عکس میری از کجا میزاری ؟ اینجا یه بخشش برای تبلیغ هست ...نقل قول:
اگر میتونی عکس از خود فروشنده های معتبر داخلی بزار ! :31:
عکس میری از کجا میزاری ؟ اینجا یه بخشش برای تبلیغ هست ...نقل قول:
اگر میتونی عکس از خود فروشنده های معتبر داخلی بزار ! :31:
این لپ تاپ ها مخصوصا dell xps 1530 قابلیت نصب شدن به مانیتور را دارند؟
یعنی کند میشه .... علت خاصی داره ، ؟؟؟؟؟نقل قول:
بعد دو سال اونقدر افت پیدا میکنه که متوجه میشی !
دزفول کدوم دهاتیه دیگه ؟ خوبه همیشه آخر هفته ها اونجام پیش فامیل ... خود دزفولی ها از دزفول نمیخرند چه برسه به اهوازیها !!!نقل قول:
. اهواز رو بی خیال - اره میتونی . اگه اهواز خراب شد میتونی راحت بفرستی تهران . اگه دل خواستی بگیری زیگورات تو دزفول نمایندگی داره و تو اهواز cooming soon هست
فقط با تهران کار کنید ... تهران
اگه مشکلی داره یا ..... برشدارمنقل قول:
عکس میری از کجا میزاری ؟ اینجا یه بخشش برای تبلیغ هست ...
اگر میتونی عکس از خود فروشنده های معتبر داخلی بزار !
واقعا نمی ارزه واسعه لپ تاپ 2 تومن داد؟ دلمو خالی کردی رجیستر
می دونید چرا m1730 مخم رو زد ( فقط دیروز ) ؛ چون تو یه سایت داشتم مقایسه m130 رو با برندهای دیگه نگاه می کردم ؛ دیدم با M1730 هم مقایسه شده ؛ که تقریبا توی همه بازی ها 50 FPS از M1530 بیشتره داشت .
بعد بعد از حرف شما که گفتید گرونه ، ............... PC و ..... رفتم توی همون سایته برای M1730 رو نگاه کردم ، دیدم اونجا هم اون گند زده و اونو با دو سه تا برند از Toshiba و .... مقایسه کرده و کاملا زده تو سر مال ....... !!!
:10:رجیستر جان شما نظری نداری؟نقل قول:
نقل قول:
1- کند میشه
2- نسل های جدید ترو ارزان تر میاد
3- باتری اش از کار میفته
4- نویز پیدا میکنه
5- به تدریج اشکالات سخت افزاری زیادی پیدا میکنه
اینا همه بعد 2 تا 3 سال هست
نه میخوام بهت بگم که خیلی تفاوت داره اینجا با خرید از reseller اصلینقل قول:
اگه مشکلی داره یا ..... برشدارم
شیاد باورتون نشه اما به مناسبت کریسمس توی خیلی از پک های لپ تاپ عادی و special توی نمایندگی دبی، یک قاب رایگان ART کنار پک بسته بندی شده + یک ماوس اپتیکال اوریجینال اچ پی با خود پک بود (نه داخلش) اما چون روی جعبه اش نبود هیچ کدوم از این ها دست مشتریان ایرانی نمیرسه !
خوب ... اونایی که از برج 11 تا 3 لپ تاپ HP خریدند یا روی جعبه تاریخ ساخت یا حمل رو از دسامبر 2007 تا فوریه 2008 زده ، کدوم اینا باهاشون بود ؟ :27:
نبود ... پس اگر هم باشه انتظار نداشته باش بهت بدن ، اگر هم توی فروشگاه اصرار کردی اینطور جوابت میده :
نمیخوای بخری ؟ همینه که هست برو بیرون ! چون مشتری دیگه ای بعد شما میاد و بدون سوال ازش میخره :31:
آقا مدل Xps 1530 قابلیت نصب شدن به مانیتور را دارد یا نه؟