پیش 1 :
نظر من : رمزینه یا فار
چیزی که اکثرا دارن : مبتکران
پیش 2 :
نظر من : فار
Printable View
پیش 1 :
نظر من : رمزینه یا فار
پیش 2 :
نظر من : فار
اگر فردی الان کنکور بدهد و درصد های زیر کسب کند:
دروس عمومی 60 درصد
زیست شناسی 25 درصد
ریاضیات فیزیک شیمی 10 درصد
می تواند در مدت باقی مانده به درصد های زیر برسد؟
دورس عمومی همان 60 درصد
زیست شناسی و شیمی 45 درصد
ریاضیات و فیزیک 25 درصد
اگر جواب بله است چگونه و چه طور می توان آن درصد ها را در مدت باقی مانده ارتقا داد؟
متشکرم سال نو مبارک
خواهش میکنم جواب بدید
نقل قول:
سلام دوستان عيدوت مبارك ، اين اولي پستمه تو سال 90!
دوست عزيز به نظرم بهتره شما تو اين فرصت باقي مونده بيشتر به نقاط قوتتون توجه كنيد و اونا رو تقويت كنيد اينطوري خيلي بهتره!
نقل قول:
ببین با زدن کدوم سوالا این درصدها رو بدست آوردی.چه مبحثی بود که سوالشو به خاطر یه نکته ی کوچیک یا یه فرمول یا شک بین دو گزینه یا هرچی دیگه نزدی اینجوری میتونی اشکالاتو بفهمی..قشنگ آزمونتو تحلیل کن
متشکرم
فقط نمیدونم رسیدن به درصد زیست شناسی 45 و شیمی 45 درصد سخته یا آسونه؟
کسی میتونه راهنمایی کنه در این زمینه؟
مشکل اینجاست که هر کسی یه سطحی داره واسه همینم ما نمیتونیم تشخیص بدیم برای شما این کار ساده است یا سخته. مثلا یکی پیدا میشه با یه دور خوندن 60 میزنه یکیم پیدا میشه با چند دور خوندن 60 میزنه بستگی به خود شما دارهنقل قول:
با تشکر از شمانقل قول:
خوب سطح من الان برای زیست شناسی در سطح 25 درصد هست
یعنی امکان اینکه تا کنکور به 45 درصد برسه هست یا نه؟
نگرانم
برای شیمی چه طور؟
با سلام خدمت همه دوستان و تبریک عید و سال جدید خدمت همه . بعد از وقفه چند ماهه برای یه سوال اومدم به دوستانی سر بزنم که حتما آگاهی ها شون از من در رشته ها فکر میکنم بیشتره .
همه میدونیم شیمی در مقطع کارشناسی دو گرایش داره . محض و کاربردی .
من چون رشته ریاضی ام ناچارا باید شیمی کاربردی رو انتخاب کنم . حرف من ایجاست که :
اگر من برم و شیمی کاربردی رو در مقطع کارشناسی بخونم برای ادامه تحصیل با اونهایی که محض خوندن در همون گرایش های "معدنی و آلی و شیمی فیزیک و .... " باید ادامه بدم؟
یعنی از مقطع کارشناسی به یعد گرایش ها مشترک میشه؟
منتظر پاسخ هام . فعلا
نقل قول:
نه بابا
تست که خیلی زدم
کتاب های سبز ، گاج ، همگامان و جادویی رو کامل زدم (البته سبز رو کمتر ، چون به نظرم سوالاش خیلی مسخره ست ، کنکور اینقدر هم مسخره نیست ... :13:)
آزمون قلم چی و گزینه 2 هم شرکت کردم و درصد هام تا حالا زیر 80 نبوده
اما خب ...
نمی دونم چه جوری منظورم رو بهتون برسونم ... دانش آموزهای دیگه این 3 کتاب رو در مدت 3 سال کار می کنن اما من 1 سال ... خب می ترسم سر کنکور بد بزنم :41:
بابت راهنمایی کتاب Reading هم ممنون
یکم امید بهم بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اول عید هیچی نخوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میانه ترازمم 6400 ئه !