شما چی دارید مگه؟شاید باورتون نشه ولی هر تاپیکی که میریم یکی داره به اون خدمات دهنده فحش میده.بیشتر ادم گیج میشه با اومدن به این تاپیکها.ادمین ها هم که مدیریت خاصی نمیتونن بکنن.نقل قول:
Printable View
شما چی دارید مگه؟شاید باورتون نشه ولی هر تاپیکی که میریم یکی داره به اون خدمات دهنده فحش میده.بیشتر ادم گیج میشه با اومدن به این تاپیکها.ادمین ها هم که مدیریت خاصی نمیتونن بکنن.نقل قول:
تازه به خاطر آخر هفته و تعطیلات جمع آوری بزنی هم تازه شنبه به درخواستت رسیدگی میشه و شانس بیاری هفته بعد شنبه جمعش میکنن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
واقعیت رو عرض میکنیم خدمتتون ! ..میخوای تعریف الکی کنیم ؟!
به نظر میاد علاوه بر آسیاتک شاتل هم به درد دانلودر نخواهد خورد...
به جز اینترنت تلفن همراه راه ارزون دیگه ای نیست
من خودم الان به فکر رفتن از اسیاتکم.گرگان یه خط داریم 1 مگ،شبانه 80 میده.موندم برم کدوم شرکت.فن اوا میرم میگن بده،شاتل رو کمی تعریف میکنن،پارس انلاین هم مثل فن اوائه.نمیدونم چه کنم.حجم هم زیاد استفاده میکنیم،دانلود هم داریم.خونه دانشجویی اخه.والله چه کنیم به نظر شما؟نقل قول:
دوتا خط دارم البته الان چک کردم های وب که یک ساله شارژش نکردم هنوز جمع نکردهنقل قول:
الان باید زنگ بزنم های وب بگم جمع اوری کنن؟
آرهنقل قول:
تو پنل هم اگه هست درخواست بده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آسیاتک به ازای هر روزی که اینترنت نخری ازت 100 تومان می گیرهنقل قول:
یعنی واسه یه سال 36,500 تومان باید بدیم
واقعا گندش رو در اورده اسياتك ! نه اينترنتش كيفيت داره ! نه شبانه كيفيت داره ! نه پينگ درست و حسابي داره !
دوستاني كه هنوز مردد هستند بيان اسيا تك يا نه اين اشتباه رو نكنند !
ظهري به صورت تصادفي از اينترنت شاتل يكي از دوستان استفاده كردم ! همه چيزش عالي بود يعني سرعت باز كردن صحفات و لود فيلم هاي اينستا و ... عالي بود !
ديگه تصميمم قطعي شد ميرم يكسال سمت شاتل و اگر اينم اخراش گند زد بر ميگردم سمت مخابرات
سلام اینترنت بین الملل چیه اسیاتک داره میده مثلا این سرويس کولاک غيرحجمي 33گيگ در ماه( حجم بين الملل) با سرعت 4 مگ
یکی توضیح بده بگیر از این سرویس ها یا نه