ای بابا بازم که پین 3 گیگ رو برداشتن مرض بگیر نگیر دارن مثل اینکه :n15:
Printable View
ای بابا بازم که پین 3 گیگ رو برداشتن مرض بگیر نگیر دارن مثل اینکه :n15:
ای بابا عجب گیری کردیم اینا ثبات عقلی روحی ندارننقل قول:
سلام
راهی داره پول سرویسی که خریدیم رو عودت بدن کلا جمعش کنیم بره؟
من که قطع کردم رفت یه جا دیگه گرفتم
ولی این اسیا تک چقدر با حال شده از بس خندیدم ترکیدم
هرچی به دوستم میگم قطع کن با اینا حرف زدن فایده نداره گوش نداد
تا یه جواب دندان شکن بهش دادن حالش جا اومد
خط 10 مگ داره 2 تا 8 صبح نامحدود هر چی با پشتیبانی سر و کله زد فایده نداشت
اخرش دختره گفت همین 1544 که میزنی بجا وصل شدن وصل شو صدای مشتری اونا مسئوال رسیدگی به اعتراضات هستن
خلاصه زد وصل شد صدای مشتری
به طرف گفت بابا شماسرویساتون از همه جا گرون تره با حجم مصرفی کمتر بعد هم اومدین نامحدود 2 تا 8 صب رو محدود کردین
خیلی شیک و مجلسی طرف منت گذاشت سرش
که ما اون 2 تا 8 صب رو به شما هدیه میدیم:n08::n08::n08:
ما هیچ مسئولیتی در قبال اون 2 تا 8 صب نداریم خیلی لطف کردیم اون 2 تا 8 صب رو بهتون هدیه دادیم
گفت اگه اینجوری میرم یه شرکت دیگه میگیرم فقط شما نیستین که تایم رایگان گذاشتین که
تازه اونا ارزون تر میدن با ترافیک بیشتر ترافیک تشویقی هم میدن
گفتن مختاری دوست داری برو بگیر:n02::n02::n02:خلاصه چه عجب بهش برخورد اینجوری بهش گفتن جمع اوری خط رو زد
اون قبل ترا حد اقل با مشتری خیلی بهتر برخورد میکردن
مث که کیسه اسیاتک هم پر شده دیگه مشتری براش مهم نی
سلام
گیگ باکس 90 گیگ 90 روز هنوز تو پنل ها هست؟؟؟؟
سلام. نه، تا 31شهریور بودنقل قول:
من الان گیگ باکس دارم و نمی تونم بسته های گیگ باکس رو ببینمنقل قول:
تو لیست گیگ باکس ها چه بسته هایی هست؟؟؟؟
الان گیگ باکس 9 گیگ 5 روز هست 10 تومن
30 گیگ یک ماه 40 تومن
90 گیگ 90 روز 72 تومن
فقط اگر مثلا من 90 گیگ بگیرم بعد تایم سرویس اصلیم تموم بشه آیا برای سرویس بعدی این 90 گیگ می مونه یا سوخت میشه؟
از این آسیاتک رفتم راحت شدم
خیلی بی کیفیته و گرون
تو آسیاتک خطم به زور تا ۱۰ مگ می کشید .... ۲ هفته ی آخر بعضی روز ها هر ۲ دقیقه لینک قطع می شد .... زنگ زدم پشتیبانی بعد از راهنمایی های همیشه آخرش گفت مودم مشکل داره !
خط رو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه سرویس گرفتم .... اون قطی ها که حل شد هیچ خطم هم راحت تا ۱۲ مگ می کشه. ۱۶ مگ هم می کشه ولی بعضی وقت ها قطع می شد
وقتی قطی داشتم زنگ زدم پشتیبانی آسیاتک گفتم همش قطع می شه سرعت رو از ۱۰ مگ بزار روی ۸ ... گفت نمی تونم :n08:جزو سیاست شرکت نیست که سرعت خط رو کم کنم . :n21:
تو ISP جدید خطم اول روی ۱۶ مگ بود زنگ زدم گفتم خطم نمی کشه ... خیلی راحت و مجلسی کمش کرد
یه نکته ی دیگه هم اضافه کنم :
تو آسیاتک اگر سرعت دانلودت روی ۱۰ مگ باشه دیگه سرعت آپلود رو بیشتر از ۵۰۰ یا ۷۰۰ نمیزاره .... پشیبانی هم می گه باید سرعت دانلود رو کم کنم که سرعت آپلود رو زیاد کنم
ولی تو ISP دیگه که گرفتم همون اول سرعت آپلود و دانلود نهایت کشش خط بود