خیر....نقل قول:
شاد باشی:40:
خیر....نقل قول:
ممنون از راهنماییتون آره فایل رو تو Sys/Bin جایگزین نکرده بودم ولی یه چیزه دیگه تو آموزشتون گفتین که کلاینت رو باید از طریق سایت
OPDA ساین کنیم و همچنین فایل بعدی رو مگه گوشی هک نشده پس چرا باید بازم ساین کنیم برنامه ها رو؟
من کجا گفتم کلاینت رو ساین کنید؟:31: شما که گوشیرو از راه دیگه هک کردی باید از قسمت دوم شروع کنی کار رو...نقل قول:
حالا اون فایل رو درست جاگذاری کردی؟ الان دیگه بدون هیچ مشکلی اون 1318 نصب بشه...میشه؟
سلام، بازی fifa 2009 رو هر دو پارتشو دانلود کردم ولی موقع extract فایل ها هر دو فایل همنام اند، چه جوری نصبش کنم؟
از تاپیک آرشیو دانلود کردی؟نقل قول:
خب 2 تا پارته یکیش:
part1.rar
یکیش
part2.rar
درسته؟
سلام
هر كاري كردم worms نصب نشد . installserver رو پاك كردم . بعدش مستر ريست و كلاينت 1345 و هك با hellox ولي آخرش بازم file corrupted .
فكر كنم اون هك قبلي بدجور به خورد گوشي رفته چون وقتي كلاينت 1345 رو نصب كردم اصلا احتياجي به پچ نداشت !!
قيدشو زدم . . .
ميرم نسخه ي سيس رو گير بيارم . عجيب بود . . . . تا حالا هيچ مشكلي با انگيج نداشتم .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ويرايش :
مشكل از كلاينت بود و حل شد . . .
ممنون .
منظورم بعد از extract کردنه که نام هر دو فایل EA Sports FIFA 09 Cracked-BiNPDA.n-gage هستش، یعنی دو فایل با این نام هستش، که روی هم ریخته میشن!نقل قول:
2 تا فایله؟ با چه حجمی؟نقل قول:
همونو بریز تو گوشیت ببین چی میشه...
با سلام
آقا من مشکلم با Mineshaft Pro Series Golf حل نشد . کلاینتم هم همونی هست که یونس گزاشته برای n82 یعنی n-gage_v1.10_1345.sisx که همون رو نصب کردم و کارهای که گفته انجام دادم ولی وقتی وارد بازی میشم برای اولین بار خیلی کم که بازی میکنم ارور میده و میاد بیرون و این ارر رو میده و برای دفعات بعد وارد منوی بازی میشه و وقتی که میخواد بره برای لود بازی ارر میده و میاد بیرون
Pro Series Golf;KERN-EXEC.3
پچ و آن پچ هم کردم فایده ای نداشت روی یه N82 دیگه هم همین طور بود و البته بازی رو مموری کارت نصب میکنم .
لطفا بگوئید چکار کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
این پست رو انجام بدی حله....:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]