البته من هم به Tuki و یه نفر دیگه شک کردم چون وقتی Off میشه بعد از 5 دقیقه Boom پیداش میشه کارشم که میدونید چیه ؟؟؟نقل قول:
Printable View
البته من هم به Tuki و یه نفر دیگه شک کردم چون وقتی Off میشه بعد از 5 دقیقه Boom پیداش میشه کارشم که میدونید چیه ؟؟؟نقل قول:
بله.کارش جر دادن ملت هست XDنقل قول:
همیشه هم noss هست.مجتبی یه چیزایی گفته بهم.
اینجوری که مجتبی تعریف کرد باید لول 6 لینک کرده باشه.
اینو Mrs.Candy گفت که boom همون tuki هست که با حرفای شما به واقعیت نزدیکه.
نه فکر نکنم tuki باشه ولی خیلی با tuki رفیقه اخه چند بار این دوتا با هم on شدن و دیدم اصلا به هم کاری ندارن فقط گاهی boom از رو فشار tuki رو میترسوند ولی به قصد کشتن بهش حمله نمیکرد.همون شبی که من tuki رو کشتم boom هم بود ولی هرچی بهش میگفتم بیا کمک بکشیمش نمیومد.احسان خودت بهتر میدونی boom تشنه denoss کردن لایت هاست قوی ترین نوسرتون بیاد تا نکشش ولش نمیکنه مثل چند شب پیش که event بود 3 تا nosser لایت ها داشتن تا ما گفتیم کیا هستن گفت اگه تا صبح هم طول بکشه من این سه تا رو نکشم نمیرم و هر سه تا رو 1 ساعته کشت و رفت
ولی چیزی که معلومه tuki , boom یه رابطه ای با هم دارن
ولی بعضی وقتی هم به Noss ها هم حمله نمیکنن طرف ما میگن اگه بمیرن PVP تعطیل میشه مثل دیشب Besa اولش کشتیم بعدش اون رفت Noss قویتر کرد بعد دیدی که طرف ما رفتن تو Base وقتی همه برن تو base تعطیل میشه ............ ( وقتی صدای همه در اومد بهش حمله کردیم )
البته بهتر بود مسئله رو یه جور دیگه بیان می کردی احسان جاننقل قول:
این هفته کلا ما داشتیم Base play می کردیم 99% تو base بودیم بعد شما یک مورد مثال Besa رو می زنی !!؟
PW یا WD تقریبا همیشه هست و Besa هر 2 روز یکبار میاد .
این هفته خیلی از pvper های خوب ما خسته شدن و lvl کردن و داشتن armor هاشون رو میفروختن / کاملا ضعیف شدیم .
فقط همین چند تا نوسر از طرف ما موندن که روزی 20 دقیقه هم نمیان /
من با pw صحبت می کردم / اصلا قصد رنک گرفتن نداره / فقط یجورایی می خواد گند بزنه به pvp /
من خواستم این هفته برای کراکتر GRB رنک 4 بگیرم یعنی 1000 kill سه روز کار کردم تو pvp رنک 3 هم نگرفتم !!؟ کلا ما هیچ حرفی در مقابل nosserr های شما نداشتیم /
1 تا نکته کلی همیشه وجود داره :
*- لایت همیشه nosser دارن اگه nosser نداشته باشین سریع log می کنین از ترس
ولی دارک ها همیشه با nosser های شما هم می جنگن دیکه ببینن بی خودی دارن nosser رو feed می کنن میرن تو base
اگه دارک ها نوسر داشته باشن و لایت ها نداشته باشن حدود 10 تا 15 ثانیه همه لایت ها log می کنن. اگه لایت ها هم نوسر داشته باشن یه 5 دقیقه طول می کشه xD تا log کنن.
کلا kill رو برای لایت ها 4 یا 5 نفر مشخص میگیرن بقیه رسما هویج فقط هیلر ها هستن که کشتن رو برای ما سخت می کنن.
کلا besa یکم مخش تاب داره.وقتی بهش میگم نرو وسط 376315356 تا لایت میگه من پول دارم کشتن هم بدرک دوباره نوس میزنم و تقریبا میشه گفت بدبخت ترین نوسر همون از نظر denoss شدن همین besa هست زیاد دیدم کشتنش.نقل قول:
تو نوسر های ما فقط boom شجاعه بقیه همشون بزدلن zunty هم یکم شجاعه بقیه وقتی نوسر هاتون میبینن فقط نگاه میکنن نمیجنگن حتی اگه طرف بهشون حمله کنه مخصوصا بزدل ترین نوسر ما lone... که خیلی از این کاراش بدم میاد .PW رو گرفتین 10 % جونش مونده بمیره میگیم اگه نمیکشی freez کن نتونه در بره میره برای خودش لایت های ضعیف رو میکشه چند بار هم همین PW تا دم مرگ بردتش بازم کاری باهاش نداره.
من از دو طرف انتقاد میکنم.یکطرفه نظرمو نمیگم.هر دو طرف ضعف دارن.ولی درکل همون جور که محمد گفت شما زود کم میارین تا ما
شما که خودتون دیروز بودید اول Felulu هانتر اومد بعد از اومن هم Boom وار اومد بعد رفت با هانتر اومد بعد از اون هم Besa اومد یعنی دیروز تعطیل شد رفت ... بعد دیروز وقتی این چند نفر بودن کی Noss داشت که بیاد بکشتشون ؟؟؟؟
آقا این GM link چطوریه ؟؟؟؟
از این طور روزا خیلی نادره که نوسرهاموهن پشت سرهم بیان ولی خیلی دیدم واسه شما با هم زیاد بیان.
در 95% اوقات جای Felulu و Boom و Besa باید بگیم PW یا WD و HT و Mahal در ضمن اگه پست من رو می خوندید می فهمیدید چرانقل قول:
شما که خودتون دیروز بودید اول Felulu هانتر اومد بعد از اومن هم Boom وار اومد بعد رفت با هانتر اومد بعد از اون هم Besa اومد یعنی دیروز تعطیل شد رفت ... بعد دیروز وقتی این چند نفر بودن کی Noss داشت که بیاد بکشتشون ؟؟؟؟
گفتم که ما اگه nosser هامون بیان اگه نوسر داشنه باشین چند دقیقه بعد و اگه نوسر نداشته باشین چند ثانیه بعد الفرار و log می کنین و اینطوری میشه که تعطیل میشه pvp .نقل قول:
کی Noss داشت که بیاد بکشتشون ؟؟؟؟
فکرش رو بکن PW همیشه هست و ما خیلی کم پیش میاد pvp رو بخاطر pw ترک کنیم و pvp رو تعطیل کنیم ولی شما سایه Besa و Boom رو می بینید الفرارررر !!!!!؟؟؟؟ و PvP رو تعطیل می کنید.
کلا قبول دارم اوضاع pvp افتضاح شده .
هیچ وقت یادم نمیره 6 به +20 داشتیم با لایت ها می جنگیدیم / عکس هم گرفتم و مدارک موجوده / چقدر کشتن اون 20 نفر حال میداد / هیچ کدوم از اون 20 نفر نمی تونستن به 5 تای ما بیشتر از 1 dmg بزنن و چون بیشتر بودن فکر می کردن قویترن و log نمی کردن / وقتی nosser هیچ کدوم از 2 طرف نداشته باشن 4 یا 5 تا pvper دارک برای full union شما کافیه و میشه قشنگ pvp بازی کرد / امیدوارم این روزا باز تکرار شه.