علاوه بر مشکل بالا:نقل قول:
چجوری مرحله های Wanted Poster رو بازی کنم؟راهنماش رو گرفتم و روی نقشه مشخص شده ولی وقتی میرم محلی که مشخص شده چیکار باید بکنم؟هیچ اتفاقی نمی افته.:41:
لطفا راهنمایی کنید:46:
Printable View
علاوه بر مشکل بالا:نقل قول:
چجوری مرحله های Wanted Poster رو بازی کنم؟راهنماش رو گرفتم و روی نقشه مشخص شده ولی وقتی میرم محلی که مشخص شده چیکار باید بکنم؟هیچ اتفاقی نمی افته.:41:
لطفا راهنمایی کنید:46:
دوستان چیکار کنم پاک نمیشه!نقل قول:
تو add/remove چیزی نداره،تو پوشه های خود بازیم uninstall تداره....
سلام دوستان من سیوای این بازی رو از تاپیک "درخواست سیو"دانلود کردم اما وقتی میخوام لودینگ کنم اینو میاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم؟
ممنون
جفتشون رو باید بری داخل مغازه و تمام مغازه رو شیشه ها پنکه سقفی و هر چی که می تونی رو درب و داغون کنی اونقدر داغون می کنی داخل مغازه رو که علامت قرمز برهنقل قول:
وانتد پوستر ها که مرحله نیست میری جلوشون وایمیستی و برشون میداری اگه نقشه راهنما رو گرفتی یکم مضخرفه اینو بدون چون دقیق نیست محل هایی که مشخص کردهنقل قول:
خوب دستی پاک کن بازیت دستکاری شده اس نصب نمیشه دیگه فقط اکستراکت میشهنقل قول:
+
لینک DLC بتریال آف جیمی رو اصلاحیدم توی پست دوم ;)
سلام
من این Joe's Advanture DLC رو نصب کردم ولی بازی رو تازه نصب کرده بودم و هیچی ازش نرفتمه(البته قبلآ بازی رو تمام کرده بودم) و الان که این رو نصب کردم هیچی به منو اضافه نشده من باید چه کار کنم؟
دوستان شاید مربوط به شماره دو نباشه اما بد نیست بهش اشاره کنم.
من دیروز طلبه شدم مافیا 1 رو هم در کنار 2 نصب کنم اما دیدم نصب نمیشه رو ویندوز 7 .
جالب اینه که مثلا مکس پین 1 نصب میشه و اجرا هم میشه اما موسیقی نداره یا Gears of War نصب میشه و اجرا نمیشه.
فکری که به ذهنم رسید این بود که توی ویندوز XP مجازی نصب و اجراش کنم اما نصب شد و اجرا نشد. (اکس پی مجازی واقعا بی خوده)
فولدر نصب شده توی اکس پی مجازی رو کپی کردم یه جای دیگه رو هارد و رفتم تو ویندوز 7 و اجراش کردم دیدم کار کرد و جواب داد.
واقعا مافیا 1 یه چیز دیگه بود.
خداییش با حرفت موافقم با اینکه مال 8 سال پیشه ولی میگم هنوزم فوق العادست مخصوصا با دوبله دارینوس.نقل قول:
:18:نمیدونستم دوبله شده مافیا 1 !!!! از دوستان کسی لینک دانلود مافیا 1 دوبله شده رو داره ؟! اگه لینک دانلودشو سراغ دارید . خیلی ممنون میشم پ.خ کنید :11::11:نقل قول:
وای پسر بدون دوبله بازی کردی نصف عمرت بر فناست.حتما حتما واسه دارینوس رو بگیر.نقل قول:
منم دوبله شده دارینوسشو بازی کردم حرف نداشت انصافآ کارشون عالی بود هنوز که به یادش می افتم تا نیم ساعت داستانشو مرور می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان یکی بنده رو راهنمایی کنه ثواب داره به خدا:19:نقل قول: