کد:sudo /etc/init.d/bluetooth start
Printable View
کد:sudo /etc/init.d/bluetooth start
سلام
خیلی ممنون بابت راهنمایی، مشکل حل شد.
اما ...
وقتی به مسیر Applications > Accsseories > Bluetooth File Sharing می رم بعد از کلیک چیزی اجرا نمی شه و هیچ گزینه ای برای تنظیمات در اختیارم نیست!
البته این نکته رو بگم که می تونم فایل ها رو از طریق گزینه ... Send to از طریق بلوتوث ارسال کنم.
ولی نمی دونم چرا بصورت گرافیکی نمی تونم تنظیماتی اعمال کنم؟
سلام
من یه مشکل عجیب پیدا کردم فکر نمیکنم به این سادگی ها حل بشه ولی خیلی ساده میشه توضیحش داد:
کیبورد هنگام ریست شدن کار نمیکنه
یعنی اینکه وقتی منو گراب میاد نمی تونم هیچ گزینه ای رو انتخاب کنم. تایمر گراب هم از کار افتاده و به صورت خود کار هم وارد اوبونتو نمیشه الان با لایو اومدم
مثلا خواستم درستش کنم زدم چشمش رو هم کور کردم
لطفا بگی چطوری از طریق سی دی لایو گراب رو پاک کنم و از اول نصب کنم
سلام. ببخشید اگه این سوال قبلا پرسیده شده اما با سرچ چیزی پیدا نکردم. من ویندوز(هم با xp و هم با seven ) و ubuntu رو در کنار هم نصب میکنم ( البته توی دوتا درایو جدا ) ولی بعد از مدتی که باهاش کار میکنم موقع بوت شدن موقع انتخاب ubuntu پیغام میدهcan't mount file system و دیگه اوبونتو بالا نمیاد آیا موقع نصب توی mount کردن اشتباه میکنم یا مشکل دیگه ایه؟ ممنون میشم جواب بدین .
لطف کنید از سیستمتون بیشتر مشخصات بدید.نقل قول:
اولا، طریقه ی پارتیشن بندی برای لینوکس، مقدار فضای اختصاص داده شده برای پارتیشن روت.
دوما، نوع هاردتون
و نهایتا نسخه ی اوبونتویی که ازش استفاده می کنید.
ممنون بابت توجهتون . راستش من از ubuntu-9.10-desktop-amd64 استفاده میکنم(روی لپ تاپ توشیبا با سی پی یو amd turion 64) . هاردم فوجیتسو و 250 گیگ هستش . من موقع نصب با پارتیشن منیجر خود اوبونتو یکی از درایوها رو (درایو d با حجم 30 گیگ) رو فرمت میکنم به ext واستفاده میکنم برای روت و بعد یکی از درایوها (با حجم کمتر) رو میذارم برای swap. این مشکلی هم که گفتم بعضی مواقع بعد از update پیش میاد ولی بیشتر مواقع حتی آپدیت هم نمیکنم به صورت اتوماتیک وقتی سیستم بوت میشه یه اسکن توی منوی آغازین اوبونتو انجام میشه و بعد اررور میده و چیزی شبیه command prompt ظاهر میشه با این آپشن که اجازه میده ctrl+d رو بزنم تا خارج بشه(هرچند که وقتی میزنم هم اتفاقی نمیفته) .یه سوال دیگه اینکه امکان داره با استفاده از virtual box این مشکل رو بشه حل کرد؟ پیشاپیش از توجه و جوابتون ممنونم.نقل قول:
سایز پارتیشن رو از 30 به 12 کاهش بدید، سیستم رو نصب کنید، کار کنید ببینید آیا باز هم به مشکل بر می خورید یا نه! اگر به مشکل بر خوردید گزارش کنید.نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
ولی وقتی دستور sudo grub رو که میزنم میگه sudo: grub: command not found .
ubuntu@ubuntu:~$ grub
The program 'grub' is currently not installed. You can install it by typing:
sudo apt-get install grub
grub: command not found
ظاهرا گراب اوبونتوی جدید نسخه ۲ هست و اون راه حل قدیمی دیگه جواب نمی دهنقل قول:
برای نصب کردن دوباره گراب باید با livecd سیستمتون رو بوت کنید و رو اوبونتویی که رو سیستمتون نصب هست chroot کنید و با دستور grub-install اونو نصب کنید
فرض می کنیم گنو لینوکس شما روی پارتیشن sda1 هارد نصبه
با livecd اوبونتو سیستم رو بوت کنید بعد ترمینال رو باز کنید و با دستورات زیر اون پارتیشن رو مونت کنید
کد:sudo mkdir /media/newroot
بعد chroot رو بصورت زیر اجرا کنید:کد:sudo mount /dev/sda1 /media/newroot
بعد با دستور grub-install گراب رو نصب می کنیدکد:sudo chroot /media/newroot
کد:sudo grub-install /dev/sda