فقط بخاطر یک بازیکن بود :18:نقل قول:
یعنی دیفنس 83 بده ؟؟؟؟ من خودم همیشه چندتا بازیکن بدردنخور میخرم (مثل بازیکنای ایرانی) میزارم تو تیم تا رشد کنن !!!
Printable View
فقط بخاطر یک بازیکن بود :18:نقل قول:
یعنی دیفنس 83 بده ؟؟؟؟ من خودم همیشه چندتا بازیکن بدردنخور میخرم (مثل بازیکنای ایرانی) میزارم تو تیم تا رشد کنن !!!
دوست عزیز میخوام ببینم بازی به شما حال میده اینجوری.من كه هر وقت بازیكنهام قوی میشن میفروشمشون و بازیكن جدید میگیرم و گل خورده هم برام مهم نیسست مثلا تو همین فصل ۴ تا بازیكن ۱۸ ساله گذاشتم تو تركیب كه یكیشون هم دروازبانه و تا این جا كه ۲۰ تا بازیی تو این فصل كردم كمتر از ۳ تا تو هر بازیی نخوردم ولی برام مهم نیست چون دروازبانم داره سریع پیشرفت میكنه و تا یكی دو سال دیگه بوفون رو میخوره.نقل قول:
آقا شما مستر لیگو با تیم جوانان بازی میکنید یا تیم اصلی - من که هر پیشنهادی برای خرید رونالدو یا نیستر روی میدن رد میکنم تیمم رئاله
خواهشا يکي به دادم برسهنقل قول:
اسم بازي اينه Iran Pro League 86-87
و از شرکتي که سايتش اينه
کد:
خريدم .... (ميتونيد بريد بينيد)کد:http://www.hi-vu.com
اقا یا بگید هست یا بگید نیستنقل قول:
پيشنهاد دوستانه:
وقتت رو تلف نكن
منظورم اينجا بود...
يا حق (:
نقل قول:
بازی حال میده ... من خودم بازیکن 20 ساله دارم ،زیاد هم تو ترکیب میزارم که پیشرفت کنه
ولی این یارو 39 سالشه ،دیگه امیدی بهش نیست !
هیچ ترفندی هست که بشه این بازی رو تحت ویندوز ویستا بازی کرد
من خودم الان ویندوز ویستا ارم و تحت اون بازی را اجرا می کنمنقل قول:
سوال شما خیلی برام عجیبه...؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه احتیاجی به ترفند نداره ... همینطوری اجرا میشه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمام اساتيد .
من در اجراي بازي مشكل دارم . كارت گرافكم هم 8500 Gt Ddrii هست ولي در حال اجراي بازي تصوير بريده برده هست.
پيشنهاد شما براي حل اين مشكل چيست.