[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
میتونید مثال بزنید برای این واقعه که به گفته شما در طول تاریخ اتفاق افتاده؟نقل قول:
بنده در صفحات قبل نتیجه ی تحقیقات عده ای از دانشمندان اروپایی و آمریکایی رو در قالب برنامه ی ما و فرازمینی ها که از شبکه ی من و تو پخش میشه بهتون متذکر شدم. این مسائل که در اونجا مطرح شد، همه حاصل تحقیقات و پژوهش های علمی بود، نه داستان پردازی یک مشت خیال باف! (برنامه ی ما و فرازمینی ها، «طاعون») در اون تحقیق، به حداقل 10 مورد تقارن مشاهده ی اشیاء یوفو مانند در آسمان، و حداکثر یک تا دوماه بعد، همه گیر شدن یک بیماری ناشناخته بین مردم اشاره شده. جالب اینجاست که مردم اون اشیا رو خدایان یا شیاطین می دونستن. و برای اینکه از عذاب این خدایان یا شیاطین در امان بمونن، برای اونها خوراکی! قربانی! طلا و جواهر! و ... جمع آوری می کردند!!!
اون موجودات، ناخواسته با خودشون میکروب ها یا ویروس هایی رو از کره ی خودشون میارند که برای دستگاه ایمنی بدن ما ناشناختست. به همین دلیله که درست بعد از مشاهده ی این اشیاء عجیب و ناشناخته، بیماری های عجیب و ناشناخته ای هم در جهان همه گیر میشه. یک نمونه ی اون رؤیت فاطیما در پرتقال بود که بعد از اون یک بیماری ناشناخته به اسم طاعون سیاه در جهان همه گیر شد.
شما باورتون نشد. خوب اشکال نداره، حداکثر یک ماه صبر کنید، اگر این شیء فرازمینی باشه، باورتون میشه!
یه ماه دیگه دقیقا چی میشه ؟ ژاپنیا مریض میشن ؟ بعد ما ؟ اونوقت اگه نشد چی میشه ؟نقل قول:
شما باورتون نشد. خوب اشکال نداره، حداکثر یک ماه صبر کنید، باورتون میشه!
اگه نشد یعنی فرازمینی نبودن
بعد منتظر بعدیش میشیم درسته ؟
حالا این یکی رو صبر کنید، تا بعدی ممکنه اصلا زنده نباشیم جان برادر!!!
مخصوصا که الان در آب هم افتاده و رپتههههههه! از اونور آمریکا و از اینور ژاپن هوتوتووووووووووووووووو!!!
سلامنقل قول:
من فكر مي كنم براي قبول وجود حيات در سيارات ديگه نيازي به نامحدود بودن جهان ( كيهان ) نيست !
چيز مهمي كه در نظر گرفته نميشه اينه كه شايد همين نزديكي ها زندگي هايي در حال شكل گيري هستند ! اما هنوز انقدر تكامل پيدا نكردند كه به چشم انسان بياد ...
اين موجودات روز زمين هستند كه طي ميليون ها سال فرايند تكامل الان اين شكلي هستند ... شايد زندگي هاي ديگر هنوز در همون مراحل آغازين حيات هستند ...
خب واقعیتش من چیز جدیدی در گفته های شما ندیدم و خب طاعون هم یک بیماری زمینی هستش.نقل قول:
طاعون سیاهی هم که اشاره کردید باز هم چیزی نیست که غیر زمینی باشه.
و اما دوست من یک سوال، در مستند مورد نظر آیا مخالفین نظریه فوق هم صحبت و اظهار نظر میکنن؟نقل قول:
طاعون سیاه یا مرگ سیاه یک اپیدمی طاعون خیارکی است که کل اروپا را در سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۰ میلادی دربرگرفت. این اولین همه گیری بزرگ اروپا نیست، ولی تنها اولین اپیدمیای است که به طور دقیق توسط مورخان توصیف شدهاست. تعداد مرگومیر از بیماری طاعون در این دوره کاملاً مشخص نیست، اما برآورد آن حدود یک چهارم تا یک سوم جمعیت اروپا، یا ۲۵ میلیون نفر طی این سه سال است. در همان دوره، تقریباً همین تعداد کشته (از طاعون) در آسیا برآورد میشود. منابع تاریخی زیادی دربارهٔ اپیدمی طاعون سیاه در آسیا وجود ندارد. تخمین زده می شود که یک سوم جمعیت ایران در آن زمان کشته شدند
در یک مطالعه ی علمی حتما احتمالات و نظرات مخالفین هم لحاظ می شود، وگرنه دیگر نام آن تحقیق علمی نمی شود. این پژوهش حاصل یک سی استقرائات بشر در مورد ارتباط رؤیت اجسام ناشناخته، و پس از آن همه گیری یک بیماری ناشناخته در سطح جهان بود، البته کانون پیدایش این همه گیری، همان نقطه ی رؤیت اجسام ناشناخته بوده است.نقل قول: