پارس آنلاین برای شبانه آی پی عوض میشه؟ دیسکانکت میشه؟ یا با همون آی پی که قبل ساعت شبانه وصله میره توی ساعت شبانه؟ لطفا دقیق جواب بدید ممنون
Printable View
پارس آنلاین برای شبانه آی پی عوض میشه؟ دیسکانکت میشه؟ یا با همون آی پی که قبل ساعت شبانه وصله میره توی ساعت شبانه؟ لطفا دقیق جواب بدید ممنون
دوست عزیز نصف شب فقط اینطوریه !نقل قول:
در ضمن اینا سیاستشونه که سرعت رو بیارن پایین !
حتی بعضی موقع ها هم خوب بود و شده 1 مگ بر ثانیه ( منظورم نصف شب ) !
سلام دوستان یه سوال فنی
من سرویس 3 ماهه 2 مگ دارم تقیبا 8 روزه این سرویس رو گرفتم سرعت دانلودم تقریبا شب و روز 450 هست ولی خط خونه مون قبل از اینکه adsl بگیرم نویز بسیار شدیدی داشت الان هم که adsl گرفتم باز همون مشکل نویز هست میخواستم خط مو رو 9 مگ ببندن ولی به خاطر مشکل خط نتونستن
الان سوال من اینه که خونه ما 2تا خط تلفن داره میتونم این سرویس 3 ماهه رو که رو اون خط دارم بزارم روی این خط چون این خط هیچ نویزی نداره و مطمئنم تا 9 مگ میکشه اگه میشه چه کارهایی باید انجام بدم؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دادا خطت نویز شدید دارد.
یه نفر لطفا جواب بدهنقل قول:
نه اگه شما خودت نت رو دیسکانکت نکنی از طرف پارس عوض نمیشهنقل قول:
من قبلا از پشتیبانی پرسیدم باید سرویستو بسوزونی و سرویس جدید بگیرین نصف مبلق قراردادم بهتون میدننقل قول:
:n04:نقل قول:
تو کجایی الان؟ ایرانی؟؟؟ نکنه یه وقت رفته باشی لاس وگاس.... :n10:
:n09:
ببین کدومش ارزون تره....:n02:نقل قول:
...
256 30 گیگ بیشتر منصفانه نداره... ولی به احتمال ریاد با 512 40-50 گیگ شبانه رو راحت میتونی دانلود کنی.....
سرعت شبانه های سرویس هاش فرق داره باهم ؟ مثلا سرعت شبانه 512 با 128 فرق داره؟
بلهنقل قول:
البته بودن دوستانی که مثلا با 128 سرعت شبانه 2 مگ رو داشتن ولی اینجور موارد استثنا هست وخیلی کم پیدا میشه
در ضمن همه چی بستگی به مرکز مخابراتی شما داره