مرسی همشهری!نقل قول:
این آقای نیکپور کیه؟؟کارگاهش کجاس؟
چند نمونه از کار هاش رو بزارید ببینیم!:31:
Printable View
مرسی همشهری!نقل قول:
این آقای نیکپور کیه؟؟کارگاهش کجاس؟
چند نمونه از کار هاش رو بزارید ببینیم!:31:
نقل قول:کد:http://sccci.blogfa.com/
خب تا الان حتما کلی توی سایت جناب نیکپور چرخ زدین و خیلی لذت بردین..واقعا هم لذت داره که میبینی یه ماشین دهه 60 یا 70 که دیگه کسی نگاهش نمیکنه چطور با یک بازسازی اساسی و واقعا حرفه ای با صفر کیلومتر تفاوتی ندارد..سالها پیش توی سایتهای آمریکایی بازسازی ماسلها را با لذت و حسرت نگاه میکردم و میدیدم اینجا به دیده حقارت به ماسلها و مدلهای پایین نگاه میکننن اما کسایی مثل آقای نیکپور با این فرم کاری نشون دادن که میشه همین کار را هم توی ایران انجام داد..خیلی ها باور نمی کنند که این کارها اینجا انجام میشه..البته حق هم دارند چون هرچی صافکار و رنگ آمیز بوده حتی اون حرفه ای های درجه یک همش دنبال صاف و وصله کاری ماشینهای امروزی بودن که یه گلگیر نو میخری و میدی رنگ آمیز یه رنگ روش میپاشه و خدا تومن هم میگیرن..کی باورش میشه اینهمه صرف وقت و حوصله و زحمت برای یه چیزهایی مثل این بگذارن؟؟خیلی ها متلک میپروندن که عکس ماشین خارجی را برداشتن و با فتوشاپ گذاشتن توی محیط کارگاه و وانمود کردن که کار خودشونه!!!
جالبترین قسمتش اینجاست که برای قطعات یدکی به هیچ عنوان از لواز دست دوم و داخل ایران استفاده نمیکنند و همه اونها را از خارج و نو میخرن..و البته هزینه بالایی هم داره..مثلا حدود 25 میلیون تومان برای لوازم و تجهیزات یه ماستنگ فست بک کبرا 1968 از امریکا قطعه خریده بودند .همه فاکتورها و ریز اقلام هم نوشته شده بود.
این مورد آخر که پونتیاک را بازسازی کردند ( رنگ سبز که به قرمز عوض شد) متوجه شدید که سقف را آن صافکار با دست ساخته و عوض کرد؟در حالی که اگر امریکا بود به احتمال زیاد قطعه نو یا دست دوم سالم براش میگذاشتند .هنر واقعی صافکار اینجا معلوم میشه..کار رنگ آمیزی هم که واقعا محشر بود..سرویس شاسی و زیر بندی اتاق..حالا نوبت داخل و داشبورد و تودوزی و تزئینات و.......که رسید دیدن داره..!!!!!
با علی آقا موافقم کار های آقای نیکپور و همکارانشون واقعا توی دنیا میتونه تک و استثنایی باشه
بله من اولسین باری که عکس اون پونتیاک رو در حدود 1 سال پیش تو سایت ایشون دیدم واقعا باورم نیمشد میخوان از یه اتاق نا مشخص که جز وین کد و چراغهای عقب نوع ماشین به هیچ عنوانی قابل تشخیص نبود و یک کاپوت که با پارچه روی ماشین بسته شده بود همچین چیزی در بیارن ولی بعد از مشاهده چند نمونه از کارهاشون از جمله ماستنگهای مختلف منتظر وبدم تا یکی از یباترین ماشینهای بازسازی شده رو بعد از مدتی مشاهده کنم
من به شخصه برای این ماشینها ارزشی نمیتونم بذارم چون واقعا هنر دست هستن نه پرسی نه قالبی و زحمت کشیدن و علاقه به این ماشینها که بعضی ها میگن دیگه عمرشون رو کردن
واقعیشت من اگه قرار باشه ماشینی بخرم که لازم باشه برازسازی بشه با اطمینان میتونم کار رو دست این افراد بسپارم.
سلام درود
خدا رو شکر کلوپ آمریکایی ها دوباره رونق گرفت
میخواستم مدل این ماشینو واینکه قطاعاتش موجود تو تهران و شمال هستش و دیگه اینکه تمیزش پیدا میشه در چه حدود ......ممنونم دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسو که من گرفتم !
اسم این ماشین دوج کرونت مدل احتمالا 1972 باشه.
این ماشین مال یه تراشکار حرفه ای و علاقه مند این ماشینهاست که سالی یه بار به دلایلی میاد شهر ما (اهل تهرانه)
یه سال قبل از اینکه من این عکس رو گرفتم ، ایشون با فورد موستانگش اومده بود :
یه مدتی من خودم بد جور به سرم زده بود یکی از این(دوج کرونت) بگیرم ؛ یکی بود تو اصفهان که تقریباً مناسب بود و اگه درست یادم باشه قیمتشو 3.5 می گفت.
دوستان به نظرتون این تولید شده ؟ از کجا می تونم دقیق بدونم ؟
ظاهرا ساخته شده و تصویر تبلیقات هم زیاد داره.مدلهای دهه 60 و 70 بیشتر معروف بودن (دوج زیر مجموعه کرایسلر بود)
فکر میکنید برای این میشه موتور و گیر بکس پیدا کرد؟البته گیربکس که من دیدم هست..توی تهران اما موتور سالم خیلی سخته.منظور سالم از نظر نداشتن ترک و دوختگی بود وگرنه هر موتوری که گیر آمد با یه سرویس و تعمیر معمولی روبه راهه..اوضاع سندش اگر جور باشه بد نیست.
به نظرم زیاد هم امیدی براش نیست واسه دو تا یکی کردن خوبه ولی واسه سر پا کردن خیلی کار داره
موتور و گیربکس فورد که سالم تمیز خودتونم گفتین سخت گیر میاد محصول جی ام بود یه چیزی ولی این تزئیناتشم مکافاتی میشه
سند هم نداره خلاصه یکی هم پیدا بشه که اتاقش داغون باشه اتاقش نسبتا خوب مونده .
درسته.تزئیناتش از همه بدتره.مثلا شیشه و صندلی و شل جلو( شد ماشین مشدی ممدلی!!)
منظورش از لاش سند دقیقا چیه؟شاید سند ماشین که باطل شده پس دیگه اسمش سند نیست!البته دیدم که دوباره سند براشون درست میکنن همان داستان قدیمی پول حلال مشکلات!.با این اوصاف نهایتا 200 تومن بیشتر ارزش نداره.بقول شما برای دوتا یکی کردن خوبه.اما این که نوشته داشبورد سالم خیلی جالبه.بدون شیشه توی باد و باران و برف و آفتاب و خاک و خرابکاری بچه ها و.... چطوری داشبورد سالم مونده؟؟؟؟!!!!!ماشینی که روی چشم نگه دارن بلاخره یه ترک و خراش و چیزی رو داشبوردش پیدا میشه..وای به حال این یکی!!
اون دوج کورنت که شما گفتی حتما اینه:
اما واقعا این قیمت نمیارزه.با این پول یه کاپریس یا کادیلاک مناسب میشه گرفت.ارزش کلکسیونی هم که نداره.