من از KIS 2009 استفاده میکنم. برنامه را چطور تنظیم کنم که هر وقت برنامه ای خواست به اینترنت وصل بشه از من سوال بشه ( مثل همون نسخه های قدیمی )
در حال حاضر همه برنامه ها بصورت اتوماتیک به گروه Trusted اضافه میشن و هیچ سوالی پرسسده نمیشه.
Printable View
من از KIS 2009 استفاده میکنم. برنامه را چطور تنظیم کنم که هر وقت برنامه ای خواست به اینترنت وصل بشه از من سوال بشه ( مثل همون نسخه های قدیمی )
در حال حاضر همه برنامه ها بصورت اتوماتیک به گروه Trusted اضافه میشن و هیچ سوالی پرسسده نمیشه.
با سلامنقل قول:
PDF تنظیمات (در امضام) رو ببینید
در بخش APPLICATION FILTERING می تونید و در زیر بخش نت ورک این کار رو برای هر برنامه ای که دوست دارید می تونید انجام بدید
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2492423&postcount=3831
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب با این برنامه دارم وقتی برنامه رو نصب می کنم سیستمم هنگ می کنه تا حالا 2 بار ویندوز عوض کردم!!!
سریال نامبرشم فعال نمی شه و وقتی آن می شم اکتیو میشه!!!راهی نداره که بشه بدون آن شدن نصبش کرد؟!!!
من ورژن 6 و 2009 که نسخه ی بتا هستش رو دارم شما چه نسخه ایش رو پیشنهاد می کنید؟!
خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنین
نسخه هاي بتا به دليل مشكلاتي كه ممكنه داشته باشند اصلا توصيه نميشه روي سيستم نصب شوند.هميشه سعي كنيد از نسخه Final يا نهايي محصولات استفاده كنيد.از محصولات 2009 كاسپر و نسخه 8.0.357 كه نسخه نهايي ميباشه استفاده كنيد.نقل قول:
بابت راهنمایی که کردید ممنون. مشکلم برطرف شد. اما از وقتی که تنظیمات را بر اساس لینکی که شما معرفی کردید به حالت Interactive تغییر دادم مدام با پیغام های زیر روبرو میشم.نقل قول:
و هنگامی که سیستم به حالت stand By وارد میشه سیستم یا قفل میکنه یا اینکه صفحه مونیتور مشکی میشه و چیزی نمایش داده نمیشه ( اما ظاهرا فقط تصویر از بین میره. چون صدا های محیط ویندوز وجود دارد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یه سوال داشتم
می خواستم بدونم که میشه از آپدیت های اینترنت سکیوریتی برای آنتی ویروس کسپر استفاده کرد؟
آیا مشکلی بوجود خواهد آمد؟
ممنون
سلامنقل قول:
اگر به شکل آخری که در آن پست گذاشته ام دقت کنید می بینید که تنها تنظیمات مربوط به قسمت Network را که با
فلش قرمز مشخص شده است باید تغییر دهید و با قسمتهای دیگر ( Operating System , Confidential Data و...) نباید
کاری داشته باشید و در ضمن در گروه Trusted به گروه Microsoft بروید و تنظیمات قسمت Network را از
Prompt for action به Allow تغییر دهید.
نقل قول:
همینطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، من فقط همان قسمت Network را تغییر دادم.
وقتی مکافی رو نصب می کردم و کسپرم نصب می کردم به این مشکل می خوردمنقل قول:
راهی داره که بدون آن شدم کد کسپر فعال بشه آخه هر چی سریال نامبرشو می زنم قبول نمی کنه!!!:18: