نسبت به وزنش 2 لیتر بیشتر بنزین مصرف میکنه
Printable View
نسبت به وزنش 2 لیتر بیشتر بنزین مصرف میکنه
رو چه حسابی این حرف رو میزینید و در مقایسه با کدوم ماشین داخلی !!!؟نقل قول:
معلومه دلت از تیبا خیلی پره
با سلام
دوست عزیز بعضی ها انجام داده اند .ولی دو مورد هست اول یکسری موتور بالابر جلوی پراید را خورانده اند . یکسری با سرهم بندی موتوری بر روی این بالا بر دستی عقب سوار می کنند که زیاد بدرد بخور نیست .
مورد دوم هم وضعیت کلید است چون کلید بدرد بخوری من پیدا نکرده ام .
تیبا هاچ بک در تبلیغ جدید سایپا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر زشته. :n21:
خودروهای دهه 70 اروپا از این خوشگل تر بودن. حتی پراید حلبی هم از این خوشگل تره.
واقعاً خجالت نمی کشن همچین ماشی ضایعی رو می چپونن به مردم؟:angry:
تیباهای تحویلی جدید هم مشکل سپر عقب حل شده همینطور فرمون تغییر کرده تریم داخل هم روشن تر شده(کرم)
زیبایی یک امر کاملا نسبی و سلیقه ای هست. اینطور کلی نظر دادن در مورد زیبایی یک خودرو خیلی اشتباه و سطحی هستش.نقل قول:
دعوتنامه دو هفته پیش اومد و ما هم ما بقی پول را پرداخت کردیم اما هنوز از تحویل ماشین خبری نیست!!
با اجازه چند سوال در مورد تیبا از دوستان تیباسوار ...
1-مصرف سوخت تیبا واقعی صدی چندتاست؟ (لطفا بدون تعصب بگید) من خودم پراید 131 دارم و 8.5 الی 9 تا میسوزونه!!!
2-ایمنی این ماشین چطوره؟ بدنه محکمی داره یا مثل پرایده؟ برای مسافرت خوبه؟ کلا در حد چه ماشینیه بدنه و محکمیش؟
3-این قضیه تیبا هاچ بک چی شد ؟ کی تولید میشه ؟ به نظر شما وقتی بیاد قیمتش چه حدودیه؟ شاید یکی خریدم البته پس از تحقیقات و یافتن جواب سوالات ...
4-قدرت موتورش 80 اسب بخاره، میخواستم بدونم کافیه؟
5-شتاب این خودرو چقدره؟
من سه ماه قبل تیبا ثبتنام کردم . تحویل شهریور
آیا موقع تحویل حق انتخاب بین یورو3 و 4 را دارم یا اجباری بهم یورو 4 میدن؟
این تغییرات جدید فقط مختص یورو 4 هست؟؟
با سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده یک سال و خورده است هست تیبا دارم تحویل خرداد 91 تا الان نزدیک 21000 راه رفته
در مورد مصرف الان در شهر تهران با ترافیک و کولر یک سره روشن بین 7.7 تا 7.9 می سوزاند البته بنزین سوپر می زنم مورد بعدی هم روغن در این ماشین خیلی در مصرف سوخت تاتیر دارد . روغن 10-40 توتال اماراتی اخرین بار هم 5-30 توتال فرانسوی ریختم داخلش
در مورد ایمنی من به علت کم بودن پول تیبا را انتخاب کردم اصلا پراید سوار نمی شوم بدنه و ایمنی به نظرم خیلی از پراید بهتر هست بدنه محکم تر دو ایربگ ترمز abs+ebd فرمان هیدرولیک قضای راحت برای سرنشنان چه ردیف جلو چه ردیف عقب حتی بهتر از 206 و 405 در عقب
مورد سوم نظری ندارم
مورد چهارم راستش زیاد اهل گاز دادن نیستم ولی شتابش مخصوصا در یک و دو خیلی خوب هست و قابلیت جا گذاشتن ماشینهای هم رده خودش را دارد .
در مورد تیبا قسمت جلو خودرو راحتر بگم اکثرا ریو می باشد از کمک جلو بندی لنت ترمز و فن موتور ترکیب ربو پراید
در مورد جاده من چندبار تا مشهد اصفهان بم رفتم ام توی جاده من اصلا مشکلی نداشتم
ولی این موارد باید در مورد یک ماشین ایرانی مونتاژ داخل در نظر گرفت من موتوری ایرادای نداشتم ولی جلو بندی کمک عقب ودینام و ایربگ به علت ایراد قربیلک فرمان و چراغهای جلو با عث مراجعه بیش از حد من جهت گارانتی بود