:40::40::40::40:نقل قول:
:10::10::10:
:11::11::11::11::11::11:
اینهایی که میگی خیلی گرون هستن تو بازار فکر میکنی ارزشش رو داره
و
خیلی ممنون از راهنماییتون
:40::40::40:
Printable View
:40::40::40::40:نقل قول:
:10::10::10:
:11::11::11::11::11::11:
اینهایی که میگی خیلی گرون هستن تو بازار فکر میکنی ارزشش رو داره
و
خیلی ممنون از راهنماییتون
سلام
من این کارت گرافیک دیروز خریدم 245 نظرتون چیه
نقل قول:
کد:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6526&Itemid=34
silent من اعتقادی بهش ندارم کلا به Silent به نظر من بهترین کولینگ های Silent کارت گرافیک ها هم به پایه ضعیف ترین Air Cooling های کارت گرافیک ها نمیرسن این چیزیه تا الان تقریبا در 100% تست های به انجام شده در کارتهای Silent ثابت شده البته این نظر کلی من هست در مورد تمام کارتهای Silent . با این وجود کارت شما کارت خوبیه از نظر های دیگه و قیمتشم فکر کنم خوب باشه فقط دقت کن دمایه کارتهای Silent خیلی با دمای کیس مرتبط هست و کیست باید جریان هوای خوبی داشته باشه . اینم یه Review از کارتتون :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ممکنه دوتا lcd سامسونگ که کیفیت و پنل خوبی داشته باشه لطفا معرفی کنید. 19 و 20
XFX 8800 GT Alpha Dogنقل قول:
XFX 8800 GT XXX
راهنمایی برا خرید مانیتور برا بازی
دوستان میخواستم مونیتور 1795 بگیرم(دوستان تو فروم اینو معرفی کرده بودند برا بازی) مغازه نداشت آیا تفاوت 1793 با 1795 زیاده (تو بازی )اگه نه همینو بگیرم اگر آره پس لطف کنید مشابه یا بهتر از1795 حد اکثر 20_30 تومن گرونتر معرفی کنند(برای بازی)
قیمتشم بگین ممنون میشم
سلام و متشکر که جواب دادید.نقل قول:
والا هزینه که نمی دونم در همین حد ولی می خوام یه چیز درست و حسابی باشه با توجه به این که قراره 6-7 سال ازش استفاده کنم. من یه جای دیگه هم شنیده بودم این پنل ها فایده نداره و یه مدل 19 اینچ ال جی معرفی کردند .من از شما خواهش می کنم با توجه به این موضوع که همه یه همچین مشکلی دارند یه راهنمای مختصر درباره بهترین مدل ها از250 تا حدود 350 بگذارید (از همه ی مارک ها از جمله view sonic و دیگر برندها)
-------------------------------
پی نوشت: وضعیت های مانیتورهای viewsonic در بازار ایران چگونه است ؟ گارانتی با چه شرکتی هستش?
والا هزینه که نمی دونم در همین حد ولی می خوام یه چیز درست و حسابی باشه با توجه به این که قراره 6-7 سال ازش استفاده کنم. من یه جای دیگه هم شنیده بودم این پنل ها فایده نداره و یه مدل 19 اینچ ال جی معرفی کردند .من از شما خواهش می کنم با توجه به این موضوع که همه یه همچین مشکلی دارند یه راهنمای مختصر درباره بهترین مدل ها از250 تا حدود 350 بگذارید (از همه ی مارک ها از جمله view sonic و دیگر برندها)
پی نوشت: وضعیت های مانیتورهای viewsonic در بازار ایران چگونه است ؟ گارانتی با چه شرکتی هستش?