سلام دوست عزیزنقل قول:
با اجازه سایر اساتید
من همین سوال رو تو 2 صفحه پیش پرسیدم .
5700 تحت لیسانس مجارستان هست و فنلاند اصلا این گوشی رو تولید نمیکنه و گوشی دوست شما هم به احتمال قوی اصل هستش و مشکلی نخواهد داشت .
موفق باشی ...
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
با اجازه سایر اساتید
من همین سوال رو تو 2 صفحه پیش پرسیدم .
5700 تحت لیسانس مجارستان هست و فنلاند اصلا این گوشی رو تولید نمیکنه و گوشی دوست شما هم به احتمال قوی اصل هستش و مشکلی نخواهد داشت .
موفق باشی ...
راستی بچه ها با این که 3 هفته نمیشه که n73 خریدم ولی نمیدونم بدجوری عاشق 5700م .دارم میترکم !!!
البته اون موقع که میخواستم اینو بگرم هم خیلی درگیر بودم که کدومو بگیرم ولی آخرش به خاطر کیفیت دوربین اینو گرفتم الانم زیاد پشیمون نیستم ولی نمیدونم چرا بد جوری دنبال 5700م البته 230 تومن دارم تا 2/3 هفته دیگه بقیه شم جور میکنم میخرم طاقت نمیارم !!
برام دعا کنین که زودتر بگیرم !!!!
برات دعا میکنیم ان شا الله بختت باز شه!بخری!!!!البته ان73 و 5700 روی هم دیگه یه گوشی توپ رو تشکیل میدن!این بلندی داره اون یکی کیفیت!!
موقعیت:کلوپ 5700!!!تاریخ:دوشنبه 21 ابان 86!!!وضعیت زرد!!!!2220 hours!!!!
یک آهنگ sms خیلی ینده دار!!!!!!!!!!!!!
کد:http://www.2shared.com/file/2490251/23021ed4/Tavajoh-SMS.html
ممنون اما این که شما دادی برای وقتی هست که میچرخونی و میره روی دوربیننقل قول:
من میخوام صادای شاتر قطع بشه
شاتر همونه که موقع گرفتن عکس صدا میکنه دیگه :41:
مساله ای مهم برای دوستانی که مثل من 5700 داره هلاکشون می کنه یعنی عشقش کشته اونارو گوش کنید اولا اگر از بلوتوث توی کامپیوتر استفاده می کنید احتمال داره روی بلندگوی گوشیتون ایجاد پارازیت کنه البته بعد از اینکه بلوتوثو قطع کردین و کامپیوترو خاموش کردید اگر از یکی از بلند گوها صداییی شبیه تیک تیک اونم بدون ترتیب شنیدی از اینه و باید یه بار خاموش روشنش کنید گوشیرو می گم دوما کسانیکه با مشکل کم شدن صدای یکی از بلند گوها مواجه می شن باید بدونن که این مشکل از نرم افزار هایی هست که نصب می شه به خصوص برنامه های مربوط به ضبط صدای کسی که زنگ می زنه یعنی نرم افزار هایی که به هر عنوانی با صدا سرو کار دارن
فعلا تنها راه استفاده از نرم افزار CCam هستش.نقل قول:
اينقدر تعصبي برخورد نكن. خودت ميتوني امتحان كني.توي Equaliser همه رو تا آخر ببر بالا و Stereo widening رو فعال كن. به مدت 5 دقيقه با آخرين حد صدا آهنگ گوش كن و بعد برش گردون به حالت اوليه ببين چي ميشه....البته اگه از خراب شدن اسپيكرهاي گوشيت ترسي نداري!!!........من اين كار رو كردم و نتيجه ي اون رو هم به همه دارم ميگم . پس جو منفي درست نميكنم!!!!!!...نقل قول:
من از طرف همه ازت تشكر ميكنم.نكته ي دومي خيلي جالب بود.نقل قول:
آقا کسی memory 2Gb رو گوشیش انداخته!!!
می خوام بدونم رو سرعت گوشی تاثیر داره ؟؟؟