| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )
نقل قول:
سلام به همه دوستای گلم :n19:
من اعزامی 1/4 از سبزوار هستم :n10: برگ سفیدم آومده نوشته مرکز آموزش ( آموزشگاه شهید سید عبدالحمید انشایی 02 ) :n13: همون 02 تهران معروف به پرندک :n36:
تاریخ مراجعه رو همون 1/4 ساعت 7 صبح زده منتهی نوشته بیایید نظام وظیفه مشهد ( مرکز استان مون ) :n20:
و اما سوال من از شما بزرگ گوار ها :n26: :
میخواستم بدونم که من که محل آموزشیم تهرانه چرا باید برم اول مشهد :n38: یعنی اونا با اتوبوس های نظام وظیفه منو میفرستن خوده پادگان 02 :n04:؟؟؟؟؟ یا اینکه تو مشهد بهم بلیط میدن میگن خودت برو 02 رو پیدا کن؟؟؟؟:n28:
یک سوال دیگم داشتم :n18:: الان شخصی که از تهران اعزام میشه همون 1/4 میره پادگان ولی من 1/4 باید برم نظام وظیفه مشهد و طبیعتن از مشهد بعد یک روز میرسم 02 حالا جریان چه جوری میشه؟؟ :n13:
نقل قول:
ممنون از پاسخ تان خخخخخخخخخخخ :n09:
منظور من بیشتر این هست که من الان میتونم مستقیم برم همون پادگان 02 یا باید حتما برم نظام وظیفه مرکز استان ( مشهد ) تا اونا بفرستنم پادگان 02 ؟؟؟؟ :n13:
الان من برم نظام وظیفه مشهد اونا برام چی کار میکنن؟؟؟ یعنی مهری چیزی میزنن به برگ سفیدم یا نه فقط بلیط میدن بهم؟؟؟؟
آخه من از شهر خودمون راحت تر میتونم برم پادگان 02 :n22: این نظام وظیفه مشهد رفتن دردسر هست برام :n21:
شما هنگامى كه به نظام وظيفه مشهد مراجعه كنيد بر اساس تعداد اعزامى هاى تهران اتوبوس تهيه مى كنند يعنى نام شما وارد ليست مى شود و به شما گفته مى شود كه ساعت مثلا١٥ ترمينال مسهد باشيد اما اگر بخواهيد به طور شخصى برويد منع قانونى ندارد و پادگان هم به اين موضوع حساس نيست كه شما با چه وسيله اى و چه طور به تهران رسديد ، تنها مزيت اينكه با توبوسي كه نظام وظيفه تهيه مى كند اين است كه مستقيم شما را در پادگان پياده مى كند ، اگر مى خواهيد خودتان برويد قبل از رفتن ادرس و محل دقيق پادگان را پيدا كنيد
نقل قول:
دوستان بعد از چند روز دفترچه درمان میدن بهمون؟ من الان دارم برای مشکلم فیزیوتراپی میرم و دکتر 10 جلسه دیگه هم نوشته گفته حتما باید بری!! آیا تو آموزشی روزی 2 ساعت مرخصی میدن برم بیرون فیزیوتراپی؟
در ماه اول اموزشى دفترچه بيمه را دريافت خواهيد كرد ، در مورد فيزوتراپى شما نيازمند نامه اى از درمانگاه يا بيمارستان ارگان خودتان باشيد تا فرمانده شما اجازه دهد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk