4 جی رو ک میشه تست گرفت ..اما td lte رو مودم ندارم ک تست بگیرم
Printable View
4 جی رو ک میشه تست گرفت ..اما td lte رو مودم ندارم ک تست بگیرم
سلامنقل قول:
دوست عزیز من از هر دو دارم استفاده میکنم همونطور که دوستان فرمودند بستگی به منطقه داره که کدوم بهتر باشه و فقط با تست بالای یک هفته مشخص میشه ولی اگر قرار هست مودمی خریداری بشه بهتره مودم fdd باشه البته مودم انلاک که هر وقت کیفیت اومد پایین سرویس دهنده رو عوض کنید ،مثلا برای من که از هر دو استفاده میکنم ثابت اپلودش زیر 5 مگابیته ولی fdd تا 20 مگ هم اپلود بهم میده ، همچنین زیاد پیش میاد که اینترنت گوشی خیلی سایتها رو باز نمیکنه ولی با td همون لحظه هیچ مشکلی نیست و بلعکس ،کلا همشون عشقی عمل میکنن ولی با توجه با غیر قابل تعویض بودن سرویس دهنده در td بهتره سمتش نرید مگر اینکه مطمئن باشید از کیفیتش در منطقتون.
مشکل ناقص دانلود شدن فایل ها برای من دوباره برگشت!
مثل اینکه یه هیچ خبر خوبی نمیشه بیشتر از 24 ساعت دل خوش کرد! :/
دوستان یک مشکل ایرانسل اینه که سویچینگ 3G به 4Gش کار نمیکنه درست، ینی وقتی شما یکی بهتون زنگ میزنه(CSFB)، بعد که قطع کرد دیگه نمیره رو 4G مگر با اینترنت کار نکنید و گوشی رو بیکار بذارید واسه حدود ۱۵ ثانیه و اگر اینترنت کار کنه خیلی سخت دوباره بر میگرده رو 4G، در همراه اول این مشکل نیست و گوشی به زور بعد از چند ثانیه بر میگرده به 4G، حتی اگر در حال استفاده از اینترنت باشید، کسی تجربه کرده این حالت رو؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوست عزیز شما باید DNS proxy و یا iP Proxy خریداری و روی روتر مودم دستگاه و...هر چی ست کنی هم سرعتت بالا بره هم مشکلات تحریم داخلی و خارجی و مشکلات DNS ایران و شرکتی و...را یکجا دور و حل کنی همین پس دست به جیب شو و بخر :n39:نقل قول:
البته من برنامه های دانلود منیجر که امروزه در دنیا استفاده نمیشه را استفاده نمیکنم (اینها مال عصر Dial Up دنیا بودند و همون موقع به وجود امدند) و همون تک کانکشن برام کافیه حالا هر حالتی
نمیدونم این ایرانی ها چه عشق IDM دارند به خدا برنامه اش فقط بخاطر فروش ایران زنده مونده وگرنه منسوخه این چیزها ر دنیا
شما با چه برنامه ای دانلود میکنین؟چون من هم مشکل ناقص دانلود شدن فایلا رو دارمنقل قول:
بدون برنامهنقل قول:
خود مرورگر و یا گوشی و تبلت و....تک کانکشن یعنی
پیشنهاد میکنم دانلودت رو با فایر فاکس و یا کروم بکنی (حتی هم زمان چند دانلود= کانکشن هم میتونی) بعد نتیجه و سرعت رو اعلام کنی
ادیت: ولی شما بایستی حتما پرو کسی ست کنید.
آره دلیلش هم اینه که تا زمانی که کانکشن دارید با اینترنت , ایرانسل کانکشن رو قطع نمیکنه که مشکل پیش نیاد مثلا اگر وسط تراکنش بانکی چیزی باشه , منطقی و عقلانی هم هست چون به محض سوییچ به 4G آی پی عوض میشه و کانکشن ریست میشهنقل قول:
بله، ولی آیپی از سویچ بین ۴جی و ۳جی عوض نمیشهنقل قول:
من فکر میکنم یک فناوری به صورت پیشفرض رو همراه اول هست که ایرانسل الان فعال نکرده. احتمالا
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوستان طرح تعویض سیمکارت به فورجی هنوز فعاله؟ 14گیگ هدیه رو میده؟