سلام
جناب Boromir ورود شما را به سایت محبوب P30World تبریک میگم
اگه محبت کنید و فارسی نویستون رو راه بندازید ممنون میشم.
جناب sina 1100 ،
شرکت تولید کننده ی بازی این امکان را در بازی پیاده کرده که اگه نسخه مادر این بازی کپی رایت بشه ، دیگه نشه از Buid Mode استفاده کرد.با این وجود cracker ها در هنگام کرک کردن بازی ، از این موضوع غافل بودند و دست به ساختن کرکی خراب برای The Sims 2 زدند که متاسفانه تمامی تکثیر کننده های ایرانی هم بی خبر از این جریان ، این بازی را با همون کرک خراب وارد بازار کردند. بعد ها که معلوم شد این کرک مورد داره ، دوباره Cracker ها کرک سالم بازی که حجمی معادل 13.2 مگابایت داشت رو در اینترنت برای دانلود گذاشتند که در بعضی از سیستم ها بازی اصلا اجرا نمی شد و در بعضی سیستم ها هم به طور کل مشکل بر طرف می شد.البته ناگفته نماند که با آمدن The Sims 2 University معلوم شد که با نصب یکی از بسته های الحاقی بازی می توان بازی را با آن نسخه اجرا نمود بدون آنکه مشکلی در روند ساخت و ساز به وجود بیاد.
به خاطر این موضوع من به شما این پیشنهاد رو می کنم که به دنبال یک بسته ی الحاقی از این بازی باشید.حالا اگه اینترنت پرسرعت دارید میتونید از همین سایت دانلود کنید.چون تا اون جایی که من اطلاع دارم ، تشخیص یک دانلود درست از میان این همه کرک موجود در اینترنت کار مشکلی هست.اصلا به نظر من برید و یه نسخه تک سی دی از بسته های الحاقی The Sims 2 رو بخرید که همین P30World می فروشه.