آره هر سال هم مهر هم بهمن پذیرش دارن.نقل قول:
دفترچش یکی دو ماه دیگه میاد.
Printable View
آره هر سال هم مهر هم بهمن پذیرش دارن.نقل قول:
دفترچش یکی دو ماه دیگه میاد.
دفترچه؟ منظور بنده ثبت نام بدون کنکور بود البته که از طریق سایت سنجش انجام میشه..نقل قول:
توی ایران هنوز وقتی ثبت نام دانشگاهی باشه دفترچش هم چاپ میشه. علمی کاربردی هم همین طوره.نقل قول:
سلام
ثبتنامی های ورودی بهمن کی شروع میشه؟میشه به غیر از مدرک ساختمان برن یه رشته مثلا معماری؟حالا توسایت باید اسم رشمونو معماری بزنیم؟یا موقع ثبتنام نهایی برای ورود به دانشگاه؟
بعد ثبتنام که کردیم دیپلممون آماده نشد میتونیم همین نوبتمون رو برای ورودی مهر نگه داریم؟یا باید دوباره ثبتنام کنیم؟
حدودا یه ماه دیگه ثبت نام شروع میشه.نقل قول:
میتونید هر رشته دیگه ای غیرمرتبط با دیپلمتون بزنید.
ملاک قبولی توی علمی کاربردی معدل دیپلمتون هست!نمیتونید.
یکی از دوستان مثل اینکه حسابداری دولتی میخونه و حالا میخواد بیاد علمی کاربردی اورژانس اضطراری(نمیدونم اصلا یه همچین چیزی هست) بخونه.میتونه اینکارو بکنه؟اگه آره از کی و کجا باید اقدام کنه؟
معدل باید چند باشه؟الان من که دیپلم حاضر نشده و دی امتحان دارم و نمیدونم که معدلم چند هست چیکار کنم؟نقل قول:
اینکه معدل باید چند باشه رو سازمان مرکزی مشخص میکنه چون برای هر رشته و دانشگاهی با توجه به شرکت کننده هاش فرق میکنه اما با 12 - 13 هم میشه همون انتخاب اول قبول شد.نقل قول:
اگه دی امتحان دارید باید دفترچه ورودی بهمن ها رو بگیرید.
بدون آزمون هست دیگهنقل قول:
من فقط یه دانشگاه تو شهرمون تو اولویته فقط اونو میخوام برم.
حالا معدل رو تو موقع ثبتنام چجوری ثبت کنم؟
کلا میشه یه راهنمایی کلی کنین؟چون دی امتحان دارم گفتم
دوست عزیز چه عجله ای برای ثبت نام دارید اگر هنوز درستون تموم نشده.. چون پذیرش دانشگاه جامع از طریق معدل انجام میگیره، نمره معدل براشون مهمه.. اگر معدلی که موقع ثبت نام وارد میکنید با معدلی که روی مدرک یا گواهی موقتتون درج شده مغایرت داشته باشه بعدا با مشکل مواجه خواهید شد.. به نظر بنده ریسک نکنید و برای ترم مهر سال بعد ثبت نام کنید.. یا اینکه حضورا به واحد آموزش و ثبت نام همون دانشگاهی که مد نظرتون هست مراجعه کنید و این موضوع رو حضورا ازشون سوال کنید.نقل قول: