بله شما درست میگی:46:نقل قول:
منظور منم همون بود!!:11:
Printable View
بله شما درست میگی:46:نقل قول:
منظور منم همون بود!!:11:
این پست پاک بشه
واحدهای دانشگاه آزاد توی قوانین ثبت نام باهم کمی فرق دارن واحدهای تهران خیلی سختگیرانه تر عمل میکنن مثلا اگر مدرکت حاضر نبود حتما باید چک و سفته بدی ولی جاهای دیگه ممکنه کمتر گیر بدن
یه چیز دیگه هم اینکه راجع به قوانین خیلی باید هشیار باشید هر مسئولی یه چیزی میگه اگر ندونید ممکنه یه جاهایی سرتون کلاه بره
دوست من ارشد قبول شده بود میخواست سال بعد سراسری شرکت کنه وقتی از قوانین انصراف پرسید اول گفته خوب میتونی انصراف بدی بعد که ثبت نام کرده بود گفته بودن در صورت انصراف باید نصف هزینه ی شهریه ثابت رو بدی بعد که پیگیری کرده بود گفته بودن اگر یک ترم بخونی بعد انصراف بدی دیگه هزینه ی اضافی نمی خواد بدی یا در مورد دروس جبرانی با این که از یک رشته ای رفته بود رشته ی زیر گروه اصلی می خواستن به زور بهش یک ترم جبرانی بدن کلی پیگیری کرد که بابا من همه ی درس های جبرانی رو کارشناسی گذروندم تا بالاخره از خر شیطون پیاده شدن وگرنه یک ترم اضافه +شهریه ی خدادتومنی رو گردنش میومد
البته اون دوستم علوم تحقیقات بود ولی جاهای دیگه این قدر چوب لای چرخ دانشجو نمی ذارن
درستهنقل قول:
کارشناسی هم بالای دو ترم باید نصف شهریه ثابت های باقی مونده رو بدن.
سلام دوستان . کسی میدونه واسه جابه جایی از تهران شمال به تهران مرکز باید چه کار کنم ؟؟؟؟ خیلی مهمه برام
اگر کسی را پیدا کنم باید چکار کنیم ؟؟؟؟
دارم این مرکز آزمون رو میگیرم همش اشغاله.دعا کنید گیره ببینیم کی میاد این نتایج.
طبق گزارش اخبار ساعت 14 نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد پس فردا شنبه از ساعت 16 ظهر در سایتقرار خواهد گرفت.کد:www.azmoon.com
خبر فوری خبر فوری
همین الان اخبار ساعت 2 شبکه 1 اعلام کرد
اعلام نتایج آزمون آزاد کارشناسی(لیسانس)
شنبه ساعت 4 بعد از ظهر
..............
سلام . سیزدهم ساعت 4 بعد از ظهر نتایج میات !! خودتونو آماده کنید ! :27:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
فردا که جمعست :18::18:نقل قول: