا مطالب رو از سایت های دیگه کپی نکنید اینجا قرار بدین
حتی اگه به نظر خیلی پند اموز باشند ...
با تشکر ..
از هیچ کس هیچگونه توقعی نداشته باشید با آدمها مهربان باشید اما از آنها توقع مهربانی نداشته باشید.
زمانی که با ماشین تصادف میکنید سعی کنید با طرف زیاد بحث نکنید چون منجر به درگیری میشه فقط کافیه صبر کنید تا پلیس بیاد
یه ضرب المثلی هست که میگه "خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند"، این برای خودم کاملا اثبات شد، همیشه وقتی خوبی به کسی میکنید سعی کنید به اندازه باشه نه بیش از اندازه، حتی اگه اون شخص رو خیلی دوست دارید یا حتی اگه عاشق اون شخص هستید، چون آخرش با بدی جواب خوبیهاتونو مگیرید :n28: