آیا برنامه ای هست که باهاش بشه پسورد ID ای که on نمیشه رو در آورد؟
من پسورد IDقدیمی خودم رو که فراموش کردمو میخوام...
Printable View
فقط در صورتی میتونی پسورد رو برگردونی که مشخصاتی که دادی مثل تاریخ تولد و ..... رو به یاد داشته باشی .نقل قول:
شاید یکی پسش رو زده و آی دی رو بسته . یا شاید خودش این کار رو کرده .نقل قول:
من یه مدت بایه نفرچت میکردم.آی دیش روهم ادکرده بودم.این ارتباط چتی یکدفه ازطرف مقابل بدون اینکه علتشو بفهمم قطع شد.حالا هرچی به اون آی دی پی ام میدم جواب نمیده وپیغام میده که چنین آی دی وجودنداره.اولا چطورهمچه چیزی ممکنه.ثانیا راهی هست که بفهمم آی دی واقعیش چی هست؟
شايدم پروفايل بوده طرف حذفش كرده!!!نقل قول:
من یه مدت بایه نفرچت میکردم.آی دیش روهم ادکرده بودم.این ارتباط چتی یکدفه ازطرف مقابل بدون اینکه علتشو بفهمم قطع شد.حالا هرچی به اون آی دی پی ام میدم جواب نمیده وپیغام میده که چنین آی دی وجودنداره.اولا چطورهمچه چیزی ممکنه.ثانیا راهی هست که بفهمم آی دی واقعیش چی هست؟
سلامنقل قول:
آقا مرسی به خاطر توضیح و اون برنامه ولی دوسته عزیز اگه خودم میحواستم چیزی پیدا کنم که اینجا درخواست نمیدادم...
سلام دوستان
من یه مشکلی با مسنجر پیدا کردم:
آی دی یه نفری رو از لیستام پاک که می کنم ، هر بار وارد مسنجر می شم می بینم هنوزم هست ! اععععصابمو بهم ریخته. حتی ایگنور هم کردم، فایده نداشت.
باید چی کار کنم؟
تورو خدا زودتر کمکم کنین، ذله شدم .... !
آیا کسی میتونه به من این سوال را پاسخ دهد؟من یک آیدی ساختم در یاهو ووقتی آن را در یاهو مسنجرم می نویسم بالا هم می اد ولی وقتی می خوام وارد چت روم بشم وارد نمیشه ویک ارور مینویسه ولی اگر خودم بخوام با یک نفر ا چت کنم میتونم مشکل از چیست چرا واردچت روم نمی شوم چطور باید این مشکل را رفع کنم در ضمن آیدی دوستان را که میزنم وارد چت روم می شوم من در یاهوبرای ساخت آیدی برای تاریخ تولد به ترتیب:آپریل.1990.8و در پایینzipcode…را12345 میزارم لطفا من را راهنمایی کنید
سن زیر 18 سال نمیتونه تو رومهای مسنجر وارد بشه .شما باید وقتی میخوای ID بسازی تاریخ تولد رو حداقل سال 1987 بزاری.نقل قول:
سلام مرسي تاپيك خوبتون
من 2تا مشكل دارم يكي اين كه هيچ كس رو نمي تون add كنم هركسي هم مي خواد منو add كنه هرچي neXT و بعد fINISH مي زنم باز نمي ياد تو ليستم يا خودم هم نمي تون كسي Add كنم مشكل بعديم هم من هر وقت آي دي كسي دو جابجا مي كنم از گرئهي به گروه ديگه باز برمي گردم ميبينم كه اونجاست جاي قيليش
من حداقل 30 آي دي تو لستم دارم قبلا هم از اين مشكل نداشتم هرچي هم ياهو مسنجر رو عضو كردم تعثيري نداره
سلام دوستان.
یه پس سندر برایه یاهو 8 می خاستم سراق دارین؟