تهران،البرز،قم و مرکزی که خیلی وقته فعاله. مزیت زیادی شاید برای کاربر نداشته باشه ولی خب اینستاگرام خیلی روان شده به طور مثال.نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
تهران،البرز،قم و مرکزی که خیلی وقته فعاله. مزیت زیادی شاید برای کاربر نداشته باشه ولی خب اینستاگرام خیلی روان شده به طور مثال.نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
رفیق ما چند کانکشن ۲-۳ مگ میگیریم! نا شکر نباشنقل قول:
آره ولی کاش تک کانکشن هارم میبردن بالا، خیلی موثره تو لود سایت و دانلود تلگ و ...نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ابهام در مورد نوار ابزار ایرانسل؛ حضوری اجباری و اعتراض کاربران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل ناقص دانلود شدن فایل ها هم مشخص شد!
دوستان پیشنهاد میکنم همگی از طریق سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنیم بلکه صدامون به جایی رسیدنقل قول:
اگر کاربر دیتای ایرانسل هستید به احتمال زیاد در زمان مراجعه به برخی از وبسایتهای پربازدید ایرانی مانند سایت رسمی برنامه ۹۰ یا دیجیکالا با یک لوگو یا تولبار ایرانسل در پایین نمایشگر روبهرو شدهاید؛ قابلیتی که اعتراض کاربران و همچنین برنامهنویسان را به دلیل نقض حریم خصوصی در پی داشته اما ایرانسل میگوید که این یک قابلیت جدید است و آن را برای سهولت در دسترسی به پنل کاربری در سایتهای پربازدید قرار میدهد.
«علی میرزایی»، توسعه دهنده وب به دیجیاتو میگوید که در حال حاضر دو نظریه در مورد نحوه اضافه شدن این تولبار وجود دارد: «زمانی که ما میخواهیم دیجیاتو را باز کنیم، ایرانسل متوجه میشود که این سایت از سوی کاربر درخواست شده و با دستکاری اطلاعات رد و بدل شده، تولبار یا محتوای مورد نظر خودش را به محتوای سایت اضافه میکند.
در حال حاضر از یک سو درخواست کاربر پایش شده با تغییراتی به دست او میرسد و از سوی دیگر، مالکان سایتها معترض هستند که در محتوای سایت آنها دست برده شده و سایت آنها به گونهای که مایل نبودهاند برای کاربران به نمایش درآمده است.
«رضا شادمان»، برنامه نویس وب و مدیرفنی وبسایت «جاباینجا» که اتقاقاً یکی از اولینهایی بود که در توییتر به این اقدام ایرانسل اعتراض کرد در گفتگو با دیجیاتو خبر میدهد: «ایرانسل با اسنیف و پایش ترافیک کاربر و دستکاری آن، در حالت تئوری حتی میتواند شناسههای کاربری و گذرواژه کاربران را هم در همین سایتهای پربازدید ببیند.»
..........
بالا بردنش یعنی خرید پهنا و با سود شرکت منافات داره....نقل قول:
خیلی از اپراتورها در جهان، برای به صرفه کردن سرویس های دیتای با قیمت پایین تر، تبلیغات نمایش میدن کنار سایت هایی که کاربر مشاهده میکنه.نقل قول:
داخل ایران تمام دیتای شما تاجای ممکن شنود و رمزگشایی میشه دیگه کار از کار ماها گذشته :n09:
من نشندیم و ندیم همچین چیزی رو که میگین یکی دوتا از اون خیلی هارو میشه اسم ببرید با مدرک!؟نقل قول:
دو تا سوال داشتم
سرعت من توی تهران منظقه 5 اصلا به زور 1 مگابایت هم نمیشه برای همه همینه؟ با اینکه انتن پره
سوال دوم اینه که سرعت پایینه بیخیال ایرانسل شدم الان چند روزه پیام میده به منظور پیشگری از قطع شدن سیمکارت بخاطر عدم استفاده یه استفاده ای بکن تماس،اس ام اس یا اینترنت من هم زنگ زدم هم اس ام اس دادم که تایید بشه ولی بازم الان پیام داده چجوریه الکی میگه دیگه؟ سرعت نداره خب چکار کنم :n27: