نصب کردم اما نشد...نقل قول:
Printable View
نصب کردم اما نشد...نقل قول:
از قسمت زیر:نقل قول:
فونت نوشته رو هم بزرگ نکنید لطفا، همینجوریشم تاپیک نامنظمه.کد:Menu > Settings > Time and date > Date system > Shamsi
آقا بي زحمت يكي به ما آمار اين star tv رو بده .
1. چه قيمتيه 2. تفاوت هاش با استار چيه ؟ 3.sms فارسي فرستادنش مششكلي نداره ؟
من سامسونگ جت دارم . شايد به دلايلي بفروشم star tv بخرم . كلا نظرتون رو بفرمايي خيلي خيلي ممنون ميشم ....
سلام بروبچز یه سوال داشتم خودمم تعجب کردم!!!!!
گوشیو بردم نمایندگی بروز کردم.یه اتفاقی افتاده وقتی وارد my file میشم اسم فولدر ها و فایل ها عوض میشه.
عکسشم میزارم تو رو خدا جواب بدین من 10 ساله میام اینترنت واسه اولین بار به مشکل بر خوردم مجبور شدم بپرشم.
کد:http://aks98.com/images/2h0ulpj6q2pjxp3m2b.jpg
سلام به همگی.
میگم چطوری باید صدای زنگ SMS گوشی S5233 StarTV رو عوض کنیم؟؟؟
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم ، ممنونتون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید.
با سپاس.
نقل قول:
راستش قیمتش الان کم شده حدودا باید 160 تمونی باشه. هیچ فرقی هم با استار معمولی نداره فقط رنگش هست و آنتنی که داره. همین. فارسی هم خوب ساپورت میکنه.
جت کلا از نظر کارایی از استار بهتره. هم صفحه بزرگی داره هم فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه هم رنگ بندی و دوربین و سرعتش بیشتره!! حالا بازم هرجور خودتون راحتین!!!
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
دقیقا کجا بردی؟ گوشیت ویروسی شده گویا.نقل قول:
شما یه کاری کن.
مموری رو در بیار .گوشی رو با برنامه ی اتصال به سیستم ( PC Studio) وصل کن به سیستم و اصلاعات مموری گوشی رو اگه لازمش نداری فرمت کن.
بعد دوباره گوشی رو راه بنداز ولی مموری رو نذار تو گوشی. ببین باز اونطوریه!
مموریت هم یک چک بکن ببین ویروس نداشته باشه. این اولین باری هست که این مشکل رو می بینم و بهترین کار اینه که از طرف نمایندگی هستی و گارانتی داره هنوز ببری بررسیش کنن!
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
شما برو در قیمت پروفایل.نقل قول:
Settings> phone profile
بعد اون پروفایلی که استفاده میکنی رو انتخاب کن. مثلا نرمال.
روی علامت << بزن
تون بالا جلوی نورمال یه کومبو باکس هست روش بزن و New massage رو انتخاب کن
اینحا میتونی صدای زنگ بلدیش. صدای ویبره. و کلا همه چیز رو تنظیم کنی و بعد هم سیو کنی!!!
من جدیدا یک مشکلی برام پیش امده وقتی میخوام اس ام اس بزنم هر شماره ای اولش +98 باشه اصلا از گوشی اس ام اس خارج نمیشه و مجبورم دستی شماره را به این صورت مثلا 0915 بدم مخصوصا اونایی که میخوام پاسخ بدم همه اولشون +98 هست چکار کنم
قبلا این مشکل نبود
منم بعضي وقتا اينجور ميشهنقل قول:
بعد خود به خود درست ميشه
فكر كنم مربوط به خط سيم كارت باشه ربطي به گوشي نداره
ببخشيد كسي بازي هاي اصلي استار را كاملش را نداه؟يعني وسط بازي نگه بقيه اش پوليه؟ بخصوص اون اهرام سازيه.
و سوال ديگه برنامه اي براي زيبا تر شدن صفحه اصلي گوشي نيست؟
مرسي.
سلام به همه بچه هاي تايپبك كسي مي تونه در مورد ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و انگليسي به انگليسي تو گوشي استار بهم كمك كنه خيلي لازم دارم اگه داريد بديد و راهنماييم كنيد چطوري فعالش كنم