حذف شود.............
Printable View
حذف شود.............
اگه منظورتون art1 که نمیشه گفت نامحدود بعد از 18 گیگ سرعتتون را محدود میکنن!نقل قول:
128 اکو من را شبها محدود میکنن به 4 کیلو بایت در صورتی که همون موقع از سایت شاتل با 64 تا 70 کیلو دانلود میکنم میگم اگه 2مگ هم بگیرم محدود میکنین میگه اره...
من تز سال 86 شاتل دارم دقیقا هر سال داره داغون تر میشه!
بابا یکی جواب ما رو بده: :41:
من الان نزدیک به 9ماهه که از صبانت اینترنت 128k با حجم 9 گیگ میگیرم .الان نزدیک به 2هفته است که سرعتش خیلی افت کرده و میخوام که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم.اکثر پستها رو هم خوندم و به این نتیجه رسیدم که یا از ماتریکس بگیرم یا ارم نت(اسیاتک).
حالا به نظر شما برای من که مرکز مخابراتی فیاض بخش هستم کدومش بهتره؟
اگه شرکت دیگه ای هم برای مرکز فیاض بخش مناسب میدونید بگید.
ممنون
سلام.
من تازه میخوام adsl بگیرم.میخوام اگه میشه کمکم کنید.
1.از چه شرکتی بگیرم؟
2.مودم وایرلس میخوام.که بشه با گوشی هم وصل شد.بدون این که کامپیوتر روشن شه.چی بگیرم؟
3.سرعت دانلود 40 تا 50 کافیه.حالا اگه بیشتر شد چه بهتر.
4.حجم هم حداقل 4 تا.اگه روزانه کم باشه وشبا رایگان که خیلی عالیه.
5.خونمون هم پل معالی آباد (تاچارا) هست.
6. vpn هم میخواستم.از کجا گیر بیارم؟
7.ممنون.
تو مرکز دستغیب معالی آباد خطهای 623 اکثرا رانژه هستند و کیفیتشون برای ADSL خوبه. خطهای 624 هم بعضی رانژه هستند و بعضی pcm .نقل قول:
من پارس آنلاین دارم و معالی آباد هستم و سرعتش خیلی خوبه. سرویس 128 محدود با 9 گیگ ترافیک تو سه ماه. یعنی ماهی سه گیگ. قیمتش برای سه ماه 36000 تومان. شبانه هم از ساعت 1 صبح تا 6 صبح رایگانه.
شرکتهای خوب دیگه آسیا تک و شاتل هستند که شبانه رایگان هم دارن ولی نمی دونم که تو مرکز دستغیب کیفیت سرویسشون چه جوری باشه.
برای مودم وایرلس مارکهای linksys ، zyxel ، tplink ، dlink مارکهای مشهور بازار هستن و با تمون مودمهای وایرلش می شه بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه از وایرلس گوشی و لپتاپ استفاده کرد.
درودنقل قول:
من ساکن شهرک گلستان هستم فاز 1 :20:
ببین نمیخوام تعریف کنم ولی من 2 تا asp عوض کردم تا به شاتل رسیدم شاتل بگیر نگیر خیلی داره ولی نگیرهاش خیلی کمه :27:من 128 الان1 هفته هست که به راحتی تا 1.5 گیگ دانلود میکنم شب با سرور hotfile
چند مدت پیش یه چند روزی خر شده بود سرعتم تا 2 مگ واقعی هم رسیده بود کل نت رو دانلود کردم در شب:21::21:
ولی تقریبا دو شب بعدش از شب تا صبح شاید 10 مگ هم دانلود نکرد :2:چند شب همینطور بود تا اینکه دوباره به روال عادی خود رسید متوسط سرعت حال حاضرم 55 هست
پارس انلاین هم دزد آنلاین هست خاطره خوبی ندارم از این دزد آنلاین:2::41:
درود.ممنون.نقل قول:
خط ما 624 هست.سرعت پارس آنلاین شبا چقدره؟الان شما خودت با 128 چند دانلود میکنی؟
قطعی نداره؟مثلا اگه از راپید شیر یا filedude خواستم فایل دان کنم، 200 تاش رو که رفت یهو قطع نمیشه؟
میشه روی وایرلس قفل گذاشت که کسی جز خودم استفاده نکنه؟
چیز پی ان رو چی کار کنم؟
آدرس شرکتش رو میدی و سایتش.
با تشکر.
آدرس سایت شرکت ارم نت ( نماینده آسیاتک در شیراز):نقل قول:
[HTML]http://www.eramnet.ir/[/HTML]
آدرس سایت شرکت آرانیک (نماینده شاتل در شیراز) :
[HTML]http://www.aranic.org/[/HTML]
آدرس سایت شرک پارس آنلاین:
[HTML]http://www.parsonline.com[/HTML]
آدرس شرکت پارس آنلاین خیابان عفیف آباد طبقه دوم مجتمع حافظ
سرعت پارس آنلاین شبها متغیره و یک شب خوبه و حدود 1 گیگ تو 5 ساعت میشه داونلود کرد و یک شب هم 400 - 500 مگ بیشتر نمی شه داونلود کرد ولی سرعت روزانه واقعا خوبه.
قطعی خیلی کم داره. شاید روزی 1 مرتبه.
بهتره شما موقع داونلود از برنامه داونودمنیجر استفاده کنید که اگر احیانا قطع شد بتونید مجددا داونلود رو ادامه بدید.
بله روی وایرلس می شه قفل و رمز گذاشت.
سلامی دوباره
کسی میدونه خط 628 برای گرفتن adsl مناسبه یا نه؟
قصد دارم یه adsl نامحدود کنار وایرلس بگیرم!
عالی...نقل قول:
دستت درد نکنه.
فقط چیز پی ان چی کار کنم؟
ممنون.